Masazh për përmirësimin e të drejtave të


Tema e shkrimit është një masazh për përmirësimin e njeriut. Ajo stimulon rrjedhjen e gjakut në indet e syrit, përmirëson fuqinë, tonin dhe elasticitetin e muskujve të syrit dhe nerva oculomotor, forcon muskujt e qepallave, heq lodhjen nervit optik.
Masazh duhet të fillojnë me shpinë kraharorit. Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, bëj gjunjët, këmbët maksimalisht Slide në mollaqe, ligët mbi supe. Trupi figurë lart dhe poshtë, krah për krah, që është paralel me, dhe pingul me vijën e shpinë. Mos tendosje. Nëse ju të gjeni të vështirë për të mbajtur peshën tuaj në pjesën e prapme të vënë një jastëk. Kryen 30 sekonda.Aty aty
Të vazhdojë të masazh shpinën. Vendin gishtave tuaj në qendër të pasme. Kështu gishtin tregues duhet të drejtohen për të kreshtë zverku dhe gishtin e vogël. Gishtat lëvizin poshtë në qafë. Duke treguar të ndjehen për thellimin shpinat e tyre. Vazhdojnë për të përmirësuar pamjen e personit përderisa thellimin nuk bien gishtin. Është kjo zonë luan një rol të veçantë gjatë një masazh për të përmirësuar pamjen. Duart rewound kokën. Pëllëmbët duhet të mbyllin veshët dhe gishtat e indeksit të dy duart të jenë në bazën e kafkës është thelluar, e cila është shkruar më sipër. A obdavlyvanye pikë përgjatë rruaza të qafës së mitrës, duke lëvizur poshtë. Në zonën përreth qafës së mitrës shtyp rruaza jo shumë të rëndë për tre deri pesë sekonda. Lundruar dhe gradualisht, duke arritur pjesën e poshtme të qafës, të përsëritur të gjithë përsëri. Ju mund të kombinohen me presion rrethore fërkim gishtat e tij nëpër pikat e ngutshme. Kryen 30 sekonda. Numri i cikleve - 3-7.

Për prodhimin e një lateral masazhet sipërfaqet qafës dorën e djathtë nën mjekër tuaj në anën e majtë të qafës në mënyrë që gishti tregues prekur condyle. Kombinoje klikuar mbi lëvizjet vibruese. Ndryshojë duart dhe masazh i ngjashëm me anën tjetër të qafës. Ju mund të punojnë në të njëjtën kohë me të dyja duart. Kohëzgjatja - 30 sekonda.

Butësisht fshij kokën
Pëllëmbët vënë kokën e tij në një mënyrë të tillë që ata të mbuluar veshët e tij dhe bravo janë të drejtuara në rënie. Lidhu këshilla e gishtat në kokën e tij, më Çikë 1 cm larg dhe të kryejë stroking nga qafa në fytyrë. Namatsayte prapme të kafkës thellimit dhe përcjell të bëjë një shtyp të shkurtër në këto fusha. Ndiqni ciklit 2-5 herë. Shtrihuni qetë në dysheme apo në krevat, të mbyllë sytë tuaj. Indeksi Grab dhe gishtat e madhe e të dy duart e majta dhe vetullat drejtë nga jashtë. Gatuaj ato, duke shkuar tek ura. Pastaj bëni obdavlyvanye kockave periferi orbitën për përmirësimin e njeriut.


Vendin e gishtave tuaj mbi vrimat e hlaznychnыmy duke shtypur pjesën e poshtme të vetullat. Kohëzgjatja - 30-50 sekonda. Gishtat Indeksi i të dyja duart për të shtypni kockave hundës dhe të bëjë masazh lart e poshtë për 15-30 sekonda. Mbyll sytë tuaj dhe të lehtë për të shtypni indeksin e sipërme qepallë dhe gishtat e mesme tri herë me 5,7 pushimeve dytë 2-3 sekonda. Pjesa tjetër 10-15 sekonda me sytë mbyllur.

Me përfundimin e procedurës për përmirësimin e syve të njeriut rrotullohen clockwise kundër 5 herë. Look majta, shikoni për të ndaluar 1-2 sekonda, kthehet në pozicionin e fillimit dhe relaksohuni. Duket e drejtë, shikoni, të ndaluar për 1-2 sekonda, edhe njëherë të kthehet në pozicionin e fillimit dhe relaksohuni. Ju duhet të kryejë pesë cikle të tilla. Bëjë të njëjtën gjë, duke kërkuar deri dhe poshtë.