Display #
Title Author Hits
Amnezi në trurin e njeriut admin 233
Anterohradna amnezi admin 179
Basal fibroza çfarë është admin 213
Bulimia sëmundje kur hahet admin 235
Burnout emocional, parandalimin burnout emocionale admin 294
Çfarë mund të shkaktojë trurit kreu shembje admin 270
Çrregullime të gjumit dhe procesi i fle në të moshuarit admin 182
Çrregullime të gjumit në seksit të fortë admin 241
Çrregullime të gjumit në të moshuarit admin 245
Degradimi i individit në abuzimin e alkoolit admin 177
Derdhje të çon në sëmundje admin 277
Diagnoza e migrenës admin 282
Dyslexia korrigjim Dyslexia admin 281
Gjumë të shëndetshëm admin 226
Gjumë të shëndetshëm në të Drejtat e natës admin 226
Ishemi cerebrale admin 429
Kanisterapiya dhe ndikimi në trupin e njeriut admin 192
Llojet e ndryshme të çmenduri në të moshuarit admin 235
Lojërat e letrave dhe rrokjeve për zhvillimin e të menduarit admin 198
Mënyra efektive për lehtësimin e stresit admin 299
Mënyra kryesore për të luftuar depresionin admin 239
Mënyrat për të luftuar depresionin admin 219
Mënyrat për të luftuar me shtetin e gjellë e mbetur admin 158
Mënyrat për të luftuar varësinë nga çokollatë admin 176
Metodat e luftimeve depresionit dhe humor të keq admin 321
Mitet e zakonshme rreth gjumit admin 225
Narcisizëm - simptomat, trajtimin, shkaqet admin 579
Ndryshojë trurin Bea admin 227
Nimfomani admin 402
Përkeqësimi i kujtesës tek njerëzit admin 194
Pesë mitet për marazëm pleqërie admin 229
Pets metodat e që kanë të bëjnë me pagjumësi admin 240
Privimi, privimi ndijor admin 277
Produktet ndihmojë për të përballuar stresin admin 177
Rasti skizofrenia admin 322
Reaksionin e trupit njerëzor për alkool admin 215
Rregullat për të Drejtat e shëndetshme gjumë admin 207
Sekretet e materies gri, ose interesante në lidhje me trurin e njeriut admin 238
Sfera emocionale e personalitetit admin 238
Shkaqet çmenduri, parandalimin, trajtimin e admin 188
Shkaqet e drejtave çrregullim paniku admin 239
Shkaqet e meshkujve dhe alkoolizmi femra admin 170
Shkaqet e sëmundjes kronike e alkoolizmit admin 208
Shkaqet e stresit në trup admin 208
Simptomat e sindromës maniak depresive admin 294
Simptomet e skizofrenisë admin 347
Sindroma e sëmundjeve në çmenduri moshuarit admin 192
Skizofrenia në burra, simptomat dhe sjelljes admin 293
Synon terapist fjalim në gjuhën shkelje admin 263
Teknikat kënaqësinë masturbim ose rrezik i fshehur admin 236
Terapia e qeshur për shëndetin e trupit të njeriut admin 233
Trajtimi i ngulët-maniakal çrregullim, arsye admin 446
Trajtimi i trajtimit të skizofrenisë admin 409
Truri Gliosis admin 208
Vetëvrasje apo betejë për teen jetës admin 206