Efektet negative të hipnotike


Përdorimi i pilula gjumi mund të ketë pasoja negative për shëndetin e njeriut. Nuk mund të jetë një çrregullim i reflekseve, rënie në temperaturën e trupit disa njësive, etja konstante, depresionit reflekset pakushtëzuara autonome, paraqitjen e pllakatë në murin e gjuhës (kryqëzimin e epitelit, ka kafe). Nëse përdorimi i pilula gjumi është kaotike, atëherë nuk është aparat i keq fjalimi funksionuar si sjellje njerëzore është e paparashikueshme. Përveç kësaj, këto barna mund të shkaktojnë dehje akute në të cilën shkallë vërejtur ndryshme të ndërgjegjes dëmtuar, deri në pikën e mpirje. Dhe çfarë tjetër mund të shënohen efektet negative të fjetur pilula?


Kur vidyazytsi e pilula gjumi fillon të dominojë agresive humor zymtë sfond, pacienti është i zymtë, depresion, i shqetësuar dhe i zemëruar. Në qoftë se kjo nuk do të caktojë fondet e kërkuar, atëherë personi mund të jetë i zemëruar në lidhje me stafin mjekësor dhe mjekët. Pacienti nuk mund të ulen në një vend, shqyer vazhdimisht, ndryshon pozicion. Simptomë kryesore nuk do të ndodhë me llojet e tjera të abuzimin e substancave dhe varësisë, kanë dhimbje të përbashkët (sup, bërryl, gju). Nuk kanë pasoja të tilla negative të përdorimit vidyazytsi fjetur: shqetësime gjatë gjumit dhe oreksit, dhimbje të forta në muskuj, si dhe shkelje të një karrige, të vjella shpesh diarre mund të përsëritet.


Në disa raste të rënda, një rezultat negativ është pasqyruar në përdorimin e shtet të hipnozës e mendjes: ka sulme dhe psikozë, të shoqëruar nga konvulsione. Ekzaminimi objektiv tregon se nxënësit janë të Dilated dhe kanë një fotoreaktsyyu reduktuar, shikimet e aktivitetit të pamjaftueshme, dridhje të gishtave dhe kreu nuk është shumë i fortë, tensioni, dyskoordanatsyya, të dridhura dhe muskujt e fytyrës skeletore, konvulsyvnoe përmbledhje të shkurtër të muskujve gastrocnemius. Nuk është rritur ëmbëlsi e lëkurës dhe djersitje, dobësimi i reflekseve pjezë. Kjo tërheqje mund të çojë në komplikacione të rrezikshme që prekin sistemin kardiovaskular dhe madje edhe fatale.


Përdorimi i tepruar i fjetur pilula është shumë e ngjashme me aderimin e tjera të drogës.
- Faza e parë e përdorimit të fjetur pilula në mënyrë të rregullt, duke rritur indikacionet mjekësore 3-4. Faza fillestare zgjat rreth gjashtë deri tetë muaj. Duhet të theksohet se një person shpesh mund të marrë pilula gjumi gjatë ditës, e cila në mënyrë të pashmangshme çon në varësisë toksike. Njeriu i varur kërkon të miratojë mjetet për të arritur efektin e euforisë, drogave të lehta dhe eksitim emocionuese.

- Gjashtë muaj më vonë fillon të zhvillohet fazë kronike. Ajo shënoi një rritje të fortë ndjeshmërinë dhe fiksimin e tij në të njëjtin nivel. Lloji i dehjes në fazën kronike ndryshon në masë të madhe dhe shpesh merr karakter agresive melankolik. Pacienti humb kontrollin dozë e përdorur pilula gjumi, të cilat mund të çojnë në mbidozë dhe shtetit banale e dehjes.
- Me kalimin e kohës, ka një rënie të shënuar mendore, në të cilën zhvillimin e sindromit psyhoorhanycheskyy shkaktuara nga çrregullime të rënda të kujtesës, shkeljet e qarta të të menduarit, rënie rozuyazykah, përshtatjen paaftë social. Këta njerëz largohen nga puna, ata janë të aftë për kryerjen e ndonjë krim, shpesh të prirur për vetëvrasje.