Ilaçet për të përmirësuar vizionin


Problemi i mprehtësisë zvogëluar vizuale në moshën e progresit teknologjik po bëhet gjithnjë e më urgjente. Orari i punës në vëzhguesve, pasiviteti fizik, dietë të sëmurë, mungesa e ekspozimit ndaj ajrit të freskët janë faktorët favorshme që përfundimisht të çojë në përçarje të analyzer vizuale, përkeqësimi sy akkomodatsyonnыe pronat, të zvogëlojë fleksibilitetin e aparatit të mbështetur dhe funksionalitetin e elementeve të retinë. Le të flasim për të njëjtat medikamente të përmirësuar vizionin!


Industria e drogës dhe kompanitë që prodhojnë shtesa ushqimore, janë duke luftuar për të plotësuar nevojën në rritje për barnat mjekësore që synojnë rivendosjen e funksionin e analyzer vizuale, duke ofruar formula të ndryshme dhe kombinim më premtuese të komponentëve biologjikisht aktive. Të gjitha drogat e njohur aktualisht për rimëkëmbjen e mprehtësisë pamore mund të ndahen në tre grupe, në varësi të efektit mbi strukturën e analyzer vizuale.

Grupi i parë përbëhet nga agjentë të ndryshëm farmakologjike që mund të shkaktojnë relaksim të muskujve të syrit, duke përmirësuar kështu furnizimin me gjak të gjitha strukturat e syrit. Përzgjedhja dhe emërimi i agjentëve farmakologjike të këtij grupi kryer okulist, dhe përdorimi i saj kërkon mbikëqyrje të detyrueshme mjekësore. Efekti i drogës që i përkasin grupit të dytë, që synon sigurimin e Analyzer pushim vizual një natë e plotë, në mënyrë që ata janë përdorur gjerësisht në mesin e njerëzve veprimtaria profesionale e të cilëve është e lidhur me aktivitetet e vazhdueshme vizuale, të cilat nuk mund të shmangen.


Grupi i tretë i barnave përfshijnë të gjitha drogat, si origjinë natyrore dhe kimike, të cilat synojnë përmirësimin e punës së retinës për shkak të normalizuar fiziologjike themelore dhe proceset metabolike në të. Ky është një grup mjaft i madh i drogës, i cili përfshin shtojcave dietike dhe promovuar në mënyrë aktive sot në shtypin dhe në faqet e internetit. Për funksionimin normal të vizionit është futje e rëndësishme të mjaftueshme në trupin e vitaminave dhe mineraleve, sidomos vitamina A dhe E, minerale kalciumit dhe zinkut. Është vërtetuar se një ndikim të favorshëm mbi funksionin e retinës janë substanca biologjikisht aktive antotsyanozydiv e cila nga struktura e tyre kimike përkasin byoflavonoydam dhe të përfshira në ushqime të tilla si currants zi, manaferra, Kastrati, blueberries, raspberries, qershi, rrush dhe rrush Muscat Concord. Ndër efektet biologjike antotsianozydiv - shprehur efekte anti-sklerotike dhe antioxidant, aftësia për të normalizuar microcirculation e syrit dhe të stimulojë prodhimin e proteinave rhodopsin veçantë retinal, rezervat e të cilit janë të varfëruar si pasojë e televizionit të zgjatur ose të ngarkesës kompjuterike në analyzer vizuale.


Shpesh në listën e mjeteve të përfshira në mjekim të plotë për të përmirësuar vizionin, pigment retinal përfshin lutein, përqendrimi i të cilit bie me moshën, të cilat negativisht ndikojnë në analyzer vizuale. Burime diete e lutein janë piper, vezë dhe spinaq. Konsumi i rregullt i këtyre ushqimeve do të rrisë nivelin e pigment dhe, për këtë arsye, për të përmirësuar vizionin natyrisht. Ilaç lira dhe është provuar glukonat kalciumi, i cili zvogëlon vaskulare depërtueshmëri, jep një kusht normal te skeletit te jashtem e syrit, parandalon reaksioneve alergjike.


Për fat të keq, jo gjithmonë përmbajnë aditivë biologjikisht aktive e nevojshme për rifillimin e autoritetit të shumës së substancave biologjikisht aktive, duke përfshirë antotsianozydiv. Studime të shumta kanë treguar se vetëm agjentët farmakologjike kanë shpallur këto doza të komponimeve aktive. Në vitet e fundit, pavarësisht nga numri i madh i artikujve të drogës për të përmirësuar pamjen, zgjidhni të vërtetë efektiv dhe përmban biologjikisht përqendrime të rëndësishme të nevojshme për restaurimin e komponimeve normale funksion vizuale është e vështirë.


Zgjedhja e një drogë për të përmirësuar vizionin, është e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje jo vetëm për madhështi dhe bindëse e reklamave, por gjithashtu e interesuar në provat klinike të drogës, përqendrimi i substancave biologjikisht të rëndësishme në të, duke përfshirë edhe ndikim të drejtpërdrejtë në funksion vizuale. Për restaurimin e të ushqyerit të rëndësishme racionale, për të vëzhguar kushtet e lehta, të eliminuar stresin dhe mbingarkesën e tepruar të Analyzer vizuale, të përfshira në të përditshmen ushtrim rutinë të moderuar, duke përfshirë ushtrime të veçanta sy të dizajnuara për të përmirësuar mundësitë akkomodatsyonnыe sytë, normalizimin e gjumit dhe të nxjerrë në pah nevojën për t'u çlodhur syrin muskujt kohë. Sa për shtesa mrekulli diete, është e rëndësishme për të kuptuar se asnjë prej tyre pretendonte të jetë e drogës, dhe për këtë arsye kërkon një marrëdhënie të përshtatshme. Presin një efekt të theksuar terapeutik edhe nga burbuqe shpallur nuk është e nevojshme, por shumë prej tyre janë me të vërtetë në gjendje për të ndaluar humbjen e mëtejshme vizion.