Kanisterapiya dhe ndikimi në trupin e njeriut


Kanisterapiya (nga Canis Latine - "qen") - Është ndikimi i qenve mbi vetëdijen dhe trajtimin nënndërgjegjeshëm e njeriut me qenin e energjisë. Ndikimi pozitiv i kafshëve në njerëz, prona e tyre trajtohen vërejtur që nga kohët e lashta. Si një qen njeri trajton? Qeni vepron si byorefleksoterapevt. Kapur në vendin e lënduar, ajo i jep energji pozitive si shishe me ujë të nxehtë warms. Bisedoni mbi kanisterapiya dhe efektet në trupin e njeriut.
Mjekët orientale kanë qenë prej kohësh duke studiuar rajonin dhe pikat refleks në trupin e njeriut, si për të ndikuar ato. Një qen e di e gjithë kjo dhe e di natyrën! Ajo përcakton me saktësi në të cilën pikë pronari duhet të zbatohet për të sëmundjes së tij të fundit ose dhimbje. Dhe sa raste kur qentë të shpëtuar jetën e pronarëve të tyre. Qentë janë pa pagesë donatorëve energjisë, vazhdimisht replenishing rezervat e tyre nga mjedisi. Bioenergjia në përgjithësi besojnë se qentë akuzuar hapësirë ​​të energjisë. Ashtu si ai apo jo, askush nuk e kishte sjellë.Por ka kafshë më të gëzuar dhe aktive që janë të vështirë për orë përpjekje për të kapur bishtin e vet, kënaqësi për të luajtur me njëri-tjetrin ose me fëmijët? Kanisterapiya treguar për sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjeve të rrugëve të frymëmarrjes, të tretjes, sistemet urogjenitale (me përjashtim të sëmundjeve infektive). Qentë janë dhimbje dhe hequr në plagët dhe lëndimet, si dhe dhimbje koke, dhimbje barku hepatik, dhimbje në nyje dhe zemrën. Stroking preferuar e tij normalizes shkalla e zemrës dhe presionin e gjakut gjatë kanysterapyy. Nëse qeni përpiqet për të shkuar në shtëpi dhe të përqafoj jastëk për kokën e tij, atëherë ka shumë të ngjarë se është që të shkaktojë rrjedhjen e saj ngrohtësinë e gjakut të zotit kokë për të balancuar procesin e qarkullimit cerebrale. Nga e cila përpiqet të shtrihem ose të tërheqë qen, ju mund të konkludojmë që ju keni në këtë vend është një problem.


Psikologët besojnë se qeni në një farë mase kompenson mungesën e zotit marrëdhëniet e tij të ngrohtë, mungesa e komunikimit, e cila është veçanërisht e rëndësishme për të moshuarit dhe ndikimit në trup. Flokëve qen (në formën e një rrip) ka kohë mjet i dhimbjes e pasme me radiculitis, osteokondroza, sëmundje e veshkave. Ekspertët thonë se qentë flokët e racave të ndryshme kanë efekt të ndryshme terapeutike. Po, leshi Chow shëron fyt, lapdog - shumë sëmundjeve gjinekologjike, Bariun Evropës Lindore - nyje, ligaments dhe mbrapa, Moska mbikqyrës - dhimbje të nervit shiatik, etj Në çdo rast, qen dashuri dhe kafshët e tjera për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme dhe humor.


Pështymë Dog (nëse kafsha është e shëndetshme!) Trajton plagët, djegiet, lezione fungale, inflamacion, sëmundje të ndryshme të lëkurës. Sidomos qentë mira të menaxhuar për të shëruar plagët, gërvishtjet, abrasions, trauma. Në qen pështyma përmban lizozimë - një agjent i fuqishëm antimicrobial për të ndikuar në trupin. Ajo ka qenë prej kohësh e njohur se zalyzuvannya lehtëson shërimin e tyre të shpejtë plagë.

Kafshët vetëm një nga prania e tij na ndihmojë për të përballuar me shumë probleme shumë serioze kur ekspozohen ndaj trupit. Fëmija Komunikimi me një qen i jep një shumë të emocioneve pozitive. Ne e dimë se fëmijët duke lexuar me zë të lartë rrit presionin e gjakut dhe norma impuls. Në praninë e qenve, këto shifra mbeten normale edhe pas qeni u largua nga dhoma. Dog zvogëlon numrin e konfiskimeve në fëmijët me cerebrale "epilepsi", Promovon përqendrim në fëmijët hyperactive. Përmirëson aftësitë motorike në fëmijët me paralizë cerebrale.