Polyneuropathy - trajtim


Mjekët pohojnë se polyneuropathy vështirë për të trajtuar dhe ka një tendencë për progresion. Në këtë rast, trajtimi më efektive komplekse, e cila ka për qëllim trajtimin e simptomave dhe shtypjen e reagimeve autoimune, në qoftë se ata kanë arsye të detoxification nëse helmimi ishte shkaku apo trajtimi i sëmundjes themelore, e cila shkaktoi një reagim të ngjashëm.

Mjete popullore Trajtimi - PolyneuropathyTrajtimi i polyneuropathy në shtëpi është problematike për shkak se pacienti nevojshme ilaçe. Të vetmet mjetet juridike në shtëpi mund të konsiderohet ushtrim terapeutik, e cila është kryer për zhvillimin e funksionit motorik dhe për të parandaluar atrofi të muskujve.

Për ngrohje lokale dhe reduktimin e dhimbjes duke përdorur patch speciale piper përmban kapsatsyn. Më parë para se të aplikoni yndyrat ledokayin zonën e prekur.

Përgatitjet për polyneuropathy


Trajtim simptomatik polyneuropathy është kryesisht në dhimbje pryhlushenyy. Është e vështirë të arrihet duke marrë analgesics dhe medikamente anti-inflamator nonsteroidal. Për të ulur dhimbjen, duke përdorur anestezi lokale, ilaqet kundër depresionit dhe Anticonvulsants.

Anticonvulsants nxisin ndalimin e impulseve nervore nga nerva të dëmtuara. Në mesin e këtij grupi të barnave të përdorura carbamazepine, prehabalyn, gabapentin.
Prehabalyn marrin 75 mg, rritur gradualisht dozën për 150-200 mg.
Gabapentin marrë mbrëmje para gjumit 200 mg, rritur gradualisht dozën për 400 mg 3 herë në ditë.
Carbamazepine marrë 150 mg në ditë, gradualisht rritjen e dozës në 400 mg. Një mjek krijon dozen.
Ilaqet kundër depresionit janë të efektshme për shkak të aftësisë së saj për të aktivizuar noradrenэrhetycheskuyu sistem. Zgjedhja e antidepressant caktuar individualisht, pasi ky grup e ilaçeve mund të shkaktojnë varësinë mendore.

Kur trajtimi toksike polyneuropathy, për qëllim kryesisht në disintoxication e trupit, dhe më pas vjen radha e trajtimit të sëmundjes.
Trajtimi i polyneuropathy pas kimioterapia është e ndryshme nga norma e zakonshme, përveç rekomandimeve private të mjeku, i cili kryhet kimioterapi. Me dobësimin e trupit është e rëndësishme për të ruajtur jo vetëm shëruese drogë, por jetëdhënës, në qoftë se ata nuk kanë contraindications.
Trajtimi i të gjitha llojeve të polyneuropathy, për qëllim kryesisht në eliminimin e sëmundjes-shkaqet, simptomat e zakonshme janë vetëm të eliminuar polyneuropathy. Një regjim i plotë vendosur individualisht.