Pirja e duhanit gjatë ushqyerjes me gjiPirja e duhanit është një nga zakonet më të dëmshme dhe shkatërruese. Na vjen keq, tendencat e modës dhe mungesa e vullnetit për të hedhur këtë profesion katastrofike kontribuojë në zhvillimin dhe prosperitetin e prodhuesit e cigareve. Dhe frikësuar sidomos se pirja e duhanit është një zakon nënat e reja pleqsh, me këtë zakon ka një ndikim negativ jo vetëm në nënën, por në trupin e fëmijës. Dhe në fëmijë të vegjël, me nënat e duhanit mund të zhvillojë procese krejtësisht të pakthyeshme që shkaktojnë imunitet të ulët dhe pamjen e fëmijës në të sëmundjeve të ndryshme të vështira shërueshme.


Pasojat e duhanit, ndërsa gjiMama e re Duhanpirësit edhe me njohuri të aspekteve themelore negative që lindin kur ushqyerit resins gjirit qumësht nikotinë i ngopur, nuk ka konkluzione dhe vazhdojnë të pijnë duhan. Si rezultat, fëmija me qumësht dhe nikotinës pastaj merr një shumë të sëmundjeve të tmerrshme. Në gji natyrore qumështi përmban sasi të mëdha të elementeve gjurmë dhe vitamina të cilat janë të rëndësishme për fëmijën. Kur injektuar në qumësht të gjirit nikotinës katranit të gjitha vitaminat humbasin pronat e tyre origjinale dhe të cilësisë dhe janë shumë të dëmshme për fëmijën. Si rezultat i pirjes së duhanit nënës në fëmijë mund të zhvillojë një bandë e tërë e sëmundjeve të frymëmarrjes - bronkit, astma, pneumonia. Nëse nëna nuk është ushqyer ndalesa e duhanit, sëmundja paraqet një fëmijë më vonë mund të kthehet në kronike. Gjithashtu ka parregullsi në traktin gastrointestinal të fëmijës, manifestohen në nauze ose të vjella, dysbiosis zorrëve, kolit dhe stomaku ndryshme fëmijën dhimbje barku. Dhe e gjithë kjo është pasojë e përdorimit të ulët të cilësisë qumështit të gjirit fëmijë me një sasi mjaftë e nikotinës.

Për të minimizuar rreziqet e pirjes së duhanit, ndërsa gjiHeqin qafe e zakon i keq e pirjes së duhanit bëri thirrje për fëmijën e saj nuk do të kushtojë më shumë punë. Megjithatë, nënat e reja duhet të dini se duke hedhur tym duhet gradualisht dhe më e mirë është ende për të bërë për disa kohë para ngjizjes. Pastaj nikotina, e cila akumuluar në trupin tuaj, do të natyrshëm dhe vыvestys fëmija nuk do të marrin gji me substanca të dobishme nikotinë dëmshme. Nëse ju lënë duhanin para lindjes së fëmijës nuk ishin të suksesshme, ne mund të reduktojnë ndjeshëm rrezikun e nikotinës në trupin e fëmijës, nëse ju do të ndiqni disa këshilla të thjeshta. Pirja e duhanit duhet të jetë në përcaktuar posaçërisht dhomë të veçantë, i cili duhet të jetë në një distancë nga dhomë fëmijën. Kjo do të zvogëlojë rrezikun e gjetjes nikotinë dhe carcinogens në trupin e fëmijës. Para tymi ushqyerit nuk mund të pi duhan pushim duhet të zgjasë për të paktën dy orë para se të gji. Mbani në mend se formimi i qumështit në gratë që pinë duhan pak i ngadaltë dhe kështu që është e nevojshme për të eliminuar plotësisht pirjen e duhanit në natën, kur proceset janë laktacionit veçanërisht intensive.


Në përgjithësi, vetëm një ndërprerje të plotë pirja e duhanit gjatë shtatzënisë dhe të ushqyerit e fëmijës do të jetë një mbrojtje të mirë të fëmijës nga efektet e nikotinës dhe të tymit të duhanit.