Pozita e grave në lindjen e fëmijës


Ndoshta lindjes - është puna më e vështirë dhe kërkon për një grua të gjithë jetën e saj. Është e rëndësishme që të bëjë gjithçka për të rritur pjesën e rehati në procesin gjenerues sa më shumë që të jetë e mundur. Mundohuni të dëgjoni me trupin tuaj dhe të zgjedhin pozitën më të rehatshme. Si te zgjidhni e pozitës së gruas në lindjen e fëmijës?
Sot spitali ndryshuar! Shtëpi për prindërit shpejti filloi t'i ngjajë një dhomë në shtëpi. Megjithatë, kjo nuk është vetëm arritjet e mjekësisë moderne: Qasja medicinale ndryshuar për lindjen e fëmijës. Zë pozitën më të rehatshme Leviz. Dëgjoni ndjenjat e tyre, dhe pjesa tjetër do të shpejtë mami me përvojë. Në dispozicionin tuaj do të jetë në anën suedeze dhe fitball. Nëse e dëshiruar, mund të jetë i pranishëm në lindje apo njerëzit amtare tjetër personi. Specialistë pranë janë të gatshëm për të siguruar mbështetje. A nuk do të turpërohet për të bërë pyetje dhe të kërkojë ndihmë.Frekuenca e zbulimit mund të zgjasë një kohë të gjatë, dhe përplasjet janë shumë të dhimbshme. Shpesh kjo është faza nënat më të lodhshme të ardhmen. Shumica e grave thonë se gënjen gjatë punës është shumë e pakëndshme. Dhe ne nuk do të bëjë! Pozicioni vertikal nxit një hapje më të lehtë dhe të shpejtë të qafës së mitrës - është shkaktuar fiziologjikisht. Forca e gravitetit ndihmon vajzë e vogël të vijnë nëpër kanalin e lindjes. Çohu, Leviz-enabled, mbledhje poshtë, këmbët e përhapur gjerë.

Tradicionalisht, kur një grua tenton të shtrat të veçantë është e pajisur me pëllëmbë të këmbëve dhe handrails për të cilat ju mund të rrëmbej mbi. Kjo pozitë të rehatshme për kanalin e lindjes inspektimit dhe kujdesin obstetrik. Në ofrimin e moderne të lindjes mund të jetë në Shtëpinë e në një shtrat normal apo edhe në mënyrë të veçantë - karrige në formë. Nënat e reja ulet në një karrige, këmbët e tij përhapur gjerësisht. Mami ulet poshtë për të kontrolluar kokën lëviz e fëmijës dhe të sigurojë ndihmën e nevojshme. Nëse ju filloni të menduarit në lidhje me opsionin e lindjes në shtëpi para se të marrë një vendim, peshojnë të gjitha rreziqet e mira. Zyrtarisht pas lindjes nuk mund dhe nuk janë miratuar nga ekspertët!


Vendimtare për ju të jetë mjeku juaj rekomandon. Nëse mjeku juaj ju këshillon për të lëvizur më shumë, nuk e lënë pas dore këtë tregues. Nëse ai gjen një arsye për të përmbushur pjesën tjetër fizike, dëgjoni! Çfarë specialist mund t'ju këshillojë të bëni gjatë Rename? Leviz hapat e lagjes vogla. Oblokotys në dritareje apo mur bare të - kështu që pak bark varur. Kjo metodë e "lehtësuar" shpinën dhe për të zvogëluar dhimbjet. Qëndrimi hips probleme raskachyvay. Ky "valle" relakson muskujt e perineum. Ju mund të mat poshtë në shtrat. Duke qëndruar në gjunjë e tij, vuri duart mbi shtrat. Uluni në topin gjimnastikor (fitball). Rëndësie duhet të jetë i holluar. Mundohuni të ushtrojë legen lëvizjet: përpara, prapa, anash. Në këtë rast ju duhet të sigurojë njerëz ose mami. Mirë relakson dhe zvogëlon dhimbjen ujë të ngrohtë gjenerike. Disa nga spitali kanë një xhakuzi private. Nëse mjeku nuk kundërshton, ju mund të marrë një dush.