Teknikat kënaqësinë masturbim ose rrezik i fshehur


Ai ecën shumë mite në lidhje me rreziqet e masturbim, na dredha-dredha në kohët e lashta dhe të atribuar atij shumë Sëmundjet. Në kohët e lashta rukobluddya u shoqërua me shumë bestytni dhe besimin, ende temë e masturbim në pak njerëz të ditur lidhur me dëmin dhe është e rrethuar nga keqkuptimet. Kur seksologji ekzistuar si shkencë, masturbim shlyhen shumë të këqia shëndetin dhe jo pasojat më të këndshme.
Pra, në Mesjetë, duke gjetur shkakun dobësimin e trupit, humbjen e flokëve, lythat dhe pimples përmendura masturbim. Në konfirmimin e qëndrimeve negative, nga mesi i tetëmbëdhjeti ndonjëherë Tissot shkroi rreth rreziqeve të masturbim dhe pasojave klasat e këtij rasti, përkatësisht shkakton Gonorrea, chahotke, sëmundje mendore dhe epilepsi. Sot, natyrisht, këto besime absurde dhe provuar shkencërisht se masturbimi është forma normale dhe e natyrshme e aktivitetit seksual. Shkencëtarët besojnë - masturbim është element normale dhe e dobishme e rritjes, përgatitja për jetën seksuale, si të rriturit dhe si një element të vetë-dijes e trupit të tij dhe karakteristikat e trupit.Pra, çfarë është mënyra e plotësimit të nevojave të masturbim ose rrezik i fshehur? Ekspertët moderne vlerësuar se mësimet masturbim është e përhapur jo vetëm në mesin e të rinjve të mësojnë veçoritë e trupit të tij, dhe se të paktën 85 për qind e meshkujve të anketuar, por në gjeneratat e vjetra. Në 40 e ndonjëherë shkencëtar amerikan Alfred Queens u dhënë norma e fundit e interesit të vërtetë në atë kohë, duke konfirmuar se 93 për qind e meshkujve dhe 63 për qind e femrave përdorin masturbim si një metodë e heqjes nevojave dhe tensionin seksual. Popullsia e forta studiuar Hunt hulumtuesi amerikan në fund të njëzet vjet dhe ka gjetur se të angazhuar rregullisht në masturbim gratë dhe burrat që shërbejnë rrugë të vetme për të hequr qafe ndjenjat e vetmisë dhe stresit.

Nëse ju të marrë parasysh njerëzit e sotëm janë të martuar, ajo vepron si një zëvendësim për marrëdhëniet seksuale masturbim midis bashkëshortëve, kur ata janë të pamundur. Për shembull, gjatë një ndarje të gjatë apo manifestim të sëmundjeve në situata të tjera, ku marrëdhëniet e mundshme heteroseksuale, masturbim është një masë e marrëdhënieve ankth mes bashkëshortëve.

Për vite të tëra, ndalon në seancat masturbim si rreziqe të fshehura dhe fakti nuk është frika normale njerëzore vetëm intensifikuar adoleshentët onanyzmu, sepse nevojat e natyrës nuk mund të largohem, dhe parandalimi poshkodzhuvaly psikikë njëherë brezi i ri. Shumë libra dhe revista mjekësore, madje edhe të zgjasë për kërcënimet gjithnjë e frikshme për efektet thelbësore negative të masturbim. Duke argumentuar se masturbimi ndikon mendjen, duke çuar në varfëri dhe humbjen e hershme të pushtetit mashkullor. Në frikën e problemeve të ardhshme, adoleshentët përjetuar një ndjenjë të madhe të turpit dhe konsiderohet masturbim si një degradim moral dhe humbja e guximit. Duke qenë burra të moshuar, të gjithë plani devijimi seksual është i lidhur me masturbim adoleshentëve.


Aktualisht masturbim element po aq i rëndësishëm i edukimit dhe rritjes, por edhe një nga shqetësimet e këtyre prindërve. Jo çdo fëmijë do të shpjegojë marrëdhëniet themelore ndërmjet neneve dhe më shumë flasin për tema të shenjta. Gjëja kryesore për prindërit, trajtim adekuat dhe njohuri të subjektit, si një proces integral i riu arsimit në pubertet. Ndjenjat dhe ndjenjat e fëmijës seksuale nuk dalin papritur, dhe janë formuar nga fillimi i jetës, duke ndryshuar një fazë në një tjetër. Siç shkon duke thënë, "të njohur, është forearmed" për ndeshjen e ardhshme me organet seksuale e fëmijës suaj nuk janë të zemëruar, ju duhet ta dini se kjo varet nga marrëdhëniet emocionale e nënës me fëmijën. Thikë marrëdhënie emocionale do të jetë më afër shprehje seksuale e interesit do të jetë më e qartë. Mos kini frikë prej elementeve tashmë të provuara të rritjes, zhvillimit pozitiv emocional. Kuriozitet fëmijë seksual, një lloj i hulumtimit ose lojë për masturbim rritur, metoda nevojë.