Shko tek ushqim bimëve Fuqia


Në kalimin në të ushqyerit e duhur trupi fillon të sillet si një fëmijë. Kjo është, më shumë që të lejojë atë, aq më shumë ai e pyet. Kur cilësia e ushqimit, fillojnë të rriten kërkesat e trupit. Në këtë periudhë ai fillon të sillet si një snob, e cila nuk është e mjaftueshme. Si është kalimi në ushqim termocentralit?
Nëse keni luajtur sportive, të cilat ndoshta vënë re se edhe me pushimet e vogla në trup sportiv humbet formën e saj. Mund të fillojnë të muskujve dhimbje, shpinë, nyje. Gjithashtu, këto simptoma janë të plotësohet shpesh nga dobësia e përgjithshme dhe madje edhe sëmundjet. Por disi ende gjallë pa stërvitje dhe nuk ka pasur probleme.Kalimi te një dietë të shëndetshme shoqëruar me shumë probleme, për shkak të dietë është e mbushur me vetëm ushqime bimore, pa shumë elemente thelbësore gjurmë dhe vitamina njeriut. Nuk mund të jenë të korruptuar të flokëve, thonjve dhe madje edhe dhëmbët bien jashtë. Për shkak se kjo dietë përbëhej kryesisht nga ushqimi gjysëm-të gatshme dhe të konservuar, vetëm në darkë ne ate pak sallatë. Unë të ndjehen të madh. A ka kuptim për të kaluar në një dietë të shëndetshme dhe të kënaqur trupin tuaj?

Le të imagjinojmë pastrehë jetës dhe njeri i pasur. Në pjesë e parë e sapun edhe atje, dhe ai jeton, siç rezulton, pa dëshirat dhe ankesat e panevojshme. Por në kllapa e dytë është shumë më i lartë, për shkak se siç është e nevojshme për jetë normale. Sa më i lartë ky bar, aq më shumë gjëra ai ka nevojë.


Gjithashtu ndodh me trupin kur kemi bërë kalimin në ushqime të pasura jetojnë në ushqimin e bimëve. Mësuar me produkte të rënda, trupi bie për statusin margjinale. Ai ngarkuar "ushqim të vdekur", dhe ai të ketë asgjë tjetër, por për të shtyrë testin. Trupi mund të krahasohet me baltë, fati i të cilit rrotullohet mokrës mulli. Ai dha dorëheqjen nga jeta e tij, dhe ai mund të durojë vetëm. Por jeta e këtij trupi vesh shumë shpejt.

Le të marrin në konsideratë ndryshimet në trup kur qëlluan. Ajo fillon me trajtimin aktiv dhe shërim. Trupi fillon të kthehet në një shtet që u themelua natyrën. Por, siç ne e kuptojmë, të kthehen në jetë të mirë, ju keni nevojë për shumë gjëra, dhe kjo është e dukshme në rritjen e nevojave për vitamina dhe minerale.


Megjithatë, trupi grumbulluar problemet e kalimit në ushqim termocentralit. Në pastrimin e trupit nuk ka kohë për të hequr qafe "mbeturina", kështu që shpesh mund të përkeqësohen sëmundjet kronike, ulur sistemin imunitar dhe të sistemit nervor të ndodhë. Përveç dështime të vazhdueshme nuk i japin trupit rimëkëmbet plotësisht. Që në raste të tilla, kalimi në të ushqyerit e gjallë nuk mund të sjellë dobi, por në vend të dëmit. Njeriu varet në kufirin mes dy sistemeve e të ushqyerit. Trupi kështu jetojnë në CAN vjetër, dhe një të freskëta ende mësuar. Dhe kohëzgjatja e periudhës së tranzicionit, çdo të ndryshme.


Si për të kaluar në ushqim vegjetarian
Rregulli bazë - është graduale. Tranzicioni duhet të kryhet ngadalë, qëllimisht, ose mund të ketë pasoja të pakëndshme. Trupi ndihet stres të vërtetë, shtëpi të hutuarën procesin e tretjes, përkeqësuar sëmundje e vjetër, dhe ka edhe të reja. Tranzicioni i gabuar për ushqim termocentralit mund të shoqërohet me kokë dhe dhimbje dhëmbi, dobësi, humbje peshe, nervozizmi, agresioni. Sigurisht, kjo periudhë është e gjatë. Për fat të keq, shumë shpesh njerëzit nuk qëndrojnë këtë test dhe të kthehet në mënyrën e vjetër të jetës.


Është e rëndësishme për të vëzhguar e sundimit zëvendësimit, jo përjashtim. Kjo do të thotë se kalimi në ushqim të jetojnë duhet të zëvendësuar produktet e dëmshme të ushqimit të shëndetshëm. Sheqeri mund të zëvendësohet me mjaltë, ëmbëlsirat - fruta të thata, ushqime të tymosur - gatuar, yndyrë - këngë. Të gjitha ushqim të përgatitur, ushqim të konservuar, bukë përjashtohet mirë nga dietë ose për të zëvendësuar të gjitha ushqime të freskëta të papërpunuara.

Në kalimin në një sistem të ri të ushqimit duhet të zgjidhni një ushqim që nuk do të zasmichuvaly trupin tonë, por në vend të pastruar atë. Për shembull, produkte ndotëse janë produkte buke të bëra me miell, por produkte nga miell gruri, të qarta. Ushqimi i gatuar janë edhe të dëmshme për shëndetin, ato transformojë trupin në një moçal dhe përdorimin e fasule germinated (chickpeas, fasule veshkave, mung) edhe gatuar në gjendje për të pastruar trupin plotësisht.