Neveri gjatë shtatzënisë shfaqet kur dhe si të luftohen kjo


Një nga ankesat më të zakonshme gjatë shtatzanisë - është përzier. Duket të jetë, si në shtatzëninë e hershme dhe të vonë. Në kushtet e shkaqeve të ndryshme të përzier shumë të ndryshme.
Të përzier, i cili ishte shkaku i një toksikoz hershme dhemb shumica e grave shtatzëna, dhe mungesa e saj nuk është dëshmi e ndonjë patologjie. Ka nga ata ato me fat që presin për të gjithë periudhën e fëmijës dhe nuk ballafaqohen me këtë ndjenjë të pakëndshme.Vjellje, dëshmuar në shtatzëninë e hershme, një përgjigje për ristrukturimin e trupit të femrës.
Neveri në shtatzëni: kur dhe çfarë duhet të bëjmë atje?


Në të njëjtën periudhë ju do të gjeni të përzier, varet nga shkaku i shfaqjes së saj. Nëse konceptim ndodhur shumë kohët e fundit, dhe është fjala për sëmundje në mëngjes herët, sëmundje në mëngjes atëherë ju mund të ndjeheni tashmë në 5-6 javë të shtatzënisë.

Duhet të theksohet se sëmundja më herët në mëngjes do të shfaqet, aq më e vështirë do të jetë për të lëvizur dhe është në rrezik të shkallëzuar të vjella tepruar nënën shtatzënë. Në këtë rast, ju mund të kenë nevojë për ilaçe.
Çfarë kohë do të hidhëroni përzier, varet nga cila periudhë ajo u shfaq në praninë e sëmundjeve gastrointestinale dhe faktin se ky shtatzënisë, Singleton (helmim gjaku humbur 11-12 javë) ose të shumëfishta (14-16 javë) .


Nëse ju të përzier kapur në tremujorin e dytë apo të tretë, ka të ngjarë që ajo nuk do të ju lënë pothuajse të lindjes, por deri në pikën ku barku i ulët (35 javë).


Koha kur sëmundje vijë shpesh


Më shpesh, të përzier gjatë shtatzënisë është infektues deri në mëngjes. Përkeqësimi mund të provokojë erë të fortë, lëvizjet e papritur, disa ushqime. Gjithashtu të përzier mund të ndodhë gjatë natës ose të zgjasë gjatë gjithë ditës.
Edhe pse vuan nga helmim gjaku 60% të grave në trajtimin kërkon vetëm 10%, dhe pjesa tjetër të gjitha nga vetë kalon. Trajtimi mund të jetë e nevojshme në rast se ka një përkeqësim të përgjithshëm, të tilla si kur ju të vjellat e kapjen e më shumë se 5 herë në ditë, dhe një test urina tregon praninë në të të aceton.

Të përzier, i cili manifestuar në fazat e mëvonshme, me fillim toksikoz asgjë për të bërë. Ajo lind nga fakti se mitra rritet dhe fillon për të vënë presion mbi organet e brendshme, duke përfshirë stomak, duke shkaktuar atë për mosfunksionim.
Tip! Neveri gjatë kusht shtatzënisë vjen se ju duhet të lënë pas bota do të jetë fëmija juaj. Të jetë i durueshëm dhe të gëzojnë pritje të këndshme e fëmijës!


Si të përzier gjatë shtatzënisë ndikon në embrionin?