Përdorimi i vaj avokado në kozmetikë


Vaj avokado është marrë duke shtypur tul thata. Vaj natyral zhytur forcën e plotë të natyrës. Ai përmban shumë komponentë jetike për personin që lejohen të përdorin atë për prodhimin e kujdesit të lëkurës, e flokëve dhe thonjtë. Ne mësojmë se përdorimin e vaj avokado në cosmetology.
Prona të naftës
Përparësia e vaj avokado është kryesisht një përbërje të veçantë dhe që të gjithë materies aktive dhe të rëndësishme të balancuar. Konsideroni përbërjen dhe pronat e saj.



• Prania e vitaminës F në vaj disa herë përmbajtjen në vaj peshku. Kjo vitaminë është një pjesë integrale e qelizave, normalizes procesin e qarkullimit të gjakut.
• naftës ka qenë përdorur në përgatitjet kozmetike. Në një masë më të madhe kjo ka kontribuar në praninë e një bukuri të dobishme të kësaj vitamine, vitaminë E. numrin e tij në vaj avokado gati pesë herë më shumë se e njohur se pronat e ullirit. Mjetet e vitaminës E kapërcejnë ndryshimet e lidhura me moshën sukses të ngadalësojnë procesin e plakjes.

• Përmbajtja Vaj i acideve yndyrore duke e bërë atë një agjent të mirë mbrojtëse për absolutisht çdo lëkurë. Çfarë ai përmban vitamina të rëndësishme të tilla si A dhe E që e bëjnë këtë produkt aftë për shërimin dhe rigjenerimin e lëkurës.
• Përdorimi i vajrave në kozmetikë bërë e mundur nga struktura e lehtë. Përparësia e saj kryesisht qëndron në faktin se ajo është pastrohen lehtë pas përdorimit në lëkurë është lënë gjurmë yndyrore.
• Ashtu si vaj avokado tjetër natyrore është përdorur zakonisht për të përmirësuar dhe për të rivendosur të thatë, plakjen e lëkurës. Ajo zbut lëkurën, parandalon lëkurë e saj.

• Efekti i dobishëm ka naftë për të dëmtuara dhe të humbur bukurinë natyrore të flokëve. Ajo ka aftësinë për të depërtojnë thellë në lëkurë, ushqyes dhe forcimin e çdo flokëve nga brenda.

Përdorimi i naftës
Përhapur marrë këtë produkt në cosmetology. Vajra natyrore e avokado pasuruar krem, shampoos, balms. Fondet mund të jenë të përgatitur në shtëpi.

Vaj i pastër është shtuar për blerjen e produkteve, të përziera me krem ​​dhe droga të tjera. Është e dobishme për të vënë atë në formë undiluted. Për shembull, edhe ajo moisturizes lëkurën dhe parandalon lëkurë të sezonit të ftohtë. Ata lyej dëmtuar nga buzët e acar, përdorni në vend të krem ​​për duart. Sundimtar i lëkurë tepër të thatë mund të përdorni këtë produkt në kujdesin e përditshëm të fytyrës. Vetitë mbrojtëse të këtij produkti të lejojë përdorimin e saj në të nxehtit. Këshilla e tij për të vënë direkt në diell për të shkuar për të shmangur djegiet.


Për të ruajtur shampoos flokëve të shëndetshme shtuar pika çift të vaj avokado. Gjithashtu, për të parandaluar ato kalojnë këshilla vajra të rekomanduara lyej pas çdo shampon.

Maska me avokado
Metoda më e zakonshme e përdorimit të naftës është në kozmetikë maskë.

Për t'u kthyer thatë bukuri dhe lëkurës butë përgatitur pas maskë. Gjalpë lugë përzier me esters e portokalli ëmbël, kamomil, u ngrit dhe dru sandali (secilin komponent dy pika). Fshin lagur me një përzierje të letrës dhe të vënë në fytyrë. Del me të larë pas gjysmë ore.


Për të dobëtit, të dëmtuara nga ngjyrosur dhe flokët zavyvok rekomandojmë që të provoni këtë ilaç. Vaj avokado ngrohtë (tre lugë) butësisht fshij në lëkurë e kokës, masazh. Numri i qëndruan të vënë në një furçë të vjetër dhe në mënyrë të barabartë të shpërndarë në flokë. Kreu i mbuluar me mbyllur plastike dhe të mbyllë një peshqir. Larë flokët mund të jetë një orë më vonë.

Për të forcuar thonjtë është e dobishme për vajra masazh. Në proporcione të barabarta përzierje vaj bajame, vaj avokado, derdh disa pika të esters limon, kamomil dhe livando. Grease përzierje në gozhdë dhe lëkurën përreth tyre për rreth pesëmbëdhjetë minuta para se të aplikoni llak.