Fëmija Caprice shkakton dhe këshilla


Shumë shpesh ju mund të kapriçioz fëmijë. Disa prindër të reagojnë mjaft adekuate, ata besojnë se vagaries e moshës së tij është normale. Prindërit e tjerë janë shumë të shqetësuar në lidhje me këtë. Në këtë artikull ne do të diskutojmë tekave temë e një fëmije shkaqet dhe këshilla.
Shkakton. Së pari ka vagaries e fëmijës në 1 vit. Ajo mund të jetë kapriçioz, për shkak se ai dëshiron të fle, hani ose pini. Fëmijët nuk më pëlqen kur ata bëjnë diçka shkaktojnë parehati, kështu që ata shpejt mund të reagojnë për të ngrohjes dhe të ftohtë. Shpesh vagaries lidhur me dhimbje. Në qoftë se fëmija nuk është vëmendje e mjaftueshme dhe dashuri, tekave të tyre, ai do të tregojë prindërve në lidhje me të.Arsimi pahijshme është shkaku kryesor i caprices fëmijëve. Nëse një fëmijë dëshiron diçka, dhe prindërit nuk e lejojnë atë, ai menjëherë fillon të qajë dhe kapriçioz, duke kërkuar në këtë mënyrë atë. Nëse prindërit shkojnë tek ai dhe të bëjë lëshime atë që ai dëshiron, fëmija do të kapur atë të fluturojnë, dhe herën tjetër do të kërkojë asaj pikërisht në të njëjtën mënyrë. Dhe në fund, në qoftë se prindërit nuk do të ndryshojë, atëherë fëmija do të formojnë një tipar negativ karakter - për të kërkuar toni i tij ishte në.
Fëmijët janë arma kryesore me të cilën ata arrijnë të tyre - një trill. Fëmijët të ndryshme kanë të ndryshme kapriçioz, disa duke hedhur lodra e tyre nëpër dhomë, të tjerët rrahur këmbët e tyre, të shkojnë për një makinë në katin e tretë. Çfarë duhet të bëni në situata të tilla prindërit? Ajo do të ishte e mençur që të mos dorëzohej për fëmijët histeri dhe të tregojnë fuqinë e mendjes.

Disa bëjnë një gabim, ata menjëherë fillojnë të zbutur fëmijën dhe të bëjë atë që ai dëshiron fëmijën e tyre të preferuar. Sjellja e fëmijëve dëshmon se ai e bëri të pamundurën, çdo gjë shkon sipas planit të tij.

Këshilla për prindërit. Shumë e vështirë për të qëndruar të qetë kur fëmija qan dhe qan. Por ju keni nevojë për të mësuar, të paktën nga pamja e jashtme tregojnë qetësinë tuaj fëmijëve dhe durim. Hapi i ardhshëm - është për të lënë fëmijën vetëm. Përfundimisht fëmija do të kuptojë se tekat e tilla, ai nuk do të arrijë asgjë dhe së shpejti ata do absolutisht.

Kur një fëmijë është i keq, nuk çirrem në të, kjo situatë nuk do të përmirësohet. Gjithashtu, fjala "jo" ose "nuk mund" duhet të përpiqet për të me qetësi të shpjegojë se pse aktualisht nuk përmbushin që fëmija dëshiron. Shpesh teka nxjerrin prindërit me fëmijët e vetë, në këtë rast, të shkoni në një dhomë tjetër dhe të qetësuar. Pas kthimit nevojën për të folur me fëmijën tuaj.

Konkluzionet. Prindërit duhet të dinë dhe të mos harroni se fëmija i tyre ka nevojë për vëmendje dhe dashuri. Dhe kjo është e rëndësishme të mos e teproj, përndryshe fëmija do të ndjehen të keqpërdorur dhe do të dashurisë dhe kujdesit. Përveç kësaj, ju nuk mund të kënaq trillet e fëmijëve, ajo është e mbushur me pasoja negative. Nëse fëmija është i lejuar një shumë, atëherë shumë shpejt ai fillon të konsiderojë veten në radhë të parë një familje. Kujdesi për fëmijët nuk është gjithashtu e mundur. Por në të njëjtën kohë ju duhet të gjeni një mes të rrugës dhe e di se kur do të le fëmijën tuaj atë që ai dëshiron dhe kur jo. Por në çdo rast, në qoftë se prindërit refuzojnë diçka fëmijën tuaj ata kanë nevojë për të shpjeguar se pse vidyazyka. Për qasje fëmijën e tyre ka një prind. Përdorni këto këshilla dhe ju do të shihni rezultate pozitive.