Argëtuese të përbashkët me një fëmijë të vogël


Pothuajse të gjithë kanë fëmijët e tyre, vëllezërit dhe motrat më të vegjël, nipërit dhe ata kanë nevojë për diçka dhe disi të argëtojnë. Çfarë mund të jetë fëmija më interesante? Objektivi kryesor është për të kapur fëmijën rritur që me të vërtetë interesante. Argëtuese të përbashkët me një fëmijë të vogël, jo vetëm duhet interesante, por edhe të dobishme.
Ju mund të tërheqë diçka së bashku, në qoftë se fëmija është i vjetër, ju mund të dalë me atë çështje të veçanta, për shembull, për të nxjerrë një sezon, familja juaj, ju mund të kërkoni që të ketë atë pikturuar gjë që ai dëshiron për të blerë atë.Dhe në qoftë se ju doni të uleni me fëmijën e dikujt tjetër? Shumë njerëz janë të frikësuar dhe nuk e di se si për të marrë atë. Lajm i mirë në këtë situatë është fakti se fëmijët me të rritur të tjerë sillen më mirë se me prindërit apo të afërmit e tyre. Kështu ata iu bindën dhe nuk do të jetë kapriçioz. Edhe mundësitë tuaja argëtuese që ata do të marrin në konsideratë një tjetër sikur të ofrohen të njëjtat prindërit. Pra, frikë për të qëndruar me fëmijët nuk duhet, dhe mund të marrë në mënyrë efektive kohën e lirë tuaj të përbashkët.
Nëse keni qenë një fëmijë dhe keni nevojë për të dyqan, është e rrezikshme për të lënë një të tillë. Por në qoftë se ju keni një punë në kuzhinë në qoftë se ju doni dov'yazaty diçka ose doshyty, fëmija mund të dalë me një mësim, të cilën ai e bëri veten e tij, nën mbikqyrjen tuaj.


Duke ecur jashtë është një lojë e madhe. Ajo mund të tregojnë historitë e fëmijës dhe përgjigjuni pyetjeve të tij. Gjatë sondazheve dhe studimeve të ndryshme kanë gjetur se fëmijët nuk kanë komunikim dhe vëmendje. Të rriturit gjithmonë diku në një nxitim, ata kanë shumë për të bërë në punë dhe në shtëpi, dhe fëmija ka nevojë për kujdes. Disa prindër janë të gabuar trishtim nëse mendojnë se mund të zëvendësojë kohë me dhurata dhe vëmendje, e cila është e destinuara për fëmijën. Është e vërtetë që fëmijët gjithmonë duan diçka, një makinë të re ose një kukull të re, por më e rëndësishmja është kushtuar vëmendje atë nga babai i tij.

Fëmija mund të intrigës ndonjë profesion, por është e rëndësishme për të arritur. Fëmija i përbashkët argëtuese duhet të sjellë përfitime në radhë të parë atyre që do të zhvillojnë aftësitë. Nëse një fëmijë diçka nuk funksionon për herë të parë, ajo mund të përgëzuar për përpjekjet e tyre, ndërsa fëmija edhe më lehtë do të provoni përsëri dhe përsëri. Pothuajse të gjithë fëmijët bien në gjumë çështje rritur për të gjitha këto pyetje që ju duhet të përgjigjet. Sigurisht, nuk janë çështje që të rriturit të vënë në një qëndrim, por mund të jetë gjithmonë i zgjuar dhe i përgjigjet atyre. Nëse fëmija e sheh që ju përgjigjet në pyetjen, besimi i tij në ju do të rritet.


Mundësitë e kohës së lirë. Nëse qyteti juaj ka një muze, ju mund të ndërtojë atje një fëmijë. Shumica e fëmijëve të duan të marrin në konsideratë diçka. Dikush mund kështu të them fëmijën tuaj në lidhje me gjërat që janë atje. Ajo do të zgjerojë horizontet e saj. Nuk është një ekspozitë ose një muze dedikuar për hapësirë, kafshët, yjet dhe kështu me radhë.
Ju mund të me fëmijën tuaj mbrapa në strehim të kafshëve në mënyrë për të blerë ushqim të veçantë për kafshët. Ju mund të pryvyvaty fëmijët duan kafshët, kush e di, ndoshta në të ardhmen fëmija juaj dëshiron të bëhet një veteriner.

Të gjithë fëmijët duan lojrat natyrë ata janë të gatshëm patinazh katatymutsya, rollerblading dhe ski. Ju mund të luajnë futboll apo badminton. Kur fëmijët janë të vegjël, ata ende nuk mund të luajë, por asgjë, por ata shumë interesante, por gjëja kryesore. Ju mund të ngasin një biçikletë së bashku është një mënyrë e madhe për kalim kohe, por edhe me shëndetin.

Fëmijët duan të shkojnë në natyrë. Pse nuk organizojnë një piknik të vogël? Ju mund të merrni një batanije, ushqim, sportive topin. Në qoftë se kjo është jashtë të ftohtë dhe piknik mund të organizohet në një banesë, ju keni nevojë për të hedhur batanije në dysheme, të vënë një takëm e disponueshme, kuzhinier apo të blerë një pica.

Ju mund të shkoni në kinema për të blerë kokoshka, lëng dhe goodies të tjera. Zgjidh një film që është i përshtatshëm për moshën. Së bashku me një fëmijë të vogël mund të gatuaj drekë apo darkë. Para gatimit së bashku mund të bëjë një listë të asaj për të blerë, të shkojnë në dyqan ushqimesh dyqan dhe madje edhe atëherë të marrë gatim. Pra, fëmijët do të jetë më shumë kënaqësi për të marrë pjesë. Ju mund të improvizoj me PRODHIME shpendëve dhe të ul receptorin e telefonit atë në oborr. Shko në cirk ose kopshtin zoologjik, lexoni një libër interesant.

Për shembull, vajzat duan të luajnë me kukulla së bashku mund të qep rroba për kukulla. Kjo do të zhvillojnë lëvizshmëri e gishtave në fëmijën. Tani në shitje ka grupe të ndryshme të rruaza, me të cilat ju mund të bëni një shumëllojshmëri të bizhuteri, rrathë, unaza, necklaces fëmijëve. Djemtë mund të ndërtojë një shtëpi nga projektuesi për të luajtur me makina. Gjëja kryesore është për të treguar zgjuarsi dhe imagjinatës. Sigurisht, gjithmonë ikin rrugë është që të përfshijë kartonave fëmijëve. Shikojnë karikaturat si pothuajse të gjithë fëmijët. Por për fat të keq shumë prindër të bëni në vend të zhvillimit të lojrave, duke përfshirë edhe fëmijët e TV apo kompjuter dhe kështu të përjashtojë veten nga varur.


Për të edukuar një fëmijë është jashtëzakonisht e vështirë, por në të njëjtën kohë dhe interesante. Sigurisht, të gjithë fëmijët e vegjël kanë nevojë për ushqim të shëndetshëm, rroba, lodra, por mbi të gjitha ata kanë nevojë për dashuri. Prandaj është e rëndësishme për të shpenzuar me fëmijët e tyre çdo sekondë të kohës së tij të lirë. Në qoftë se nuk ka kohë të lirë, atëherë ajo duhet të sigurojë, duke mohuar veten diçka. Sepse kur të rriten, ata do të kenë hobi dhe rrethin e miqve të tyre. Dhe jo për keqardhje fakti se në kohën që ju keni paguar mjaft paguajë Ora tani ndërsa ata janë ende të vogla dhe ka nevojë për vëmendjen tuaj.