Dalje dhëmbësh në një fëmijë të vogël


Manifestimet kryesore të afrohet pamjen e dhëmbëve të qumështit përmendur shpesh sjelljen e fëmijës shqetësuar së, humor qaraman, gjinjtë kërkesën duke e shpeshtë në qoftë se ai është i ushqyer me gji vendbanim të përhershëm në dorë, në qoftë se ajo është një fëmijë-shishe-fëmijë. Çfarë mund të jetë fëmija i vogël teething?
Fëmijët fjalë për fjalë cams nuk janë hequr nga goja, jargëzim tepruar vërejtur në disa javë, deri në shpërthim të dhëmbit, dhe direkt para do të jetë "e bardhë e bukur", mund të jetë një shkelje e gjendjes së përgjithshme të fëmijës me një temperaturë të lartë, mostretje , letargji dhe moodiness. Ka një numër masash që janë në dispozicion për prindërit, kur teething një fëmijë dhe mund të përballen në mënyrë efektive me sfidat e reja.Së pari, të krijojë një ambient të qetë që do të mundësojë fëmijën dhe nënën me efekt më të vogël në gjendjen psikologjike të sistemit nervor dhe përmes kësaj periudhe. Një tjetër pikë e rëndësishme për të lehtësuar gjendjen e fëmijës është përdorimi i të ashtuquajturit rrjet-hapëse. " Gjithashtu mënyrë shumë efektive e heqjes siklet në mishrat dhe përshpejtimi është teething mishrat masazh. Gjatë masazh përmirëson microcirculation dhe simptomat janë inflamacion.

Nëse teething në një fëmijë të vogël është i shoqëruar nga acarim të traktit gastrointestinal, kjo ka kuptim për paraqitjen e dhëmbit të përjashtojë çdo përafërt dhe stimuluese ushqim peristaltikės. Mos harroni për lëkurën delikate të fëmijës i cili gjatë jargëzim tepruar mund të mbuloj me njolla të kuqe dhe madje edhe elemente të nxituar. Higjienë të rreptë, dhe nëse është e nevojshme përdorimi ekstrakte të thata të ndihmojë për të parandaluar probleme serioze të lëkurës në mjekër dhe rreth gojës.


Për dalje dhëmbësh lehtë në një fëmijë të vogël të zhvilluar përgatitjet e veçanta komplekse homeopatik, të cilat jo vetëm lehtësimin e fëmijës ankthi dhe ndryshimet inflamatore në mishrat mukozës, por gjithashtu të sigurojë teething pa dhimbje në kohë. Nga mjetet juridike popullore mjaft efektive u përtypet rrënjë alte, e cila ka një veprim të fortë anti-inflamator dhe analgjezik lokal. Në temperatura të larta trupi i një fëmije të vogël i cili nuk është larguar nga metodat fizike (fshirje duart fëmijë person dhe këmbët me ujë në temperaturën e dhomës) mund të caktohet drogë antipiretik në doza të duhura apo qirinj vyburkola mosha. Zgjedhja gels apo formulime të tjera për mishrat aktuale anestezi, duhet të japin prioritet për agjentët farmakologjike, të cilat si kompleksi kryesor aktiv përdorur ekstrakte të bimëve medicinale.