Display #
Title Author Hits
Aborti dhe abortit gratë admin 95
Alarmet gjatë shtatzënisë admin 85
Anestezi gjatë gratë lindjes admin 57
Arsyeja për kapsllëk në gratë shtatzëna admin 62
Bimët medicinale janë kundërindikuar gjatë shtatzënisë admin 73
Çfarë është polyhydramnios rrezikshme gjatë shtatzënisë gratë admin 142
Çfarë ndihmon të stimulojë prodhimin e qumeshtit ne gratë admin 62
Dërgesat jashtë vendit ka kuptim admin 73
Dhimbje barkut gjatë shtatzënisë - spazma muskulare në bark admin 75
Diabeti gjatë shtatzënisë admin 50
Dietë e duhur për gratë shtatzëna admin 67
Duke kërkuar për gjëra për të udhëtuar për në spital admin 71
Ekzaminimet e nevojshme mjekësore gjatë shtatzënisë admin 63
Ënjtje të këmbëve, pas cesarean admin 73
Erozioni i qafës së mitrës gjatë shtatzënisë admin 53
Fetusi hipoksi gjatë shtatzënisë admin 70
Fetusi pozita gjatë shtatzënisë admin 169
Fetusi ultratingull gjatë shtatzënisë admin 46
Fibroids mitrës gjatë shtatzënisë admin 66
Fitness gjatë shtatzënisë përmirëson procesin gjenerike admin 51
Ftohjet gjatë shtatzënisë admin 68
Ftohtë të përbashkët në shtatzëninë e hershme admin 57
Gjendja emocionale në përgatitje për konceptimin admin 67
Gjërat e nevojshme në spital në lindje admin 92
Gratë e nevojshme ushqimore pas lindjes së fëmijës admin 51
Gratë Manikyr gjatë shtatzënisë admin 74
Gratë toksikoz gjatë shtatzënisë admin 84
Grua e shëndetshme dhe gji duhur admin 64
Hipoksi Sa e rrezikshme intrauterine fetusit admin 74
Indikacionet mjekësore për abort admin 88
Infeksion akut viral në shtatzëni admin 59
Infeksion cytomegalovirus në shtatzëni admin 49
Infeksionet e rrezikshme gjatë shtatzënisë admin 82
Infeksionet virale gjatë shtatzënisë admin 68
Integruar përgatitur gratë shtatzëna për lindjen e fëmijës admin 56
Intervali ideal në mes të femrave lindjet admin 77
IVF shtatzënisë pas simptoma shtatzënisë IVF admin 1368
Kequshqyerja fetale, shkalla e kequshqyerjes admin 109
Këshilla për Dads të pranishëm në lindje admin 73
Komplikimet e rubeolës gjatë shtatzënisë admin 59
Kufizimet në dietën e grave shtatzëna admin 58
Kujdesi për trupin gjatë shtatzënisë admin 77
Kundërindikimet për shtatzëni, si shëndetin admin 60
Kursimit të energjisë gjatë shtatzënisë admin 64
Llojet e pozitave për ushqyerjes me gji admin 108
Mangësi Jodi gjatë shtatzënisë admin 50
Marramendje gjatë shtatzënisë gratë admin 60
Marrëdhëniet me burrin e saj gjatë shtatzënisë admin 67
Masazh trupi gjatë shtatzënisë admin 63
Maska për fytyrën dhe trupin për gratë shtatzëna admin 80
Menstruacioneve gjatë shkaqet shtatzënisë admin 88
Mënyra popullore Shtatzënia admin 72
Metoda të ndryshme të parandaluar shtatzëninë admin 51
Mjetet e mbrojtjes nga shtatzënia e padëshiruar admin 248
Mjetet juridike popullore malovodyya Parandalimi admin 51
Mjetet juridike popullore për ënjtje gjatë shtatzënisë admin 62
Mjetet kontraceptive kundër shtatzënisë së padëshiruar admin 390
Mundohet gratë gjatë lindjes admin 50
Mycoplasma homynys shtatzënisë admin 52
Ndoshta vegetarianism gjatë shtatzënisë admin 49
Nekroza akute të mëlçisë gjatë shtatzënisë admin 61
Ngarkesa në trup gjatë shtatzënisë admin 59
Një grup i ushtrimeve për akvatrenyrovky shtatzënë admin 61
Nxjerrja vakum i fetusit gjatë punës admin 68
Parandalimi i maja të ofrimit të ardhmen admin 59
Përgatitja e trupit të një gruaje për lindjen e fëmijës admin 60
Përgatitja psikologjike gjatë lindjes admin 50
Përsëri të shëndetshme gjatë shtatzënisë admin 58
Pirja dhe të hahet gjatë lindjes admin 48
Pirja e duhanit dhe Shtatzënia admin 74
Pozita e grave në lindjen e fëmijës admin 52
Psikologjike shkakton toksicitetit në shtatzëni admin 49
Pyelonephritis në shtatzëni admin 69
Qumështi i nënës i nënave të reja admin 71
Regjimit të pijshëm gjatë shtatzënisë admin 54
Relaksim e trupit gjatë shtatzënisë admin 52
Relaksimi gjatë shtatzënisë për gratë admin 51
Restaurimi i organizmit të femrës gjatë ditëve të para pas lindjes admin 108
Rivendosja nivelet e hormoneve gjatë shtatzënisë admin 81
Rreziku i hipertensionit gjatë shtatzënisë admin 70
Rreziku i lindjes në shtëpi admin 94
Ruaj grua shtatzënë në spital admin 54
Sëmundja në utero admin 70
Shenjat e shtatzënisë ka ndodhur në gratë admin 70
Shkaqet dhe simptomat laktacionit pamjaftueshme admin 58
Shkaqet e lindjes parakohe në gratë admin 60
Shkaqet e pagjumësi gjatë shtatzënisë admin 54
Shkaqet e toksiciteti hershme në gratë admin 60
Shpinë shëndetësor gjatë shtatzënisë admin 55
Shtatzënia dhe mujore admin 66
Shtatzënisë helmim gjaku admin 70
Shtatzënisë varfër, shëndeti i dobët gjatë shtatzënisë admin 62
Si për të trajtuar fyt gjatë mjetet juridike popullore shtatzënisë admin 53
Siguria emocionale gjatë shtatzënisë admin 63
Stomak dispepsi gjatë shtatzënisë admin 40
Temperaturën e trupit basal gjatë shtatzënisë admin 64
Ton se sa e rrezikshme e mitrës gjatë shtatzënisë admin 48
Tremujori në gratë admin 55
Trombozë në gratë gjatë shtatzënisë admin 45
Trupi anestezi gjatë lindjes admin 72
Trupi dhe trupi i gruas pas shtatzënisë admin 49
Ultratinguj në Shtatzënia admin 64
Ushqimi gjatë shtatzënisë admin 55
Ushqimi gjatë shtatzënisë gratë admin 51
Ushqimi për gratë shtatzëna admin 51
Ushqimin e duhur gjatë shtatzënisë admin 51
Ushtrim terapeutik gjatë shtatzënisë admin 66
Virusi Herpes në gratë shtatzëna admin 65
Zhvillimi i këmbëve variçe pas shtatzënisë admin 46
Zorrë e pas lindjes admin 81