Ndryshojë trurin Bea
Kjo diagnoza, i cili është i bazuar në matjen e aktivitetit të saj bioelectric. Shumë shpesh ndodh që disa ankesa specifike pacienti nuk ka treguar, dhe diagnoza ende trajton. Çfarë kjo mund të jetë për shkak dhe se kjo duhet të bëhet?
Studimi i aktivitetit elektrik të trurit të kryera në kaq shumë sëmundje dhe të dyshuar tyre. Për shembull, kjo metodë e hetimit pa shumë vështirësi mund të zbulojë tendenca e njeriut për të sekuestrimeve ose disa tumore që janë ende në fazën e hershme të zhvillimit. Në të njëjtën mënyrë që ju mund të përcaktojë ato zona të trurit nuk marrin gjak të mjaftueshme, dhe për këtë arsye nuk mund të punojnë normalisht. Hulumtimi i kryer mjaft e thjeshtë, dhe rezultati pas saj është lëshuar pothuajse menjëherë.


Truri përhapur ndryshon BeaNdryshimet Shperndare trurit Bea mund të gjenden në encephalogram. Bëjnë atë mund të jetë vetëm një specialist, përpjekje shumë të deshifroj EEG ose vënë në diagnozën e saj nuk është e nevojshme. Përveç diagnozën e këtij lloji i personit duhet të jetë e nevojshme për trajtim, edhe në qoftë se nuk ka ankesa ose simptomat e sëmundjes.
Një sëmundje manifestohet në devijim EEG nuk mund menjëherë. Pikërisht atë epilepsi jo menjëherë të ndihet, pash apo truri edhe ndodh menjëherë. Për këtë domosdoshmërisht ato apo të tjera të faktorëve të favorshme. Dhe këta faktorë dhe duhet të identifikohen në studimin e aktivitetit të trurit në nivel byoэlektrycheskom.

Shperndare ndryshon Bea rrjedhin trurit strukturat mosfunksionim
Ky përfundim mund të ekspozohen edhe një person i shëndetshëm i cili nuk ka vënë përpara ndonjë ankesë. Pse mund të jetë?
Fakti se trurin e njeriut - një organ që ka veprimtari të kushtëzuar normale elektrike. Nëse studimi i aktivitetit të tillë është prishur disi, por pacienti nuk imponon asnjë ankesë dhe e ndjen në mënyrë të përkryer të shëndetshme, në burg pas studimit të shkruar në lidhje me ndryshimet e shpërndara, se një ndryshim i tillë mund të jetë normale.

Në mënyrë tipike, nuk ka konsensus në atë që përbën një tregues i vërtetë i EEG normale. Kështu, në këtë studim, janë krejtësisht të dukshme sëmundjet tjera il, por rregullat thonë në lidhje me rezultatet shumë të vështira. Për më tepër, të gjithë është aktivitet e ndryshme dhe elektrike të trurit në të gjithë dhe këtu përsëri të gjitha varet nëse ankesa apo ai person, ai ndjehet tërësisht i shëndetshëm.