Ajo që njerëzit duhet të dini për sytë tuaj


Ajo që njerëzit duhet të dinë në lidhje me sytë e tyre, së pari, se syri quhet pasqyrë e shpirtit, ato luajnë një rol të rëndësishëm në artin e kanë njohur njerëzve, objekteve dhe të japin informacion të plotë në lidhje me botën.
Në sytë reflektojnë natyrën e veçantë të aftësive të tij intelektuale dhe madje edhe përvojën e shkuar.
Një person duhet të dini për sytë e tyre që ata të mund të shihni në përvojat e brendshme, gjendjen emocionale dhe ndryshimet kalimtare humor.
Secili ka, sytë e veta unike, ato ndryshojnë në ngjyrë dhe ngjyra është një tipar të trashëguar dhe me ngjyra të ndryshme për shkak të qelizave të pigmentit të përfshira në irisit të syrit.


Gjithashtu, njerëzit duhet të dini se në qoftë se sytë tuaj kanë një sasi të vogël të pigment, me sy blu, të mëdha, kafe dhe me një shtresë të trashë të pigmente, ngjyra e syve është e zezë.
Në sytë mund të përcaktojë natyrën dhe, zakonisht, natyrën e gjelbër me sy të butë, i hollë, ngjyra e syve është shumë e rrallë, dhe njerëzit me sy të ndryshëm besnikëri në dashuri, dhe njerëzit me sytë e gjelbër janë miq të mirë dhe ndaj grave, kalorësit e vërtetë.

Gri dhe sy blu karakteristike njerëz - krijuesit, ata shpesh janë të suksesshëm, zakonisht me punë e vështirë, ata janë kokëfortë, pa e butësi zakonshme, m'yakotilosti, njerëzit. Përveç njerëzve blu me sy janë natyra të ndjeshme.

Njerëzit Gray-sy, është kurioz, me fat, si në rritjen dhe në dashuri. Por gri-jeshile-kafe, ata janë të konsideruar, srednerusskymy njerëzit e tillë nga natyra pavendosur dhe kundërshtim, ata gjithmonë mbart rreth.
Burrat Brown-sy tërheqëse, por të prekshme për trillet dhe gjithmonë në kërkim për fitim. Drita - Sytë ngjyrë kafe mund të flasim për pragmatizmin e pronarit të tyre, ata janë njerëz me inflamatore, të ndjeshme, temperament, emocionale, por këta njerëz larg dhe shpejt harrojnë fyerjet.

Ngjyrë kafe të errët Ky popull energjik, të zjarrtë dhe i pasionuar, i njëjti zgjidhë të gjitha problemet dhe nuk rrokulliset me rrugën e planifikuar.

Një person duhet të dinë se kokat e zi me sy guximshëm, kokëfortë, gjaknxehtë, por zakonisht të marrë vendime të sakta në të kundërt, krerët gri me sy, të forta, por të pafuqishëm në zgjidhjen e detyrave jo-inteligjente.
Menaxherët me sytë gri-kafe, të mbyllura, por janë të suksesshëm në punën e pavarur, por udhëheqësit e blu me sy të re, por monotonia e shtypësve të tyre.
E gjelbër sy bosëve të mira, ata të vendosur, të qëndrueshme, me imagjinatë të mjaftueshme, të fokusuar dhe i durueshëm, realistë, të rrepta, por të drejta, dëgjues të mirë dhe bashkëbiseduesit, përveç të gjetur një rrugëdalje nga çdo situatë.

Siç kemi thënë, sytë dhe shpirti është, siç ne e kuptojmë se jo vetëm shpirti, por edhe të trupit, një person duhet të dinë se në iris e syve mund të përcaktojë diagnozën e të gjitha organeve.

Fakti se formimi i embrionit, dhe të gjitha organet nga sistemi nervor qendror dhe duke përfunduar me absolutisht të gjitha organet shfaqet në një shenjë të veçantë mbi iris e syve, dhe pas lindjes, kornea mund të përcaktojë statusin e të gjitha organeve.
Megjithatë, për të përcaktuar diagnozën mund vetëm mjekët - irydolohy që kanë pajisje të veçanta, të quajtur çarë llambë me të cilin një mjek mund të nxjerrë në pah është rritur iris dhjetëfish, e cila lejon karaktere të marrin në konsideratë atë dhe të bëjnë një diagnozë.

Por shpesh japin sëmundje të syve që mund të shihet me sy të lirë, kur ka kruarje të rënda, ënjtje, shkarkimi purulent, kruajtje të rënda, skuqje të qepallave, dhe të gjitha këto shenja flasin për konjuktivit.
Një person duhet të dini për sytë e tyre kur bëhet membrana përflakur e syrit, të sclera, fillon të shfaqet ngjyra të ndritshme e kuqe e enëve të gjakut, është rritur lacrimation, këto shenja sugjerojnë fillimin e sëmundjeve inflamatore nasopharynx.

Nëse enët e gjakut të bymehet dhe nganjëherë hemorragji në sclera, kjo tregon një presion në rritje intracranial dhe gjakut, kjo është me vlerë duke i kushtuar vëmendje për personat që vuajnë nga hipertensioni, apo cerebrovascular tyre.

Zakonisht nxënësit janë zakonisht të njëjtën madhësi dhe formë, por në qoftë se një person, një nxënës ngushtuar nga çdo anë, kjo tregon se furnizimi me gjak në tru nga sytë ngushtuar, thyer dhe për këtë arsye duhet të kontaktoni menjëherë mjekun.
Ënjtje të qepallave sipërme, mund të flasim për performancën e dobët të sistemit urinar, shpesh me shenja të vuajnë nga veshkave dhe çanta nën sytë, tha se performanca e dobët e zemrës, por hijet ngjyrë kafe ose ngjyrë vjollcë nën sytë, sugjeron çrregullime metabolike në trup.

Formimi i vogël hije në lëkurë si moles, thonë filluar arteriosklerozës. Zgjerimi i syve shndrit dhe pamjen, e gjithë kjo flet për sëmundjes Graves.
Nëse vëreni skuqje në sipërfaqen e brendshme të qepallave, kjo tregon një shkelje të sistemit të tretjes, çrregullime të qarkullimit të gjakut ose vuajnë nga organet riprodhuese.

Në shkelje të mëlçisë dhe të bardhët e syve të ketë një ngjyrë të verdhë, dhe blu, tha problemet me sistemin skeletor.
Njeriu duhet të dini gjithçka në lidhje me sytë e tij se ai e kishte parë botën dhe në çdo dhe të vjen një kohë kur ajo ndalon dhe të dallojë objekte të vogla, veçanërisht kur lexoni, bëhet fjalë largpamje. Në këtë kohë, muskujt e dobësuar syrit, nxënësi dhe trare mbyllur nuk mund të bien në retinë në drejtimin e duhur, kështu që një korrigjim duhet të bëhet me anë të lente, ajo ka angazhuar një mjek.

Në secilin, ka një rënie e në kohë të ndryshme, dikush para, por ka njerëz që fillojnë të përdorin gota në moshën e vjetër, kështu që njerëzit duhet të jenë të vetëdijshëm për të gjitha sytë e tyre.