Një grup i ushtrimeve për akvatrenyrovky shtatzënë


Ky kompleks është pak i modës së vjetër dhe është e përkryer për ata që duan të bëjnë një shumëllojshmëri të akvatrenyrovky standarde. Përveç ujë të jep mundësi atyre dispozitave të cilat kanë dështuar në palestër. Akvatrenyrovka ndihmon në forcimin dhe shtrihet muskujt e barkut përgjegjës për bilancin e trupit. Uji zvogëlon forcën gravitacionale, kështu që ju mund të ushtrojë, duke u fokusuar në varg maksimale e levizjes për ju, pa frikën e ndonjë pasoja të pakëndshme. E cila vendosur të ushtrimeve për akvatrenyrovky shtatzënë?


Kështu, çdo grua mund të përfitojnë nga ushtrimi akvatrenyrovky dhe komplekse, kjo nuk do të mbingarkoj nyje, e cila është veçanërisht e rëndësishme për gratë "në pozitë. Ujë të ftohtë heq tension të tepërt, që do të thotë që ju mund të bëni më shumë repetitions e ushtrimeve në krahasim me "terren" klasa. Kjo është një mënyrë e madhe për të sfiduar veten. Ky medium ujore ofron më të sigurta bëmat sportive. Në akvatrenyrovky është një tjetër bonus i rëndësishëm - nëse ka ndonjë efekt të lëvizjeve të trupit rezistonin ujë shkarkohet efekt masazh. Mos harroni të ruajtur ekuilibrin normal me ujë në trupin tuaj gjatë ushtrimit. Në ujë ju nuk e ndjeni atë djersë intensive. Por në fakt, procesi i djersitje të rritet akvatrenyrovkah. Si rezultat i kësaj, ju humbni një shumë ujë. Nga ana tjetër, kjo mund të çojë në hypertonus mitrës. Vendosur në buzë të shishe me ujë pishinë, e bëjnë disa gllënjka mes ushtrimeve. Kjo do të ndihmojë për të parandaluar humbjen e lagështi gjatë trajnimit.


Për trajnim dhe ushtrime të kompleksit keni nevojë për një shkop gome fleksibël - petë dhe këpucë të veçanta për të luajtur në pishinë - ju do të jetë më e qëndrueshme, dhe në këtë mënyrë të lehtë të kapërcyer dëshirat dhe rezistencën e ujit. Gjatë pushtimit të sigurt se uji ishte në nivelin e gjoksit - ai do t'ju japë ngarkesën e duhur. Përsëriteni çdo ushtrim ngadalë, bëni 10-20 repetitions e çdo lëvizje, dhe në mes tyre të pushojnë për disa minuta. Mbani bazë tuaj muskujt-stabilizant në një gjendje tensioni - ajo ndihmon për të ruajtur ekuilibrin në ujë. Frymë ngadalë.


Sigurisht Ski
Nuk janë muskujt e krahut në shtatzëni, supet, para dhe prapa sipërfaqet e kofshëve, mollaqe. Muskujt elastik e këmbëve. Çohu, të mbajë prapa drejt, tërheq stomak. Supet e ulët poshtë dhe të kthehet prapa. Leviz këmbën tuaj të majtë përpara (gjunjët pak prirje). Tërhiqe këmbën e djathtë prapa (theksin në thembra), atëherë heqë atë - të lëvizur prapa dhe pak në të djathtë. Ndryshojë këmbët. Mos harroni të bëni Mahi duart - ata duhet të kundërshtuar lëvizjen e këmbëve në një ushtrim kompleks.

Zhabë
Punojnë në shtatzëna muskujt e barkut, supet, armëve, mollaqe dhe kofshët. Muskujt elastik thellat e hips dhe të ulët mbrapa. Vendi petë në mënyrë që ai ngjeshi sipërme mbrapa, dhe në fund të saj të mbajtur nën sqetull, trupi është në patkua. Ligët mbrapa pak mbi petë, për të forcuar muskujt e barkut të lëvizin këmbët e ujërave sipërfaqësore. Nxjerr dhe mbajtjen muskujt tone stomak, bëj gjunjët, këmbët Mbylle kohë. Maksimale përhapur gjunjët, të shtyjë poshtë në ujë dhe nxjerr në të njëjtën kohë straightening gju.


Lavjerrës
Nuk janë muskujt stabilizator në shtatzëni, krahun muskujt, supet, mollaqe, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të kofshëve. Qëndroni me gjerësi shpatullave larg këmbët, duart në ijet, bark tërhequr. Bëni një lëvizje me këmbën e djathtë në të djathtë, pastaj u largua, duke u mbështetur dhe mbrapa. La këmbën gjatë burime përplasje. Lëvizjet e duarve duhet të kundërshtuar lëvizjen e këmbëve. Qasje të plotë dhe të ndryshojë drejtim.

Pa pagesë not
Banka forcuar muskujt e barkut, supet, armëve, kofshët dhe mollaqe. Hamstrings elastik dhe muskujt e këmbë të ulët. Vendi petë në mënyrë që ai ngjeshi sipërme mbrapa, dhe sqetull e tij ishin në fund. Ligët mbrapa pak mbi petë, të vënë këmbët e tij në fund të pishinë. Merrni frymë thellë, pastaj nxjerr në të njëjtën kohë të lëvizin këmbët e ujërave sipërfaqësore. Gjunjë vendosur pak kohë, muskujt e barkut dhe kofshët e tensionuar. Ul receptorin e telefonit në këtë pozicion për 1-4 frymëmarrje. Ngadalë këmbë të ulët poshtë dhe të përsëritur.


Mahi më parë
Banka forcuar muskujt e supet, gjoks, mbrapa, armëve, kofshët, mollaqe muskujt dhe stabilizant të. Muskujt elastik e hips dhe bel. Stand up drejtë, të bëjë një lëvizje e beftë të cekët me këmbën e majtë përpara, shpatullat duhet të vijë i drejtë (jo horbytes). Ngritja armëve tuaj në anën dhe për të mbajtur ato në det për të ruajtur ekuilibrin e trupit në ujë. Thith, pastaj nxjerr, në të njëjtën kohë të rritur këmbën sipërfaqe të ujit të majtë, mollaqe të shtrënguar dhe kështu pak anim trupin përpara. Stretch armëve tuaj përpara, pastaj u përhap tyre veç e veç, pastaj përpara përsëri.