Display #
Title Author Hits
Ajo që njerëzit duhet të dini për sytë tuaj admin 146
Bardhë të verdhë e shkaqeve sytë admin 648
Çfarë është glaukoma sy admin 142
Dobësimi Parandalimi i të drejtave të admin 103
Exophthalmos vypuchivanie sy njerëzor admin 146
Home mjeteve juridike për rrudhat rreth syve admin 174
Ilaçet për të përmirësuar vizionin admin 141
Infeksion akut dhe kronik viral sy admin 179
Kapilarët e kuqe në sytë admin 3137
Karakteristikat e llojeve kryesore të amblyopia admin 175
Llojet e sëmundjeve katarakt në njerëz admin 116
Masazh për përmirësimin e të drejtave të admin 153
Mënyrat për të përmirësuar shëndetin e syrit admin 120
Metodat e diagnozës së syrit glaukoma admin 96
Metodat e eliminimit lodhje sy admin 155
Metodat e ruajtjes së të drejtave të admin 123
Mund të jetë i veshur me lentet astigmatizëm admin 124
Pasojat e pakëndshme e kontaminimit të lentet e kontaktit admin 101
Pranvera dritën ultravjollcë për syrin e njeriut admin 130
Puçrra fytyre admin 151
Puçrra fytyre ndonjëherë admin 101
Restaurimi i nervit optik admin 126
Restaurimi Sistemi i të drejtave të admin 116
Shkaqet cataracts sy admin 143
Shkaqet e abuzimit të të drejtave të admin 94
Shkaqet e trajtimit nistagmus admin 172
Shkaqet e Uveitis akute dhe kronike admin 167
Shkaqet glaukoma sëmundje sy admin 134
Simptomat nistagmus, shkaqet dhe klasifikimi admin 173
Sindromi thatë sy admin 183
Sy Keratitis admin 136
Trachoma është një sëmundje infektive sy admin 158
Vizion Laser drejtat korrigjim admin 138
Vrull e shkaqeve strehim, trajtim admin 87
Zgjidhja sytë e lënduar admin 107