Filtra biologjike në trupin e njeriut


Trupi ynë pastrohen vazhdimisht e produkteve të mbeturinave, përndryshe ajo nuk do të ekzistojë në këtë pjesë filtra biologjike në trupin e njeriut. Më e madhe e tyre është të mëlçisë.
Mëlçisë vazhdimisht pastron trupin e toksinave, i cili mundëson trupit për të përmbahen qëndrueshmërinë e mjedisit të brendshëm në trup, kjo ndodh kur e mëlçisë dhe biokimike ndryshimet që ndodhin në të.
Objektivi kryesor i qelizave të mëlçisë është për të kthyer azotit amoniakut, ajo ka toksicitet të ulët dhe është formuar në trup në tretjen e ushqimit dhe pastaj amoniakut është konvertuar në ure dhe janë excreted pastaj nga veshkat.


Pra, janë filtra biologjike në trupin e njeriut dhe të trupit të njeriut, ndërsa ai merr shpëtoj të mbeturinave toksike.
Mëlçisë si një filtër i trupit të njeriut kontribuon në heqjen dhe asgjësimin e metaleve të rënda nga trupi, ajo mund të jetë e bakrit, merkuri dhe madje edhe shuma të vogla të arsenikut.
Në mëlçi, një minutë është më shumë se 1800 reagime të ndryshme që kontribuojnë në asgjësimin e substancave të rrezikshme të bllokuar në trupin e njeriut me ushqim që parandalon helmim njerëzore.

Mëlçisë është i përfshirë në punën si një filtër trupi i njeriut punon shumë e vështirë të hyjnë në alkool-përmbajnë produkte të trupit, dhe salcice, yndyra dhe ushqime të skuqura, ndikim aq negativ në mëlçi qelizat fillojnë të vdesin dhe ata janë zëvendësuar nga yndyror apo ind lidhës.

Pasi qelizat e mëlçisë nuk mund të punojnë, ata humbasin të gjitha funksionet si filtra të trupit të njeriut, dhe më shumë do të hyjë në trupin e alkoolit, aq më shumë qelizat e mëlçisë do destrukteryzyrovatsya.
Ju lutem vini re se të mëlçisë është samovostonavlyvatsya gjendje dhe edhe kur qelizat janë zëvendësuar me yndyrë, por njeriu u ndal për të pirë alkool, dhe qelizat e mëlçisë nuk do të ndalet samovostanavlyvayutsya neutralizoj toksina, duke vepruar si një filtër natyror.

Mos harroni veshkat filtrojnë një trupin e njeriut dhe puna e tyre përfshin pastrimin gjakun e toksinave.

Veshkat punës, filtra trupi i njeriut është që kur kalon përmes tyre, lëngu është i filtrimit të lëngshme me të ulët dhe të panevojshme për trupin, por në të njëjtën kohë, të gjitha produktet e dobishme të mbetet në gjak.
Prandaj, ne mund të themi se urina është një substancë mjaft toksike emetuar nga trupi dhe njerëzit që pijnë urinë si një ilaç, duke shkaktuar dëme të pariparueshme në trupin tuaj.

Filtra biologjike të punojë në trupin e njeriut dhe nga veshkat, dhe gjaku është filtruar nëpërmjet tyre, dhe kur kjo nuk është shumë e trashë, kështu që të gjithë është një ditë për të pirë të paktën 2 litra ujë të filtrimit u zhvillua shpejt dhe me efikasitet.
Veçanërisht të ndjeshme për të oxalate veshkave, kripërat e acidit oxalic në rastin kur trupi shkon numër të madh të gurëve oxalate mund të formojnë në veshka dhe fshikëz. Këto produkte përfshijnë fasule, lëpjetë, spinaq dhe ushqime të tjera që përmbajnë acid oxalic.


Veshkat punojnë si filtra biologjike në trupin e njeriut me një ngarkesë të madhe dhe vыsokomineralizovannu kur një person pi nga uji, ndonjëherë edhe përmbajnë metale të rënda që mund të kontribuojnë në formimin e gurëve në veshka. Në gurët në veshka, një person mund të zhvillojnë përdhes ose sëmundjeve të tjera që lidhen me nivele të larta të acidit laktik, si dhe sëmundje të këtij lloji mund të ndodhë kur duke përdorur një numër të madh të produkteve të mishit.
Filtra biologjike në trupin e njeriut lidhur me sistemin limfatik imunitar dhe këto përfshijnë organet periferike limfoid e sistemit është shpretkë dhe limfatike nyjet.

Shpretkë dhe nyjeve limfatike të kryejë punën në filtrimit në trupin e njeriut, dhe ata e mbrojnë gjakun e njeriut e toksinave, viruset, bakteret dhe infeksione të tjera.
Gjithkush e di se nyjet limfatike janë rritur në kancer ose patogjenët e tjerë, veçanërisht e shprehur qartë në inguinale, axillary dhe nyjet limfatike submandibular.

Puna filtra trupi i njeriut është i lidhur me mërzi, e cila është në gjendje të formojnë antitrupa dhe ata vrasin patogjene, e cila mundëson për të kryer një numër të funksioneve në trup, duke siguruar imunitetit është hequr edhe nga gjaku i grimcave të huaja dhe bakteret, përveç shpretkë prodhon qelizat e kuqe të gjakut .

Kështu, trupi organik filtri i shqetësuar kryesisht me mëlçinë, veshkat, nyjet limfatike dhe shpretkës, pa ekzistencën e këtyre organeve të trupit pamundur.
Mbani në mend se shumë njerëz vuajnë nga toksina që janë formuar kur duke marrë medikamente, ato mund të jenë helmet që grumbullohen në trup dhe e vështirë për të nxjerr një përfundim nga trupi i njeriut duke përdorur filtra.

Filter trupin e njeriut duke luftuar me parazitë të ndryshme, sidomos ato që grumbullohen në dy pika dhe zorrë e vogël, kështu që mbingarkoj produktet e mishit të trupit dhe ilaçe, organet filtrimi nuk mund të përballen me heqjen e toksinave dhe toksina, e cila çon në sëmundje.

Pra, për të hequr qafe toksina e akumuluara në trup, duhet të përdoret bimeve medicinale të tilla si kamomil, Wort Shën Gjonit, rrënjë Kalgan, produktet e zgjuar dhe bee, ajo mund të jetë bleta polen, pelte mbretërore, Propolisi dhe mjaltë.
Për më tepër, këto substanca të ndihmojë të pastruar trupin e toksinave dhe helmet, si dhe të rrisin sistemin imunitar dhe metabolizmin duke e rregulluar, e cila e rrit rrjedhjen e gjakut dhe toksina hequr nga trupi.
Në këtë rast, filtrim organet hequr qafe të ngarkesës padurueshme dhe është më mirë të pastruar trupin.