Graphomania - simptoma, shkaqet, trajtim


Graphomania - sëmundje mendore, e shprehur në pasionin e njeriut për të shkruar, mungesa e plotë e aftësisë letrare. Interesat graphomaniac bosh, fjalëshumë, por pretendimet për Nonfiction letrare të botuar në revista. Të gjithë ata që shkroi excitedly - hrafomanyat. Besohet se Graphomania është speller keqe.
Graphomania - shenja
Kryesore karakteristika graphomaniac - një neobuchaemost, dështimi për të ndjekur progresin dhe paaftësia për të punuar në veten e tyre. Simptomet e mëposhtme graphomania gjeni një shkelje e lidhjes tekstin, përsëritja bezdisshëm e imazheve, entuziazmin imazhe banale, plagjiaturë, shkelje të rregullave të sintaksës, gabime stilistike dhe të metat leksikore. Punon shablonnы graphomaniac dhe i mërzitshëm. Passion është në formë të shkruar kot fjalëshumë dhe prezantimin e tij në letër. Graphomania fiksuar me idenë e tij të letërsisë, dhe ndoshta të gjitha ofertat për të lexuar veprat e tij. Trendet shpesh graphomania karakterizohet psikopatë sutyazhnыm, skizofrenik me arrogancë të lartë i cili nuk lejon të njohin se puna e tyre të padobishme. Shenjat e matjes nuk graphomania jetë që mund të jenë njësitë e talenteve masë. Graphomania janë shenja klasike që një person është i dhënë punë serioze. Jo vetë-ironi dhe humor në punën e tij për dhimbje të perceptuar. Graphomaniac Krijimi gjithmonë me vete, dhe në çdo kohë ajo mund të ofrojë për të vlerësuar ato, por asgjë me përjashtim të qeshur Profili njerëzve. Pasioni i dhimbshëm për tekstet shkrim shpesh përfaqëson vlerën kulturore dhe nuk shkaktojnë interes në mesin e lexuesve dhe kritikëve. Graphomania në gjendje të pranojë, aq i butë dhe të rënda, por pavarësisht nga kjo është e mirë për trajtim mjekësor.


Graphomania shumëllojshmëri эrotohrafomanyya vepron. Në këtë rast, letra dashurie të nevojshme për zgjimit seksual ndjekur nga kënaqësi.
Graphomania - Shkaqet
Arsyet graphomania vepron pasiguri, izolimin, izolimin, tjetërsimin, mall për të sofistikimit. Për shembull, personi asociale vetëm me vetëbesim të ulët, nuk ka bashkëbiseduesit përveç letrës krijimtarisë dhënë tërësisht. Graphomania lejon një person për të derdh shpirtin e tij në letër, dhe krijimet e tij janë pjesë e një bote të dhimbshme dhe të vetmuar. Një fakt interesant është se më e grafoman është, aq më pak ajo ka nevojë dhe pushon të luftojë për të vërtetë, komunikim jetojnë. Por si një person dhe një dialog social themeluar në një nivel nënndërgjegjeshëm, dora shtrihet në letër ose tastiere. Kështu, grafoman zbatimin mall për komunikim. Punëve të drejtat e tilla janë konfuze, dhe për të ardhur keq njeriu. Vetëm krijimet graphomaniac zgjuar duket, në të cilën ai sinqerisht beson. Si rezultat i sëmundjes mendore, të tilla si skizofrenia, një person nuk mund të vlerësojë objektivisht gjendjen e tij, dhe shumë të perceptuar dhimbje kritikë të punës. Shumica e autorëve progresive të talentuar të marrë parasysh mendimin e publikut, i cili është një lloj nxitje për zhvillimin e mëtejshëm profesional. Graphomania nuk kanë dhe nuk mund të zhvillohet në mënyrë profesionale dhe për të përmirësuar. Si rezultat, veprat e tyre kanë vlera letrare dhe shpirtërore. Ata monoton dhe stereotipe. Pas një kohe të gjitha kontaktet në realitet reduktohet në vetëm veprat e ekranit, atë që bota e jashtme reagon shmangur një person të tillë. Nëse marrim parasysh graphomania formë të butë, kjo ndodh kur burri i dashur larg dhe literaturë të nevojshme për të shpëtuar. Pas kthimit gjithçka dashur bie në vend dhe simptomat graphomania shkojnë.


Graphomania - trajtim
Ndihmë Graphomania mund të rrëmbej në qoftë se hobi e tij të re, por në qoftë se ka një formë e rëndë e sëmundjes, personelin e nevojshëm. Internet gradualisht është e mbushur dhe zotëruar Graphomania që krijojnë Samizdat virtuale. Në këtë rast malospryyatlyvyy moti si pacient sucks për të shkruar. Pra, në mënyrë efektive mund të ndihmojë të ngushtë që me takt, unobtrusively do të komunikojnë me Graphomania, duke e bërë të qartë se ai është interesante si një person. Terapi efektive të sjelljes do të synojnë në eliminimin e drojë dhe të përmirësojë vetë-respekt, zhvillojnë besim, kurajë pacientit. Pra, gradualisht, duke sugjeruar Graphomania se janë njerëz të sinqertë të cilët është interesante, për të cilat ajo është e rëndësishme, ajo mund të lëvizin larg nga të shkruarit të panevojshme.