Marrëdhëniet me burrin e saj gjatë shtatzënisë


Jo të gjitha familjet e lajmeve të shtatzënisë dhe lindjes shënon një fazë të re të jetës së bashku. Në disa kjo çon për të përfunduar atë. Ajo do të duket se në rastin më të keq të gjitha të jetë e mundur për divorc. Ne shpresojmë se gazeta jonë do të ju ndihmojë. Çfarë duhet të jetë në marrëdhënie normale me burrin e saj gjatë shtatzënisë?
Është shumë e trishtuar që disa gra në vend të qetë dhe me kujdes të ushqejë fëmijën e tyre, duhet të ndjehen të stresit, dhimbje dhe fyerje (sepse edhe divorci më të civilizuar nuk mund të bëjë pa to). Le të fillojmë me një situatë ku një njeri vepron iniciuar divorcin. Ne nuk do të kuptoni pse ai është vendosur. Shtatzënia - nuk vaksinuar kundër konflikteve dhe tradhëtive. Por fakti që gjatë kësaj periudhe ajo ndonjëherë ka nevojë për mbështetje, të paktën në materiale (jo çdo shtatzënë ka fuqinë dhe mundësinë për të punuar në pushim të lindjes). Sepse legjislacioni ynë mbron gratë shtatzëna - kërkesën për divorc me gruan e tij shtatzënë një burrë askush nuk do. Dhe në përgjithësi për çështjen civile mund të vazhdojë vetëm kur fëmija kthehet në vit. Sigurisht, të qenët prind dhe detyrimet përkatëse do të njihet për burrin tuaj. Disa nga këto aktivitete të ndihmojë burrat "shërohen" dhe të ndryshojë mendjen tuaj, sidomos kur ata janë ende duke pritur për lindjen e pasardhësit e tyre, dhe ata zgjohen ndjenjat prindërore.Megjithatë, disa gra që kanë qenë nëpër divorc, thonë se atësia është vendosur në të ardhmen ajo krijon disa vështirësi - për shembull, kanë çdo herë tek Ati e lejes së fëmijës për të udhëtuar jashtë vendit. Sigurisht, secili rast është një individ gjatë shtatzënisë dhe të llogaritur të gjitha të jetë e mundur. Shpesh ne shohim një arsye për të qenë njeri i fyer në gjëra të tilla të vogla, të cilat në kohë normale do të kishte paguar asnjë vëmendje. Por tani çdo fjalë, gjest, veprim janë të rëndësishme! Dhe tani në kokën time, dhe madje edhe në gjuhën twists fraza: "Çdo gjë! Divorci! "Nga ana tjetër, në qoftë se të gjitha hormonet e debitit, ajo nuk mund të siguruar vlerën e vërtetë serioze gjëra. Pra, ne ofrojmë një listë mostër prej arsyeve për të cilat ju duhet t'i kushtojë vëmendje, dhe ata për të cilët pas lindjes ju mund të vështirë të mbani mend.


Për fat të keq, disa njerëz nuk janë vetëm romane moderne e erës në anën e ndërsa gruaja shtatzënë, por edhe arrijnë të kërkojë arsyetim në shtatzëninë e gruas së tij. Përveç anën morale të këtij fakti, ka "material" - infeksionet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, të cilat mund të infektojnë njerëzit tuaj në këtë situatë mund të jetë jashtëzakonisht e dëmshme për fetusin. Pra, nuk ka zhvillime që ju duhet të marrin përgjegjësi për të siguruar se fëmija ishte i sigurt.

Vajzat moderne эmansypyrovannыm nuk është gjithmonë e lehtë duke pasur parasysh transformimin në nënë të dashur të familjes. Por duan-nuk duan, por e nevojshme. Dhe kjo është ajo që padrejtësia: fëmijë të përbashkët, dhe shpesh duhet të kufizojnë veten vetëm nëna. Papa është futbolli dhe tubime me miqtë dhe bisedime të rëndësishme në fund të natës, dhe të udhëtimit - të gjitha ka mbetur e pandryshuar! Dhe të shpëtoj nga diçka të mirë do njerëz nuk e duan. Ju mund të perceptojnë atë si një tradhti, dhe ju mund të mbani mend se ju martohet dy njerëz të lirë që në përgjithësi nuk kanë nevojë për njëri-tjetrin.