Display #
Title Author Hits
Brain Cancer - Simptomat admin 254
Cistike-fibrotike gjirit admin 295
Diagnoza radiologjike e kancerit të mushkërive admin 265
Efektet e kimioterapia në trajtimin e kancerit admin 619
Faktorët e rrezikut për kancerin e gjirit admin 225
Fibroadenoma e grave gjirit admin 258
Fibroids formimin beninje në barkun e nënës admin 245
Formimi beninje në gji admin 248
Gjuha kanceri admin 302
Hyperplasia gjëndrave-cistike endometrial admin 244
I kancerit të gjirit admin 257
Kancer ovarian sëmundje në trup admin 287
Kancer pankreatik në trup admin 239
Kanceri i mushkërive shenjat e hershme admin 200
Kanceri i prostatës tek burrat admin 208
Kanceri i zorrës së trashë tek njerëzit admin 290
Kanceri sy - simptomat dhe trajtimi admin 2141
Kanceri vaginal - simptomat, trajtimi admin 1422
Kist bamirës i kapsulë dhjamor kist admin 225
Kist Dermoid admin 258
Kystoma vezore admin 234
Lëkura malinje formimi bazalioma admin 235
Mastopatia kanceri sëmundje beninje admin 226
Mastopatia sëmundje beninje të gjirit admin 279
Mbrojtjen e trupit kundër kancerit admin 203
Melanoma admin 305
Mitet për kancerin e gjirit admin 249
Multivitamina të promovuar zhvillimin e kancerit admin 233
Mund të transmetohet gjenetikisht kancerit admin 266
Parandalimin e kancerit të njeriut admin 211
Përgatitjet kundër tumoreve tek njerëzit admin 219
Produktet për parandalimin e kancerit të gjirit admin 246
Roli i refluksit gastroezofagal në zhvillimin e kancerit admin 164
Sarkoma e gjirit admin 207
Sëmundja është kanceri i qafës admin 215
Semundje malinje limfoma jo-Hodgkin admin 1026
Shenjat e para të tumoreve në trup admin 248
Shkaqet e kancerit esophageal njeriut admin 190
Shkaqet e kancerit të mushkërive dhe simptomat e saj admin 456
Shkaqet e kancerit të prostatës admin 202
Shkaqet e sëmundjeve dhe tumoreve kockave admin 303
Sindromi familja kancer stomaku në njerëz admin 255
Trajtimi standart i kancerit endometrial admin 179
Tumoret e indeve të buta të njeriut admin 1249
Tumoret malinje në lëkurën e njeriut admin 313
Tumoret malinje të syrit admin 635
Tumoret malinje të trurit admin 530
Tumoret pankreatik në njerëz admin 251