Mënyra kryesore për të luftuar depresionin


Ka ditë kur ju ndjeheni keq, ju humor të keq dhe nuk duan nuk duan, ha, pi, bisedoni me dikë. Ju jeni të ndjeshëm ndaj situatave të ndryshme. Çfarë dhe flasim këto ditë janë në secilin, dhe kjo është e natyrshme. Por në qoftë ditë e tillë po bëhet gjithnjë e më e nevojshme që të bëjë diçka me këtë. Me këtë shtet duhet të luftojnë dhe në këtë artikull ne e konsiderojmë mënyrat themelore për t'u marrë me depresion.
Këshilla e mëposhtme do të ju ndihmojë të luftuar depresionin. Ne e dimë të paktën 11 mënyra themelore për të luftuar.1. Shkoni për një shëtitje. Për t'u çlodhur pas një dite të vështirë nuk ka asgjë më të mirë në këmbë të gjata. Merrni një shëtitje nëpër park apo pyll. Shiko për harmoni në natyrën përreth ju. Frymë në ajër të pastër e pyjeve dhe të mendojnë për diçka të këndshme. Shëndetin e mirë për ju të jetë i sigurt që të kthehen.
2. Vyspitsya. Në navalylasya ju një ton të problemeve dhe dy ton telashe? Stop duke menduar rreth tyre. Pi barishte qetësues dhe shtrihem për të fjetur më herët. Asgjë nuk qetëson nervat nuk fle aq të thellë dhe të gjatë. Try it, ajo është duke punuar.

3. Dëgjoni muzikë. Muzikë soothes. Uluni mbrapa dhe të përfshijë këngët tuaja të preferuara. Pa marrë parasysh se çfarë stil të muzikës është gjëja kryesore që ju jeni duke dëgjuar tuaj të preferuar.

4 rrjedhshëm apo çiklizmit. Çdo lloj i aktiviteteve në natyrë të ndihmojë për të harrojmë për problemet e përditshme. Ajo mund të jetë futboll, basketboll, volejboll dhe sporte të tjera.
5. udhëtim pazar. Blej një dhuratë të vogël. Mos rri në shtëpi dhe të ecin në dyqane. Ju mund të blej diçka që ka ëndërruar të gjatë. Ajo opsionale mund të jetë diçka e shtrenjtë, ju vetëm mund të blejnë gjë e nevojshme dhe praktike.

6. Mendoni se çfarë njerëzit e tjerë mund të jenë në kohë e keqe se ju . A e konsideroni veten njeriu më i pafat në tokë? Mos të jetë. Miliona njerëz në mbarë botën janë më keq se ju. Mijëra njerëz nuk kanë vend për të jetuar dhe nuk mund të hani si duhet. Mijëra, ndoshta miliona të sëmurë etj lista vazhdon dhe me radhë. Uluni në heshtje dhe të gjykojnë jo ju si e keqe si ju mendoni. Dhe kjo, nuk është ajo?

7. Laugh. Qesh - kjo është shëndeti. Lexoni shaka qesharake apo funny mend incidente nga jeta juaj. Ose ju mund të shikoni cartoon funny ose komedi.

8. Vizatim. Ju mund të tërheqë diçka, është e dëshirueshme që të përdorin lapsa me ngjyra të ndritshme në qoftë se nuk është në gjendje për të blerë ngjyrosur bojë.
9. Lexoni librin. A nuk e lexoni? Jo tmerrshme. Ju mund ta ndryshoni këtë duke zgjedhur një libër interesant dhe lexuar atë. Le veten të marrë kryer larg leximit. Harrojeni shqetësimet dhe lexoni, lexoni, lexoni. Plotësoj bateri të brendshme me energji të reja.

10. qaj. Thanë - kjo është një mënyrë shumë e mirë e gjetjes shpëtoj e tensionit të tepërta nervor. Qaj me një mik, dhe në qoftë se është jo, atëherë vetëm një jastëk. Së shpejti çdo gjë do të kthehet në normale dhe ju do të shihni botën përmes syve të ndryshme.

11. Hani diçka të shijshme. Le të jetë që ju e doni, birrë, akullore, çokollatë, banane. Megjithatë, me këtë metodë duhet të shkoni në raste të rralla, për të mos fituar kilogramë shtesë.
Me këto metoda themelore mund të zgjidhni atë që ju ndihmon personalisht. Luftuar depresionin, dhe ju jeni të sigurt për të fituar.