Restaurimi Sistemi i të drejtave të


Nuk ishte një mjek amerikan, okulist William Bates. Ai trajtohet sytë, syzet e përshkruara njerëzve. Por pesë vite të karrierës së tij mjekësore papritmas ra në dëshpërim: në asnjë nga pacientët e tij, njeriu syzet me një vizion të ardhshëm nuk është përmirësuar, por, përkundrazi, u përkeqësua. '30 Dr Bates kryer studimi, në krahasim me faktet. Dhe në fund - të gjithë, të zhvilluar sistemin e vet të shërimit. Flisni për rikthimin e sistemit të të drejtave.
Plotësoni këtë sistem kompleks të rehabilitimit të procedurës relaksuese. Fshij shuplakat fuqishëm në shfaqjen e të nxehtit dhe vendin në sy. Ajo do të ndjehen të ngrohjes nga dora brenda syrit. Përsëriteni përsëri. Ato mund të përdoren në vend të vetë-masazh, ose përveç saj. Pritja kryesor në Acupressure për ndikim në pikën biologjikisht aktive - ngutshme. Ajo mund të bëjë ose pad e gishtit tregues apo pads e dy gishta (indeksit dhe të mesme) në të njëjtën kohë. Këto teknika mund të përdoren gjatë ditës, kur ju mendoni se sytë tuaj janë të lodhur.Akupresurna pika e parë e shërimit sistemi i parë është në mes të vetullave në midline e kokës. Kliko në gisht tregues saj ndonjë duart për 10-20 sekonda. Në të njëjtën kohë të ndjekur nga shtypur lëvizjen lart e poshtë në drejtim të kockave hundës. Ju mund të përdorni dy palë pikave rregulluar simetrike në fytyrë. E para janë krahët e hundës - masazh prekjen e tyre të lehta. Të tjerët janë të vendosura në të dyja anët e hundës. Masazh e tyre më intensivisht.

Contraindication

Vetë-masazh për të përmirësuar pamjen e nuk mund të merret me:
- kanceri,
- temperaturë të lartë,
- hipertensionit,
- shtatzënisë.

Para fillimit të klasave në funksion të sistemit të rekomandojë Rimëkëmbjes konsultoheni me një mjek. Që atëherë ka qenë më shumë se kurrë. Megjithatë, një metodë e thjeshtë dhe të arritshme të trajnimit në mënyrë që askush nuk e shpikur. Gjëja kryesore - nuk do të jetë dembel dhe të bëjë këto ushtrime çdo ditë. Nga fjala angleze "palme» (palme) -. «Dorës" Kjo është një nga ushtrimet themelore për t'u çlodhur sytë.


IP Të drejta: të vënë bërrylat në tavolinë, gishtat së bashku dhe një majë pak Round pëllëmbë, si në qoftë se ata kishin pak ujë. Gishtat e një dore duhet të vendoset në gishtat e tjetrit dhe ndërpritet në kënde të drejtë. Bashkangjit fort në fytyrë në mënyrë që pëllëmbët u kaluan në qendër të ballit, hundës - në mes duarve të tij dhe sytë e tij ishin në errësirë ​​të plotë (ato mund të jenë të hapura apo të mbyllura). Qëllimi juaj - sytë e të ngrohtë ngrohtësi nga duart e tyre.

Ushtrime Syri është bërë më e mirë një orë para se një vakt. Para palmynha fshij shuplakat tuaja kundër njëri-tjetrit për ngrohtësi. Para se të shikojmë në botën disa herë zamruzhte dhe të pushojnë sytë tuaj. Atëherë hiqni dorë dhe, pa hapur sytë e tij me shpejtësi disa herë më të zgjoheni ato lart e poshtë, majtas dhe djathtas, paund grushtat e tyre, të marrë një frymë thellë, nxjerr, të hapur sytë tuaj dhe shpesh pomorhayte disa sekonda. Ndiqni palminh çdo 35 minuta për tre deri në pesë minuta kohë duke lexuar, punë kompjuteri, kur sytë e shumë të lodhur. Mendime pozitive në këtë pikë do të ndihmojë të relaksoheni muskujt e fytyrës dhe syve.


Ky sistem i ushtrimeve për rehabilitimin e Dr Bates rekomanduar për të bërë çdo ditë para mëngjes, drekë dhe darkë. Është e rëndësishme që të mos abuzojnë me numrin e repetitions, mos pereutomyt sytë. Syzet Gjatë kryerjes së të drejtave të Gjimnastikës duhet të hiqen. Përgatitja: fast injoroj disa sekonda për t'u çlodhur sytë. Vetëm të përfunduar çdo ushtrim. Tre ose katër herë në një rresht Ngrini sytë tuaj dhe të bjerë poshtë. Sytë tre ose katër herë skosyv majtë, pastaj djathtas. Tre deri në katër herë sytë heqë në këndin e sipërme dhe të poshtme diagonalisht në këndin e majtë të ulët. Ngjashme për të hequr sytë në këndin e sipërm të majtë dhe të ulët diagonalisht në të djathtë të ulët. Vizatoni një sy drejtkëndësh, duke lëvizur nga djathta në të majtë, poshtë, majtas, djathtas, lart.


Vizatoni një drejtkëndësh sytë prapa. Kaloni sytë e një njeriu në një rreth, sikur vrojtimin e clockwise dial: ngrini sytë për 12 orë skosyv 3 orë, më e ulët për 6 orë skosyv në 9:00 dhe përsëri heqë për 12 orë. Bërë këtë dy herë. E njëjta ndjekin kundër akrepave të sahatit. Seri të plotë të njerëzve mund të palmynhom - humor krejtësisht të qetë dhe të mirë.