Aureus Staphylococcus në jashtëqitjen e një foshnje
Staphylococcus aureus - një bakter që jeton kudo që jetojmë. Kjo është purulent - proceset inflamatore në trup. Staphylococcus aureus mund të merrni të sëmurë çdo person pavarësisht nga gjinia dhe mosha.

Problemi është se trupi nuk mund të prodhojë imunitet ndaj këtyre baktereve. Ky bakter përshtatet lehtësisht ndaj antibiotikëve.

Ka Staphylococcus aureus me imunitet të zvogëluar në fëmijën. Është e nevojshme për të vëzhguar rreptësisht higjienës.
Nga ku Staphylococcus aureus në jashtëqitjen e një i mitur?


Nëse fëmija u gjet në kale Staphylococcus aureus, ajo gjendet në qumështin e nënës. Nëse fëmija ndihet mirë dhe nuk ka devijime në shëndetësi, kështu që nuk ka infeksion dhe trajtojnë nuk është e nevojshme. Nëse nëna është Staphylococcus aureus, do të thotë që fëmija merr jo vetëm bakteret, por edhe imun ndaj tyre.
Nëse ka një diarre baby, skuqje, dhimbje barkut, ajo duhet të kalojë testet shtesë. Staphylococcus aureus prodhon lipase, një enzimë që prishet yndyrë dhe për këtë arsye penetron thellë në gjëndër e flokëve dhe lëkurës, e cila shkakton simptoma.

Një enzimë që shkakton Staphylococcus aureus - koagulazë, ajo shkakton koagulimit të gjakut, duke lejuar mikrobet të depërtojnë. Kjo i mbron ata nga organet e imunitetit.
Gjëja më e keqe që mund të shkaktojnë Staphylococcus aureus - një infeksion i gjakut (infektim). Në këtë rast ai vetëm do të transfuzionit të gjakut.

Staphylococcus aureus enterotoksinë prodhuar ende. Kur toksina hyn në zorrë, ajo shkakton helmim të trupit. Ajo mund të gjendet në çdo trup shkakton procese purulent njeriut.

Abscese - një inflamacion purulent i nënlëkurës yndyrë, manifestohet si edemë, ënjtje, skuqje, ethe.
Një person me imunitet të mirë asnjë shans për të qenë të infektuar. Bakteret në mënyrë paqësore bashkëjetoj me florën natyrore të zorrëve dhe mukozës. Në imunitetit të ulët, të tilla si pas një sëmundje, nëse jo rregullat e higjienës, lëndimet Staphylococcus fillon të shumohen. Kjo është arsyeja pse, në shumicën e rasteve, ata janë të infektuar në spitale, amësisë dhe reparte kirurgjikale. Shumica e foshnjave të parakohshme priren të infeksionit.