Vizion Laser drejtat korrigjim


Në mediat kombëtare që ju kanë gjasa për të gjetur kritika serioze dhe profesionale jo në favor të korrigjim vizion laser. Në reklamat operacionin e vetë mbrojtura si një lloj çudi pafajshëm i cili garanton kthimin e pacientit 100 për qind mprehtësi vizuale. Çfarë është lazer drejtat korrigjim vizion?
Komplikime të mundshme
Ata që guxojnë të vizionit lazer kirurgji korrigjim dhe që e rekomanduar atë për arsye mjekësore në vendin e parë, mos harroni komplikime. Reduktuar mprehtësi vizuale, ekziston e ashtuquajtura vizion me një sy të dyfishtë, zhvillimin astigmatizëm kornesë dhe ndryshim. Dhe jo diku nga buzë, dhe në qendër të syrit. Në fund, ju filloni për të parë keqe në muzg, dhe në dritë të ndritshme të afërt (të themi, nga një llambë tavolinë) përmes reflektim nga dhëmbëza lehtë në sy shfaqet flashes, unazë të lehta.Në fakt, kjo është normale, pas çdo operacioni. Laser drejtat korrigjim vizion, nuk presin asnjë përjashtim. Pas operacionit, ka inflamacion të ndryshme të mundshme, edemë, konjuktivit, rritje përbrenda epiteliale, sindromi i "rërë në sy", hemorragji, shkëputja e retinës, dhe më shumë. Interesante, të gjitha këto shtete sëmundjeve kërkojnë trajtim afatgjatë me droga të shtrenjta, dhe operacionet shpesh shtesë në kornea tuaj dobësuar.

Si praktikë klinike, ndërlikim më të shpeshta në korrigjim njerëzit lazer është i ashtuquajturi nearsightedness mbetur ose largpamje. Mjekët ajo bëhet e qartë menjëherë pas operacionit. Çfarë duhet të bëni? Korrigjuar situatën. Por jo menjëherë, por pas rreth 2-3 muajsh për të ftuar pacientit për një operacion të dytë se "nuk është e mirë", sepse ne kemi sytë, kështu që të flasin, nuk e bëri. Përveç kësaj, garanci absolute që ju më pas do të duhet një tjetër takim me kirurg, askush nuk do të - të gjithë të ndodhë.


Kundërindikimet për njeriun
Nëse mjeku juaj rekomandon kirurgji duke përdorur teknologjitë më të fundit (ata nuk janë gjithmonë ideale), të gjithë vendos për veten e tij apo edhe të bien dakord për të pritur. Dhe pastaj të vazhdojnë të veshin syzet në të gjitha. Normalisht. Dhe nuk ka komplikime. Është që sytë mund të merrni të lodhur. Në këtë rast, nuk ka pika nuk janë të nevojshme: thjesht hiqni syzet. Nga ana tjetër, ka shumë njerëz që kanë vizion laser korrigjim kundërindikuar absolutisht. Këto janë fëmijët, të rinjtë, djemtë dhe vajzat nën moshën 18 vjeç (disa thonë 25) vjet. Nëse pas 35 vjet qe zhvillohen largpamje, e cila ndodh shpesh, atëherë, në përgjithësi, nuk ka kirurgji nuk është e nevojshme, pasi nuk je i sëmurë, dhe largpamje zhvilluar për shkak të moshës lidhur me ndryshimet në trup. Ajo është e mirë që të mos doravnyvat situatë të tillë që kishte ndonjë mënyrë për të korrigjuar vizionin e tyre.