Mund të transmetohet gjenetikisht kancerit


Vendndodhja vjen onkologji? Arsye mund të jetë i ndryshëm, të tilla si ekspozimit ndaj substancave toksike, rrezatim radioaktiv. Ekziston edhe një pikëpamje që onkologjisë vjen për shkak të parazitëve. Megjithatë, ekziston një perceptim se kanceri mund të formojnë në trup ku ka kripëra tepërt urinës. Megjithatë, disa mund të duan të dinë nëse kanceri mund të transmetohet gjenetikisht. Ka fillimin gjenetik onkologji? Besohet se kanceri është - një sëmundje e trashëguar.
Le të flasim për gjenetikën. Shumica e shkencëtarëve besojnë se shkaku i sëmundjeve të ndryshme të trashëgimisë gjenetike. A është e vërtetë? Në shumicën e rasteve, luan një rol të madh trashëgim dhe nepotizmin, se zakonet e familjes. Ne mund të konsiderojmë dy shembuj. Merrni shembullin e parë. Merrni nënën dhe vajzën. Nëna ime është mbipeshë, lëkurë e dobët, probleme me zemrën. Vajza ime ka të gjithë të njëjtën gjë. Mjekët shpjegojnë se vajza ime është e sëmurë, sepse ajo ka trashëguar nga nëna e saj. Çdo mom ka lëkurën e problemit, dhe natyrisht në vajzën shumë kështu zemra e nënës sime dhimbje të mirë, dhe është normale që vajza do shumë - kjo është gjenetikë.Le mom fillon për të pirë ujë, merrni vitaminat, duke ndryshuar rrënjësisht dietën tuaj, stërvitje fillon. Por vajza ime, që shkon te mjeku dhe të dëgjojnë prej tyre më herët përgjigje. Ku është logjika? Në lëkurën e nënës tashmë po bëhet më mirë, presion normal, pesha fillon të kthehet në normale. Pyetja pastaj bëhet pse vajza vjen për të porositur? Dhe ku është gjenetikë? Pra, për këtë arsye, nuk trashëgim luan një rol, dhe zakonet familjare. Nëse vajza hante shumë se nëna ime, është logjike që kjo vajzë nuk mund të jetë i shëndetshëm dhe të bukur. Ai do të ketë për të njëjtën sëmundje që ka nëna e saj, ashtu si ajo ha përafërsisht ose saktësisht në të njëjtën mënyrë dhe të çojë një mënyrë jetese të ngjashme.


Shembull Dy. Një nga sëmundjet më të njohura gjenetike është sindromin Down. Përse fëmijët janë të lindur me sindromin Down? Kjo ndodh kur një grup i kromozomeve, një kromozom duket e tepruar, 21. Interesante, një fëmijë me sindromin Down janë të lindur nga prindër me këtë sindrom. Çfarë do të thotë kjo? Kjo është me të vërtetë gjenetika, dhe bindshëm e konsideruar këtë ADN celular. Por interesant, prindërit që dhanë fëmijën e tyre sëmundja nuk e kanë atë. Dhe Onkologji - një sëmundje fituar një person specifik nuk transmetohet gjenetikisht. Kanceri i çon në jetë veprime personale, zakone të këqija.

Ku janë kanceri? Me praninë e parazitëve në trup ose me një tepricë të kripërave të urinës? Të dyja, ato janë të lidhura shpesh. Parazitet, viruset, bakteret, kërpudhat duket se ku e gjejnë veten të mesme lëndë ushqyese. Për ta, ky mjedis është kripa mochekyslaya ose mukusit. Prandaj, parazitet shpesh të çojnë në kancer, natyrisht siç u përmend më lart, jo në të gjitha rastet, natyrisht.

Për Q10 përkatëse?
Në qoftë se organi mjaft qeliza koha Q10 merr një kohë ekip jashtë nga trupi. Në këtë rast, çdo gjë në trup është i përshtatshëm, dhe zhvillimi i onkologjisë pamundur. Q 10 kontrollon statusin e qelizave. Por së pari, ne kemi nevojë për të ngrënë dhe për të mësuar në zorrë. Kur hyn në trup, ajo fillon të analizojë gjendjen e qelizave dhe në mënyrë figurative mund të flasin të njëjtën qelizë - "ju jeni viddalyayeshsya", të tjera - ju udalyshsya më vonë, një e treta thotë, dhe ju mund të ndajnë. Nëse nuk qelizat dyhydrokvertsetyna në trup nuk e di se çfarë të bëni. Si rezultat i kësaj, qelizat vazhdojnë të ndahen vetvetiu sepse ata kanë një program të tillë. Por ata fillojnë të ndajnë gjithçka, dhe ato të cilat duhet të ndahen, dhe atyre që ata duhet të shkojnë, sepse kjo do të bëjë vend për qelizat e sapo formuara. Ky proces është fillimi i kancerit kur qelizat fillojnë të ndajnë siç duhet. Pas ndarjes ndodh të gjitha qelizat, përfshirë qelizat e infektuara mukozë ose viruseve.


Çfarë është metastazë? Kjo është kur kanceri është duke fituar territor, shtrirë në mes të autoriteteve. Nëse oncologist propozon për të kryer një operacion, atëherë ju mund të prerë sa më shumë të raundit. Një qasje e saktë për rastin do të jetë në qoftë se të konsultohet me mjekët të ndryshme. Ju duhet për të mbledhur mendimet e ekspertëve të ndryshëm, ndonjëherë mendime të kundërta mund të jetë, por janë të lehta dhe të lehtë për të kuptuar se çfarë po ndodh në trup.

A biopsi? Kjo është e padëshirueshme për të thes një arsim për të bërë një biopsi. Me një procedurë të tillë janë vyschip për analiza për të parë nëse ka onkologjisë. Edhe në qoftë se kjo rezulton se tumori nuk është kancer, çfarë është bërë? Në një moment tumor lëshuar patogjen. Imuniteti bllokuar, tumoret qese të mbushura, dhe ne nga ylli lirimin e tij. Atëherë ai mund të bëjë dhe metastazë është se tumori nuk është njohur kancerin, pas një kohe, kanceri ndoshta edhe shumë të shkurtër është tashmë metastatic. Prandaj, kanceri, është e dëshirueshme që të ketë një operacioni dhe të shkatërruar tërë kontakt panevojshme apo jo. Kjo qasje është më humane në lidhje me trupin e njeriut.


Parandalimi i kancerit - ju duhet të pini ujë, të marrë vitaminë C, lecithin (rikthen membranën qelizore) Cordyceps (ha qelizat e kancerit) sorbents (eliminimin e toksinave), Q10 gjithashtu duhet të jetë aktivitet fizik. Njerëz të ulur shumë më shpejt grumbullohet në vetvete të gjithë të këqija.
Nëse kohë të gjitha toksina që rrjedhin, dhe kjo është e mundur vetëm në praninë e ujit të pastër, të thjeshtë. Nga rruga që ju duhet të pini ujë rregullisht dhe në sasi të mëdha. Gjithashtu, oksigjen duhet të rrjedhin në qelizë, dhe kjo është e mundur vetëm me anë të vitaminës C. organike