Qarkullon encefalopati Grade 3


Qarkullon encefalopati klasën e 3 është një sëmundje e trurit, e karakterizuar nga ndryshime të rënda funksionale në indet e trurit dhe tregon devijime të rëndësishme. Ka patologji për shkak të një rënie në furnizimin e indet e trurit të shkaktuara nga sëmundje të ndryshme (hipertension, atherosclerosis, etj) ose plagosje. Shpesh kjo shkalla e sëmundjes diagnostikuar në pacientët e moshuar.

Shenjat e encefalopati dyscirculatory 3 fazaPas sleepiness vazhdueshme dhe dhimbje koke, dobësi të rënda, përkeqësim në të gjitha llojet e kujtesës, ndryshimet në natyrë dhe simptoma të tjera të encefalopati dyscirculatory 2 gradë, ka 3 faza shenjat e sëmundjes në vijim:


 • Shkeljet serioze të koordinimit motorik;

 • agresioni, konflikti;

 • dëgjuar dhe vizioni;

 • mosmbajtjeje urinare;

 • Shkelja e përshtatjes sociale;

 • shqiptuar çmenduri;

 • humbja e aftësisë për të vetë;

 • shkelje të konsiderueshme të ecje, bie shpeshta.


 • Shpesh është vërejtur humbjen e vetëdijes, konfiskimet. Progresi i sëmundjes të çon në faktin se një person fillon të varet tërësisht nga të tjerët dhe në nevojë për kujdes dhe ndihmë të vazhdueshme. Pacientët me faza 3 encefalopati dyscirculatory paaftësi të caktuar (grup I-II), v. Për. Kapaciteti është humbur plotësisht.

  Kryerja e rezonancë magnetike e trurit në dyscirculatory fazën e tretë encefalopati ju lejon të shihni vatra fotografi të shumta e Madhësia parregullt 4 mm me konturet parregullta.

  Trajtimi dyscirculatory Grade 3 encefalopati


  Trajtimi i shkallës së sëmundjes është shumë kompleks dhe jo gjithmonë të efektshme. Vetëm zbatimi i plotë i rekomandimeve mjekësore dhe normalizimin e jetës janë në gjendje për të ngadalësuar përparimin e proceseve patologjike dhe për të parandaluar komplikimet (goditje, truri ënjtje, etj).

  Designed trajtim gjithëpërfshirës bazuar në administrimin e barnave, objektivat kryesore janë:

 • Kompensimi i sëmundjes primare;

 • përmirësuar microcirculation dhe qarkullimit cerebrale;

 • mbrojtjen e qelizave nervore nga hypoxia dhe ishemi.


 • Në disa raste, të tilla si ngushtim të rënda të arterieve kërkon kirurgji.