Nitroglycerin - dozë vdekjeprurëse


Kundërindikimet dhe efektet anësore të ndonjë mjekim. Nitroglycerin - një droge që duhet të merren me shumë kujdes. Për shkak të faktit se vdekja e nitroglycerin - nuk imagjinar "histori horror" dhe të vërtetën e ashpër të jetës, të drogës duhet të merren në një të kufizuara rreptësisht (mjek miratuar) doza.

Nitroglicërinë Sa e rrezikshme?Vetë në sasi të kufizuar nitroglycerin nuk është e rrezikshme. Ky mjet në mënyrë efektive ndihmon me sulme në zemër dhe sëmundje koronare të zemrës. Tipar kryesor i saj - një efekt të shpejtë. Si asnjë mjekim tjetër, nitroglycerin është në gjendje të shpejt të japë dhimbje në zemër.

Doza detyrueshëm aktiv i nitroglycerin emëruar specialist, neveriten nga gjendja e përgjithshme e pacientit dhe karakteristikat e trupit të tij. Mjekim i paautorizuar mund të shkaktojë jo vetëm varësisë dhe për të zvogëluar efektin e trajtimit, por edhe të vënë në vend një numër të efekteve anësore.
Kur u pyetën nëse të rrezikshme nitroglycerin, ju së pari duhet të mbani mend në lidhje me efektet anësore të drogës;

  • Kur e ekspozuar ndaj organizmit nitroglycerin mund të shkaktojë dhimbje koke.

  • Mbidozë (02:58 tableta se dehur ", që patjetër ndihmuan") shkakton të përzier, dobësi, dhe shëndetin e përgjithshëm të dobët.

  • Nitroglycerin Përhershëm mund të rrisë presionin e syrit, duke krijuar kështu ndjenjat mjaft të pakëndshme.


  • Një dozë vdekjeprurëse e nitroglycerin apo diçka neglizhencë të rrezikshme?


    Në të vërtetë, nitroglycerin, kaloi në sasi shumë të mëdha, mund të çojë në vdekje. Por mos u shqetësoni nëse ju merrni drogë në mënyrë rigoroze në recetë, kjo nuk është asgjë e ngjashme mund të ndodhë.
    Në nitroglycerin drogës dozë vdekjeprurëse është shumë e ndryshueshme. Nuk ka numër të vetëm për të gjithë të drogës kritike. E gjitha varet nga karakteristikat e trupit: ka raste kur pacientët kanë vdekur pas një hape dehur në kohë të gabuar, dhe kjo ndodhi se edhe pas pacienti paketë nitroglycerin ndjehet mirë (për personin që hanin një dozë vdekjeprurëse të ilaçeve).

    Ndoshta ne mund të themi vetëm një gjë: nitroglycerin dhe alkoolit - kjo është e njëjta dozë dhe një kombinim vdekjeprurës që do të ndikojë negativisht në ndonjë trup. As kjo e as ndonjë drogë tjetër për të ndërhyrë me alkool nuk mund. Nëse droga të tjera mund të zvogëlojë efikasitetin vetëm pas konsumimit të alkoolit, pastaj me nitroglycerin trifled me.