Arsyet për privimin një fëmijë stryhuchoho


Stryhuchoho përjashtimin e shkaktarëve të dy llojet e kërpudhave: tryhofiton dhe mykrosporoy. Pavarësisht nga emra të ndryshëm, ata janë pothuajse identike. Getting në lëkurë sekretojnë toksina dhe enzimat të veçanta që shkaktojnë inflamacion dhe sipërfaqësore. rrjedhimisht, loosening e corneum shtrese. Dhe kjo kërpudhat spore të prodhojë një numër të madh (një nga arsyet kryesore për infektueshmërisë e tyre të lartë), rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të dezinfektohen në mjedis - për vite që jetojnë në shtrat të kafshëve, tokës në objekteve prej druri. Ai vijon se preferuar mik katër këmbë - jo kryesin e sëmundjes, dhe viktima. Në këtë artikull ne do të flasim për arsyet stryhuchoho privuar një fëmijë.


• Izolojnë pacientin (në ballkon, për shembull).
• Lani shampon tuaj të veçantë antifungal ("Nizoral", "Dermazol", "Ketozoral") për të larë e kontestit. Ata janë të përshtatshme për të shkuar për parandalimin.
• A të gjitha gjërat emërojë veteriner (vetë - nuk e opsioni më i mirë): Ne kemi nevojë për fonde lokale, tableta antifungal dhe adjuvants.
• Nëse ka një llambë kuarc: Vendi përditshme obluchayte pemët kafshë të gjallë (ai, natyrisht, prodhimi në këtë kohë), dhe madje edhe përmes përtacisë - apartament. Shtroja djeg kudo në vend, pas shërimit të preferuar.


Nëse kjo ndodh, ndërtesa vendos një regjim të veçantë - të përmirësuar higjienën dhe vëmendje.
• Menjëherë kontaktoni dermatolog.
E gjithë kjo konfirmon arsyen se fëmija vërtetë qere, dhe do të caktojë trajtimin e duhur.
• Në çdo rast të nxjerrë në pah në shtrat pacient individual, peshqir, veshje. Dezinfekton dhomë llambë tij kuarci (çdo gjë tjetër është i paefektshëm).
• Shpjegoni karakteristikat dhe shkaqet e sëmundjes për anëtarët e tjerë të familjes, sidomos fëmijët.


Procesi spote jodit dhe të veçanta ointments, tabletë Le të gjatë dush (dush ndaluara! (Zonat ngjitur prekur të trupit suva papërshkueshëm nga uji dhe të veshin një kapelë në kokë për pishinë.

• Para se të pacientit rruhet ostryhaly, por mjekësia moderne është në gjendje për të përballuar me problemin pa masa të tilla drastike. Çfarëdo ajo ishte, fëmija duhet të veshin një kapelë (bandana ose shall). Qasja e sistemeve do të ndihmojë të hequr qafe të probleme dhe do të vazhdojë të sinqerisht dua dhe piratët.


Nuk ka kafshe janë gjithmonë autorët e këtyre sëmundjeve të lëkurës, sepse ndonjëherë kjo ndodh në mënyrë që fëmija të mund të merrni të sëmurë, të infektuar fëmijët e tjerë. Në kopshtin e fëmijëve, në rërë, në çdo vend tjetër - yyazytsirnist shumë të lartë. Dhe kjo është arsyeja pse nga prindërit e fëmijërisë së hershme duhet të jenë shumë të kujdesshëm për të marrë kujdesin e parandalimit të sëmundjeve, forcimin e sistemit imunitar dhe shëndetin e përgjithshëm, si sistemi imunitar luan një rol të veçantë. Çdo prind dëshiron vetëm të mirë për fëmijën tuaj, kështu që është e këshillueshme në qoftë se ju gjithmonë si një baba i vërtetë, të kujdeset vetë fëmijën e tyre shëndetësore.