Pastrimi i trupin e toksinave


Fillimi i vjeshtës - koha e përkryer për të shpëtoj trupin e toksinave të akumuluara. Pastrimi i sigurt në përputhje të gjitha sistemet e trupit dhe korrigjimin e jetesës - një formulë për të arritur shëndetin optimal dhe Wellness. Është në këtë mënyrë, dhe duhet të angazhohen në rehabilitimin e trupit të tij. Nëse ju vendosni për të kryer një pastrim të plotë të trupit të toksinave, kjo nuk është një ditë të vetme dhe as edhe një muaj, por rezultati është i përshtatshëm. Por që këtë proces të ndërlikuar dhe të gjatë, ne duhet të mbajnë në mend se të gjitha procedurat e pastrimit duhet të kryhet në rend.


Kjo është faza e parë dhe kryesore. Si rezultat i spastrimit zorrë larë microflora patogjene të shëndetshme dhe normale, dhe gjakut të vijë ushqyesve nga ushqimi pa çështje toksike.

Pastrimin e mëlçisë dhe fshikëz fshikëz e tëmthit
Ky pastrimi duhet të kryhet pas spastrimit zorrë, përndryshe ju mund të dëmtojë në masë të madhe trupin tuaj. Si rezultat i spastrimit qarkullimin e mëlçisë dhe fshikëz fshikëz e tëmthit portal normale, duke kontribuar në ringjalljen e zgavrën e barkut, lehtëson punën e zemrës, shërohet të gjitha llojet e shkëmbimeve në trup.


Pastrimi i stomak dhe pankreasit
Pas spastrimit të njëpasnjëshme të zorrëve dhe spastrimit të mëlçisë të vazhdojë në stomak dhe pankreasit. Të dy agjenci më të rëndësishme të përfshira në përpunimin e ushqimit dhe furnizimit orhanizyazytsi të gjitha substancat e nevojshme për jetën.

Pastrimi i sistemit të frymëmarrjes
Ju pastruar organet e tretjes, në mënyrë që rrjedha e gjakut ishte dukshëm më pak toksina, tani është koha për të njom e gjakut me oksigjen.

Pastrimin e gjakut dhe limfatike
Faza tjetër - menjëherë të pastër e gjakut dhe limfatike, e cila rezultoi në organet e brendshme të merrni ushqyesve të pastër, duke kontribuar në shërim më të shpejtë dhe efikase.


Anijet Pastrimi
Së bashku me pastrimin e enëve të gjakut duhet të kryejë pastrimin, si gjaku përditësuar pastër duhet të rrjedhin përmes enëve të shëndetshme dhe jo të bllokuar.

Pastrimi i veshkave
Veshkat janë të njohur organi kryesor filtër, ajo është me anë të tyre vazhdimisht derdhur gjakun tonë. Prandaj, ne pastrimin e tyre pas pastrimit gjak, duke rezultuar në kthimin e aftësinë e tyre për të mbajtur një mjedis të brendshëm të vazhdueshëm.

Pastrimin e nyjeve dhe indeve lidhës
Kjo është faza finale dhe shumë e vështirë. Me kalimin e kohës, joints tona humbasin elasticitetin e tyre, zasoryayas kripëra të ndryshme. Në kohë e mirë duke i bërë ata të pastër, ne të eliminuar mundësinë e sëmundjeve degjenerative disk, artrit, përdhes.


Pastrimin e lëkurës
Lëkura është organi më i madh i trupit tonë, masa e saj në lidhje me tre herë masa e mëlçisë dhe, sigurisht, ajo gjithashtu ka nevojë për një pastrim të plotë. Largimi i radionuclides dhe metalet e rënda. Metalet e rënda dhe radionuclides rrezikshme sepse excreted dobët, duke i dhënë një efekt negativ në të gjitha organet dhe sistemet. Ndrequr situata mund të pastrohen periodikisht ndihmuar trupin nga këto substanca të rrezikshme toksike. Gjatë pastrimit të trupit për të marrë në konsideratë të aktivitetit ditor. Për treguesve mesatarë konsideruar se zorrës së trashë në mënyrë aktive punon, me 5 deri 07:00, 09:00 pastaj në stomak më aktive. Nga 13 deri në 15 orë rrit aktivitetin e zorrës së hollë, prej 15 gjer 17 - fshikëzës, dhe 17-19 - veshkat. Nga 19 në 21 orë më aktive funksionimin e sistemit të qarkullimit të gjakut. Mëlçisë aktive rrit gjatë natës: nga 1 orë deri në 3.