Duke kërkuar për gjëra për të udhëtuar për në spital


Vetëm të vendosë vendndodhjen e pranisë së dokumenteve të nevojshme me të cilat ju shkojnë në spital. Cilat janë gjërat më të nevojshme për një udhëtim në spital mund të jetë?
Pasaporta - një gjë e nevojshme për një udhëtim
Kërkesa nuk ishte në të gjitha spitalet, por sipas rregullave të përbashkëta, mbani me vete çdo qytetar duhet të. Politika e sigurimit të detyrueshëm apo fakultativ shëndetësore.

Kartë këmbimit
Ajo ishte e saj me pasion të madh do të mësojnë në dhomën e pritjes spital. Ky mjek nga qendra shëndetësore ose klinikë të grave në të cilën ju vërejtur, e vë të gjithë informacionin në lidhje me shëndetin tuaj, shtatzënisë, dhe rezultatet e testeve dhe studimeve. Ajo jepet në 25 javë të shtatzënisë, por jo më vonë se 30 javë - koha për të filluar leje paralindjes.Çertifikata Generic - një gjë e nevojshme për një udhëtim
Ajo është botuar në klinikën antenatale në 30 javë të shtatzënisë. Ky dokument është i rëndësishëm për të objektit shëndetësor, i cili do të ju merr lindjes. Në bazë të tij se ata marrin fonde nga Fondi i Sigurimeve Shoqërore.

Drejtimi i spitalit
Është e domosdoshme në qoftë se jeni duke planifikuar për të lindur në çdo spital të veçantë, por jo në afërsi të shtëpisë tuaj. Ajo shfaqet në klinikën antenatale.

Dokumentet për burrin

Nëse burri juaj dëshiron të marrë pjesë në lindjen e një fëmijë, përveç pasaportës, rezultatet duhet x-rrezet, testet për HIV dhe infeksionit të hepatitit. Ajo duhet gjithashtu të marrin një test të gjakut për të përcaktuar grupin e saj. Në disa spitale publike certifikatën e nevojshme kurset relevante burri kalimi për t'u përgatitur për partnerin e lindjes. Mblidhni qese në spital. Ajo duhet të jetë gati në 36 javë të shtatzënisë, ajo duhet të vënë gjëra të tilla.

Rroba për ju - një gjë e nevojshme për një udhëtim

Shumica e spitaleve lindjes kanë vidyazykalysya të gjatë të uniformave shkeljes, kështu që është i përshtatshëm që të ketë gjëra të thurura pantsuit në Boardwalk, bathrobe, këmishë nate ose pizhame. Direkt nevojë për këmishë e punës gjatë dhe çorape pambuku të lirshme të ngrohtë (gjatë këmbët riemërtoj janë të ngrirjes shpesh). Mos harroni për pantofla pantofla - huyazytsi dush dhe natyrisht - të Dhomës.

Rroba për fëmijën
Nëse fëmija do të vendoset me ju, atëherë është e mundur dhe të vendosë për të veshin atë në "shtëpi" veshje. Për herë të parë, vendosni një çift të trupit me mëngë të gjata, batanije Baikove dhe një paketë të vogël të pelena. Çdo gjë tjetër, nëse është e nevojshme, ju mund të kalojë të afërmit.


Pajisje për gji
Ju ndoshta e dobishme për bra pleqsh. Është e rekomanduar jo vetëm të shkojnë gjatë ditës, por fle. Dhe kanë nevojë për krem ​​të veçantë për nipples, për shkak se disa fëmijë - kusachy nga lindja. Mos të ndërhyjë, dhe disa materiale në gji me kusht fotot - si për të vënë një fëmijë paraqet për të ushqyerit, masazh gjoksin.

Pads lindjes
Përdorimi i tyre nuk lejon kudo dhe jo të gjithë. Dashuria e pelena pakëndshme mjekët shpjegojnë mjaft të arsyeshme - vëllim në mënyrë të qartë të dukshme të emisioneve dhe cilësinë e tyre, dhe për këtë arsye më të lehtë për të ndjekur në periudhën pas lindjes. Por brekë speciale e disponueshme ju ndoshta duhet. Ata janë bërë të rrjetë elastike dhe në mënyrë të vendosur të rregulluar pads dy të shumta dhe të vetme.


Kozmetik
Përveç vendosur standarde të dush ju ndoshta nevojë për mjete për pastrimin dhe krem ​​universale. Zgjidhni kozmetike pa erë - fëmija duhet të kujtojmë erën e nënave amtare.

Bëni një listë të dhuratave të dëshiruara
Herët ose vonë, shumë të afërmit, miqtë dhe kolegët oschaslyvlyat ju përshëndetjet e tyre për nder të lindjes së fëmijës. Pas këtyre vizitave në kujtesën zakonisht mbeten të kafshëve të mëdha të mbushura të llojeve të ndryshme, dhjetë grupe të zgjuar për bebe - gjysma e tyre edhe ju shtyp, pajisje për ushqimin artificial - pavarësisht nga fakti se ju keni vendosur tashmë natyrore. Për të shmangur incidente të tilla, në mënyrë të qartë artikulojnë dëshirat e tyre, mundësisht me shkrim.