Kist bamirës i kapsulë dhjamor kist


Atheroma - një kist nga kapsule. Megjithatë, dashamirës. Veçori e saj është se ajo mund të duket në momentin më të papritur në çdo pjesë të trupit: lëkurë (ose trashësi të saj), hips, mbrapa ose duart, fytyra, kokës - kudo. Dhe kist nuk ju mërzit. Për momentin. Sot tema e këtij neni - një cist mirë i kapsulë dhjamor kist.
Arsyeja atheroma Arsim mjekësisë klinike shkencore ka kohë të gjatë dhe të njohur. Fakti që cysts beninje e madhësi të ndryshme gjithmonë ndodh për shkak të bllokimit të gjëndrave ductless dhe vonesat dhjamor në shumicën sekrecionet e lëkurës e gjëndra dhjamor. Që ata të cilët formojnë kockat lëviz. Në çfarë rrethanash mund të ndodhë kjo? Nën ndikimin e faktorëve të ndryshëm. Para së gjithash, për shkak të sëmundjeve të tilla si çrregullime metabolike, kur proceset e metabolizmit ngadalësuar. Ose nën ndikimin e mosfunksionim hormonal, i cili është veçanërisht karakteristike për gratë e të gjitha moshave. Pesha e tepërt gjithashtu kontribuon në masë të madhe mbyllje e një gjëndër dhjamor, e cila më pas duket të padukshme për kist dhjamor njeriut. Një tjetër arsye - nuk higjienë shumë të kujdesshëm personale.Një Madhësia e vogël ose mesatare e kist kapsulë atheroma, apo parë është krijuar në vend të errët - ende nevojë për të shpëtoj prej tij. Sa më shumë njerëz që nuk ka droga mbi cysts fatkeq kurrë nuk kanë privuar. E vetmja mënyrë për të dalë - udhëtim në klinikë. Pa frikë, sepse dhimbja do të jetë zhdukur. Duke krijuar një diagnozë, mjeku me siguri do të përshkruajnë testet standarde të para që janë të nevojshme para çdo operacioni (numërimin total të gjakut, tregues koagulimit, HIV, RW). Pastaj - operativ, anestezi lokale, 10-minuta punën e kirurg - dhe ju përgjithmonë privuar nga kist me kapsulë - atheroma.


Në rastin e atheroma faktor tepër i rëndësishëm në kohë. Fakti që kist formuar një periudhë të gjatë nuk do të shfaqet. Edhe rrit në madhësi. Ndërsa në qoftë se ju mund të jetojnë, natyrisht, në qoftë se tumoret nuk lindin diku vetëm nën sy. Megjithatë, është e sigurt. Për shembull, një cist mirë tenton periodikisht acarohet dhe kështu të grumbulluar në trupin e baktereve. Infeksion yyazytsirna - tjetër. Më i bezdisshëm gjë është se atheroma, kudo që u formua, shpesh të ekspozuar ndaj traumave mekanike. Shtënë të rastit, pastaj një tjetër dhe një tjetër. Në përgjigje kist fillon të rritet në madhësi, thyen indin nënlëkuror, dhe askush nuk mund të garantojë se ky vend edhe në heshtje fillon të zhvillohet kancer tashmë malinje. Në përgjithësi, sa më shpejt që ju të shpëtoj nga kist, më të shtoni vetes shëndetin. Gjëja kryesore në trajtimin e - diagnostikuar saktë. Nëse kjo është bërë mjekët ndërgjegjshëm, çdo gjë do të jetë mirë. Nga ana tjetër, unë dua të them - të parë për higjienën e tyre personale, dhe nuk ka sëmundje do t'ju shqetësojnë.