Pelena për një fëmijë të vogël


Pelena reusable janë bërë zakonisht prej pambuku madhësi të duhur dhe formën. Pelena klasike disponueshme përbëhet nga të paktën tre shtresa. Layer ngjitur me trupin, përbëhet nga jo të endura materiale të buta që transmeton lagështi brenda, dhe mbetet e thatë. Shtresa e brendshme përbëhet nga tul formohem përzier me granula absorbues. Ajo thith dhe mban lagështi brenda, duke e kthyer atë në një xhel. Midis mbuluar e jashtme dhe filmit absorbues ngulitur që mbron nga rrjedhjet pelenë. Përveç kësaj, pelenë është rezinochki brendshme në anët, prapa dhe buzë fund dhe të përshtatshme ngjitur me zonën e trupit. Lidh pjesën e përparme të fasteners pelenë. Le të flasim për pelena artikull për fëmijë shumë të vogël.


Të gjitha materialet janë bërë nga pelena, hypoallergenic dhe të sigurta për një fëmijë të vogël, por kontakt padëshiruar me lëkurë fëmija kokrrizave të thata apo grimcave absorbues xhel (të tilla ndonjëherë ndodh kur ndryshon gjatë pëlhurë me lajle dhe ai është i plotë) dhe e goditi filler goja është e rrezikshme, mund të shkaktojë të vjella. Kjo është arsyeja pse të gjitha segmentet e pelenë ndërlidhur sigurt. Expand pelenë pa gërshërë është e vështirë, por ende duhet të ndjekin masat. Sigurohuni që fëmija nuk është duke luajtur me pelena dhe nuk ka marrë atë në gojën e tij. Kur zgjedhjen e madhësisë udhëzuar kryesisht në peshën e fëmijës vogël. Kur blerësit zgjedhin madhësinë më të saktë. Shumë pëlhurë me lajle e madhe do të ulen fort, shumë të vogla - të shtrydh bel. Për foshnjat e parakohshme me peshë shumë të ulët duhet të blejnë të madhësisë më të vogël (2-5 kg), si pelena speciale për fëmijët të tilla nuk ekzistojnë.


"Specifikimet përcaktuar nevojat e rinj të fëmijës, të cilat ndryshojnë në shkallën e rritjes dhe zhvillimin e saj.

Për porsalindur lëkura e të cilit është shumë e ndjeshme, faktorë kyç - rehati dhe butësi. E rëndësisë së madhe është cilësia e shtresës së brendshme të pëlhurë me lajle, e cila është në kontakt të vazhdueshëm me gomar e foshnjës. Pelena për fëmijët më të vjetër, në mënyrë aktive duke lëvizur dhe rri rishtar përveç butësi dhe ëmbëlsi, duhet të ketë aftësinë për të absorbuar sa më shumë të jetë e mundur dhe të shpejt. Sot ju mund të blini pelena dhe ngjitet me fasteners të shumta. Kjo do të thotë nëse është e nevojshme që të zhvishet fëmijën kur ju shihni se pelenë është e thatë, ju mund të sigurtë përdorni atë përsëri, ndërsa me mbylljet e disponueshme pëlhurë me lajle do të duhet për të hedhur larg: e vetes shpërbërjen e lot lehtë.