Sekretet e Feng Shui për çerdhe


Të gjithë prindërit normale kërkojnë për të siguruar që fëmijët e tyre të rriten të shëndetshëm, inteligjent, i lumtur, i zhvilluar normalisht fizikisht. Sigurisht, një rol të madh në fëmijën zhvilluar harmonike dhe të saktë, luan një atmosferë të kujdesit dhe dashurisë, por ajo është e rëndësishme për fëmijën dhe se si mjedisi përditshme në të cilën ajo rritet. Në këtë mënyrë, vendi ku fëmija kalon shumicën e kohës së tij, ku ajo rritet, mëson, fle duhet të jetë aq të rehatshme, të sigurt, të qetë. Për dhomën e fëmijës nuk është trajtim aq e rëndësishme rrugore, teknologjisë moderne dhe kështu me radhë. Para së gjithash, hapësirë ​​në të cilën fëmija duhet të jetë të rehatshme për të, urdhëroi në të gjitha aspektet, nga ngjyrat dhe duke përfunduar vendndodhjen e mobiljeve në dhomë.


Për fat të keq, shumica e njerëzve janë mësuar me faktin se të pajisur shtëpinë tuaj, duke përfshirë edhe çerdhe, kanë si punë. Pak njerëz kushtuar vëmendje shumë të lokacionit të saktë, të ndërtimit dhe të projektimit. Në mënyrë tipike, në vitet e fundit, si diçka që është e drejta e shtëpive të pasur dhe familjeve, por kjo nuk do të thotë se familjet "e lehtë" nuk duhet të i kushtoj vëmendje për vendosjen e saktë në çerdhe. Për të korrigjuar qasje në këtë proces, është e nevojshme për të mësuar më shumë në lidhje me atë që janë të fshehtat e Feng Shui për çerdhe. Feng Shui - një doktrinë që na erdhi nga Kina e lashtë, dhe në përgjithësi ajo predikon bazën e bashkëjetesës harmonike të njeriut në jetën e përditshme me mjedisin e vet.


Ajo që ne kemi nevojë për të kuptuar të gjitha sekretet e Feng Shui për dhomën e fëmijës duhur për Zhvendosje-së? Ne e dimë se fëmijët janë shumë të vetëdijshëm për ndryshimet në mjedisin rrethues e tyre, vendosjen e tyre të lirë nga stereotipet që janë shkarkuar rriturit. Është e nevojshme për të parë nga afër se si të rinj fëmijët të ndjehen në një situatë të caktuar, për të nxjerrë konkluzionet e duhura.

Doktrina e lashtë kineze thotë se vendndodhja e të gjithëve në shtëpi duhet të binden rregullave të caktuara, kjo nuk duhet të jetë e rastësishme. Shumë kanë dëgjuar se filozofia kineze predikon ndarjen e të gjitha gjërave të dy të kundërtave - yin dhe yang. Yang energji e natyrshme në fëmijët si simbolizon zhvillimin, rritjen, lëvizjen, pra karakteristikat e saj duhet të bëhet në çerdhe, zgjidh në Feng Shui. Nga ana tjetër, energjia e yin simbolizon reflektimit, të qetë, qetë mbi, kështu që fëmija nuk ka mjaft të arsyeshme.


Mësoni sekretet e Feng Shui marrëveshje për dhomën e fëmijës, ju vijnë në përfundim se vendi ku jeton fëmija duhet të vendoset sa më afër dera që të çon në shtëpi dhe apartamente është e vendosur thellë në të rriturit dhomë. Besohet se në qoftë se fëmija jeton në një vend ku të rriturit kanë për të jetuar (dhe për këtë arsye në shtëpi kryesore), ajo do të rritet, duke dominuar të tjerët që luajnë rolin kryesor, i cili nuk duhet të jetë. Në mënyrë ideale, dhoma e fëmijëve duhet të jetë e vendosur në anën lindore, dritaret e saj duhet të shikojmë në lindje. Kjo anë e botës është një simbol i agimit, rritjes, zhvillimit, dmth, ato cilësi që duhet të jetë e natyrshme për fëmijën. Sipas mësimeve të lashta kineze, kështu që mund të përdoret për të mirën e fëmijës të gjithë energjisë dhe energjisë së natyrës.


Është e nevojshme për të marrë parasysh madhësinë e dhomës në të cilën fëmija jeton, ajo nuk duhet të jetë shumë e vogël, të ngushtë, por jo shumë të mëdha, në të cilat fëmija mund të ndjeheni pakëndshëm, të pambrojtur. Ajo duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për shtretër baby, si lokacioni i zgjedhur gabimisht shtretër baby mund të shkaktojnë gjumë të dobët, këqija, bedwetting dhe veçori të tjera karakteristike është se në të cilën pozita dhe drejtimi në të cilin fëmija bie në gjumë dhe të zgjohet - dhe ajo duhet të jetë shtrat i tij .

Të gjitha të fshehtat e Feng Shui për të dekoruar dhomën e fëmijës mund të ndihmojnë arritjen e shëndetit më të mirë të fëmijës, për të përmirësuar marrëdhëniet në mes tij dhe prindërve për të arritur përsosmërinë akademik, për të përmirësuar shëndetin. Për detajet e brendshme duhet të ndryshojë gradualisht, jo menjëherë. Ndonjëherë ajo është thjesht e mjaftueshme për të duhur të rregulluar mobilje si ajo ndryshon në mënyrë të konsiderueshme për të mirë. Edhe me këto objekte dhe mobilje të banesës (paraqitjen apartament dhe shpesh nuk mund të bredh sidomos) mund të ndërtojë një situatë të pranueshme dhe për të sjellë në shtëpi për të idealit.


Çerdhe Këshilla planifikojnë Feng Shui:
1. Mos instaloni në shtretër marinari çerdhe ose bëjnë këtë vetëm kur mjaft të lartë tavan. Krevat nuk duhet të jenë të vendosura afër tavanit, por edhe në afërsi të katin e vendndodhjes së saj nuk është e dëshirueshme.
2. Ajo duhet të jetë një vend për të ndarë të mësuarit dhe krevat për të fjetur energji nuk pushtuar në studimet e energjisë. Kjo mund të çojë në atë që fëmija do të "dremitje" gjatë mësimeve dhe në kohën e duhur do të jetë në gjumë të keq.

3. Në krevat portativ duhet të ketë chandeliers, raftet, kabinete - ajo ngadalëson rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.
4. tavolinë afër është më e mira për të zgjedhur me qoshe të rrumbullakosura dhe kjo nuk duhet të jetë mbi shtrat.
5. Tabela Pysyazykay nuk duhet të jenë të vendosur në apo cep të dhomës, dhe në vendin fqinj, kështu që ishte në zonën e shikimit gjatë trajnimit.
6. hije llampat dhe llambat kat duhet të zgjidhni tonet qetë e blu apo të gjelbër. Ndriçimi Fëmijët duhet të organizohet në mënyrë që dhoma nuk ishte qoshet e errëta dhe hijet.

7. Ju mund të zvogëlojë në zero të gjitha përpjekjet në krijimin e çerdhe parasysh sekretet e Feng Shui, në qoftë se ajo mbretëron rrëmujë. Ajo duhet të jetë në kohë për të mësuar një fëmijë për të porositur.
8. Ju mund të shtoni aktivitetin në brendësi të dhomës me disa pjesë të lëvizshme, por nëse fëmija është i shqetësuar dhe hyperaktyven, është që të shpëtoj të ngjyrave emocionuese të ndritshme dhe hije në dhomë, si edhe në ato subjekte që stimulojnë lëvizjen.