Mjetet tradicionale të mos merrni grua shtatzënë


Çfarë janë qëllimet mund të ndjekë dikë që është duke u përpjekur për të gjetur informacion në lidhje me atë që mjetet juridike popullore për të shmangur marrjen gruan shtatzënë atje? Është e qartë se nuk ka mjete kontraceptive që mund të gjenden në shitje, duke përfshirë edhe kondomët, nuk është në gjendje për të parandaluar shtatzëninë njëqind për qind, në mënyrë që të kërkojë mjete efektive të këshillave popullore, po aq të pakuptimta. Yyazytsirno njohja e disa "tricks" që lejojnë disa rrethana të paktën në një farë mase të parandaluar konceptim, nganjëherë mund të jenë të dobishme. Imagjinoni një situatë ku një çift është në një vend ku civilizimi me dyqanet e saj dhe farmacitë qëndroi larg, për shembull, në vend ose në natyrë, "kontraceptive konvencionale kanë qenë të harruar dhe të bëjë dashuri shumë të papritur kruarje. Gjërat për të bërë në këtë rast?


E saktë dhe ndoshta më të popullarizuara në mesin e shumë njerëzve mund të jetë Këshilli, i cili gjithashtu të caktojë pjesën "mjetet juridike popullore" - domethënë maturi të plotë nga seksi deri në atë kohë deri në mundësinë për të blerë prezervativë apo pilula të mos merrni grua shtatzënë . Një kategori tjetër e atyre që janë të interesuar, ndoshta, ata të cilët kanë pasur kohët e fundit marrëdhënie seksuale të pambrojtur, dhe tani në një panik në kërkim për një mënyrë magjike, që të mos konceptimit. Më kot. Nuk ka fonde të tilla. Nëse ju lejojnë vetes që të bëjë kontakt pa e duhur "veshje" nuk mendojnë për pasojat parë, atëherë ndoshta tani presin të papritur të hedhur mbi? Por nuk është në natyrën e mjeteve juridike të zhdukur popullore për të marrë grua shtatzënë si njerëz të trajtohen në të kaluarën, në fund të fundit, paraardhësit tanë shpesh ngre pyetjen se si për të mbrojtur veten nga shtatzënia e padëshiruar? Kështu, më të njohura (por jo veçanërisht efektive) mjetet juridike popullore përdoren jo për të mbetur shtatzënë.


1. Më popullor, me të vërtetë popullor dhe më efektive e këshillave të gjithë njerëzve dhe të tjera do të thotë është konsideruar si një mënyrë për të parandaluar shtatzëninë si akt seksual interruptus. Në shumë raste, kjo metodë bën punë, besohet se vetëm rreth 25-30% të ndërprerë shtatzëninë marrëdhënieve seksuale mund të ndodhë. Një shumë apo pak? Në varësi të krahasuar. Duke folur për një ilaç të tillë si kondom, të coitus interruptus si një metodë të kontracepsionit, natyrisht, humbet shumë "produkt №2». Megjithatë, në rast emergjence, kjo metodë mund të justifikohet, nëse asgjë tjetër ka lënë. Përse, në shumë raste, shtatzania ndodh, edhe kur përfundimi i natyrshëm i aktit - ejakulim jashtë trupit të gruas? Ajo është liruar nga lëngu mashkull trupit edhe në fillim të aftë të përmbajë disa numërimin e spermës. Në qoftë se djalë është i ri dhe i shëndetshëm, është e mundur që edhe këto spermës pak dhe më pak të lëvizshme mund të bëjë çështjen e tyre.


2. douching podmyvaniya. Këto mjete popullore mund t'i atribuohet një emergjence, metodat postcoital jo për të marrë grua shtatzënë. Kur nuk arriti të ndalojë marrëdhënie, ju duhet të bëni diçka urgjentisht dhe më logjike në këtë rast është e përfunduar organet e tij femra riprodhuese, për të larë dhe për të hequr shumicën e njerëzve të familjes. Pjesë e lehtë podmyvaniya gjithashtu mund të jenë të dobishme, sidomos kur asgjë tjetër nuk ka mbetur. Më efektive është ndoshta mënyra e ujitjes, dhe me efekt të madh për këtë të propozuar zgjidhje të ndryshme, por duhet të mendojnë kokën para se të aplikoni shumë prej tyre. Disa sugjeruan jo veçanërisht këshilltarët e zgjuar dhe agjentët janë në gjendje të dëmtojnë edhe plagosë Mukoza e vaginës dhe pastaj duhet për të zgjidhur probleme më serioze me shëndetin e grave. Nëse ka nevojë për douching, përdorimi më i mirë për ujë të zakonshëm të pastër.


3. Mjetet juridike Shumë popullore që i japin "përvojë" në mënyrë që të bëhet me barrë nuk ka për qëllim për të ndryshuar microflora natyrore e vaginës për të mbajtur atë në një mjedis të pafavorshëm për spermës. Shpesh çështja është që të përdorni sapun ose limon, por ajo duhet të mbahet mend se këto mjete janë të aftë për ndikimin më negativ në mukozën vaginale. Çfarë komplikime mund të kërcënojnë atë? Mjaft seriozisht, djegur në inflamacion dhe sëmundje serioze.

4. Ne nuk do të përshkruajnë në hollësi të gjitha automjetet (deri në kimikateve) që përdoren nuk janë veçanërisht grua inteligjente, "mbushje" e tyre brenda vetes, dhe dikush vendos për të marrë këtë këshillë, duke besuar atë për një rekomandim për veprim. Një shumëllojshmëri e mjeteve të një lloji tjetër dhe tërësisht joefikase ka dhjetra dhe kjo do të jetë mirë në qoftë se ata ishin absolutisht të sigurt për shëndetin. Por një nga shumë të njohura metodat e kohëve të fundit të popullarizuara të kontracepsionit është përsëri metoda kalendarik. Ajo është e bazuar në llogaritjen ditë ovulacionit nga ciklit menstrual ditë. Metoda, së pari, është e vështirë që të përpiqen të përdorin atë grua duhet të dini në mënyrë të qartë punën e trupit të tij. Së dyti, papritmas mori pasion dhe, rrjedhimisht, aktin seksual - kjo arsye për t'u habitur, sepse derisa ai thjesht nuk kanë kohë për t'u përgatitur. Dhe nëse ju me kujdes të llogaritur ditët kur ju mund të sigurtë të ketë marrëdhënie seksuale, e njëjta mund të aksioneve deri në kondom me kujdes dhe vënien e tyre kudo, kudo që dotyahnetsya dorës. Ne besojmë se mënyra kalendari kontraceptive palogjikshme dhe për këtë arsye të padobishme për ne.


Pra, çfarë kemi? Mos eksperimentoni me trupin tuaj dhe shëndetit. Kanë marrëdhënie seksuale në shëndetin, ajo është e mirë me një partner të rregullt, por mos harroni: kontraceptive më e mirë e sotme - një prezervativ.