Vazhdimi myaz lënduar trekëndëshNëse ju muskujve vazhdimisht lënduar trekëndësh për të korrigjuar problemin, ju duhet të dini shkakun e dhimbjes. Ku është muskujve trekëndësh? Ajo fillon nga shpatull dhe klavikul përfundon, shtrihet në krahun e sipërm përgjatë muskujve sup trekëndësh duke përdorur sustava.C ne bend, shtendos, ashensor mallrash dhe rrotullohen duart. Nëse ju vazhdimisht i lënduar muskujve trekëndësh, ai thotë se ju keni inflamacion ose dëmtim.
Cilat janë shkaqet e zakonshme dhimbje të vazhdueshme në muskul trekëndësh?


1. Dëmtimi nervore në krah. Kur nervore është dëmtuar krahun, nervat e prekur lëkurën dhe muskujt që janë vendosur në vrimë mbi klavikul. Ky lëndim i tmerrshëm. Kjo mund të rezultojë në paralizë Erba.
Njeriu nuk mund të ngrejë dorën, dhe lëkura humbet shpatullën e jashtme e ndjeshmërisë së tij të plotë.


2. dhimbje të vazhdueshme në muskul trekëndësh të ndikimit përmes lëndimit. Kur ka pasur një dëmtim të kësaj natyre, të fillojë miosfatsialnye aktivizuar pikë të shkaktojë që nuk kalojnë një kohë të gjatë, pikërisht për shkak se ata kanë një dhimbje në muskul trekëndësh. Shpesh, kur një medikament është injektuar nën lëkurë, kjo është për shkak të përbërja e tij kimike fillon të fyejnë e saj, dhe vjen në vendet ku këto pika, atëherë problemi fillon me ekstensionit armë dhe ka dhimbje të përhershme.


3. dhimbje e vazhdueshme në vrull muskujve trekëndësh në delta. Pas shfaqur spazma? Më shpesh, ato ndodhin kur muskujt janë ulur në mënyrë dramatike, sidomos gjatë ushtrimit - ushtrime të ndryshme në supe, të tilla si pesha të rënda dhe të mirëmbajtjes; mbingarkesë, e cila ndodh kur heqjen dhe uljen shpatullën mprehtë (kjo mund të ndodhë kur një person muret e pikturuar gjatë, ecën në ski).


Dhimbje të vazhdueshme 4.Poyavyalenie në muskul trekëndësh pas pësimit osteoarthritis ose osteoarthritis.


5. dhimbje të vazhdueshme në muskul trekëndësh mund të jetë për shkak të biceps tendinitis apo supe. Kjo diagnozë dhemb shumë
shpatull, si një dëmtimi shpatull. Çfarë është biceps tendonitis? Kjo ndodh kur pjezë vjen nga vendi i tij, i cili ndodhet në një nga kockat kryesore të supe.


Çfarë mund të bëj për të hequr qafe këtë dhimbje? Adresa e parë trauma që duhet të ju ndihmojë të vënë në vend biceps pjezë, nëse kjo nuk është bërë me kohë mund të jetë një sëmundje e rëndë në shpatullën e tij. Mos harroni se pjezë mund të përjetojnë stres për shkak të kësaj ka dhimbje dhe inflamacion. Kështu, të gjithë mund të bëhet i përflakur sup përbashkët. Por 95% e problemit është i kthyeshëm, nëse koha për të apeluar për ndihmë.


Çfarë duhet të bëni nëse ju muskujve vazhdimisht lënduar trekëndësh? Mos harroni, çdo dhimbje atje për një arsye, ajo ka shkakun e vet, i cili do të ndihmojë të krijojë pikërisht vetëm ekspertët, ata do të hulumtimit të vënë diagnozën dhe të përshkruajnë trajtim. Gjëja kryesore për të bërë atë në kohë, dhe ju duhet të jetë në gjendje të llogarisin forcat e tyre, për të mbrojtur veten e tyre, nuk perepratsovuvaty, të jenë të kujdesshëm me aktivitete të ndryshme fizike për të parandaluar dëmtimin.