Nervor TIC - Shkaqet


TIC nervor - myyazytsilni, tkurrje të përsëritura të mprehtë e muskujve apo reduktimin e grupeve të caktuara të muskujve. Më e zakonshme është një tik-tak nervor sytë e një të rrituri. Në mënyrë të ngjashme, sëmundja mund të duket si vyyazyka tingëllon e çuditshme - çrregullime nervore të gjuhës.
Në një tik nervoz nervor ka kufizime moshe specifike. Ne mund të themi se një tik nervoz nervor i fëmijës ndodh dhjetë herë më shpesh se sa tek të rriturit. Vetë njeriu nuk mund të jenë të vetëdijshëm se ai është duke bërë diçka të gabuar.
Kjo është veçanërisht e vërtetë e TIC nervor në fytyrë. Ndonjëherë një sulm i TIC nervor mund të parashikojnë, por ajo arrin të atyre që nuk ishte koha. Kjo është për shkak se personi tashmë e di këtë ndjenjë dhe fillimin e saj. Në periudhën e pushimit ose gjumit shënoni nervor pothuajse nuk ndodh.


Arsyet TIC nervor


TIC nervor mund të jetë primar - një sistem të pavarur nervor, si edhe të mesëm, shfaqen pas plagosjeve ose operacioneve komplekse. Nuk janë vetëm disa TIC trashëgueshme nervor që janë miratuar nga prindi tek fëmija ose nga nëna tek fëmija.
Çfarë ndodh Tic nervor?

 • Dëmtime të Psychoemotional - akute dhe kronike.

 • Trauma të rënda fëmijëria apo tashmë në moshën e rritur.

 • Metabolizmin e trurit.

 • Sëmundje të tjera serioze transferuar më herët.

 • Infeksionet virale natyrën qëndrueshme.

 • Grykët kronike në fëmijëri.

 • Tourette Syndrome.


 • Nëse një simptomat nervor tic është shkaktuar nga sëmundje të tjera, të tilla si virale, trajtimi duhet të dërgohet direkt në zjarr përhapet. Në raste të tilla, i kryer terapi të përgjithshme që fillon me marrjen e barnave antivirale. Me një sy tic përshkruesit veprimit nervor neurotoksik. Këto substanca shkaktojnë bllokimin e impulseve nervore, sipas reagim ndaj patogjeneve të caktuara do të jetë krejtësisht ndryshe. Për ta bërë këtë, shpesh duke përdorur një injeksion të veçantë të Botox.

  Simptomet e TIC nervor


  Manifestimi i një tik-tak nervor mund të ndodhë menjëherë, por më shumë fëmijë. Edhe pacienti nuk mund me siguri lëvizjet e tyre të çuditshme. Më shpesh, kjo është më e dukshme nga jashtë. TIC nervor manifestuar gjatë një lodhje të rëndë, me ndjeshmëri në rritje. Në një periudhë prej pushim dhe relaksim njoftimit jo sjellje korrekte është shumë e vështirë.
  Personi nervoz tik nervoz dhe një sy nervor tik nervoz nuk çon në inteligjencën më të ulët, sistemin nervor. Ne mund të themi se është pothuajse e sigurt. Vetëm mjaft qartë nga jashtë. Ndikon në sëmundjen vetëm mbi gjendjen psiko-emocionale. Më të ndjeshëm ndaj sëmundjes janë fëmijë. Për shkak se sistemi i tyre nervor mund të jetë aq i rrezikuar sa gjendjen e përgjithshme emocionale. Zakonisht rritet nervor tic në vende të zhurmshme dhe një tubim i madh i njerëzve.

  Si të merren me tik nervor?


  Trajtim të veçantë për një tik-tak nervor atje. Për shembull, një sëmundje në një fëmijë është normalizimi i situatës psiko-emocionale. Kjo është kryesisht për mjedis - familja, shkolla apo kopsht. TIC nervor Fëmija manifestuar kryesisht gjatë pubertetit.
  Nëse rastet më hyri brenda si të rriturit ndodh shpesh, ajo kërkon terapi të veçantë. Këshilla të dobishme do Terapist rekomanduar direkt me qasje individuale. Shumica Sedations emëruar pritjen, si dhe ilaçe të ndryshme bimor.

  Marrë shumë drogë fuqishëm për TIC nervor rreptësisht të ndaluara, sidomos në formë të rregullt. Këto substanca mund të shkaktojë efekte të rënda anësore, në mënyrë që trajtimi mund të ridrejtuar në një tjetër. Dhe ky lloj komplikacion.