Relaksimi gjatë shtatzënisë për gratë


Gjatë shtatzënisë, duhet të mësojnë për t'u çlodhur si duhet. Ajo promovon zhvillimin e duhur të fëmijës në barkun e nënës, dhe mirëqenien. Çfarë relaksimit gjatë shtatzënisë për gratë? Ky artikull do të diskutojnë të gjitha nuancat e relaksimit, gjendje të mirë mama dhe zhvillimit më të mirë.

Duket që ju jeni duke bërë çdo gjë të mundshme për të siguruar që trupi meriton pjesën tjetër. Kjo është vetëm trupi juaj kategorikisht "kundër". Ashpërsia e gruas në këmbë, tensioni i muskujve, lodhje dhe duke u ndjerë. Kjo është për shkak të faktit se gjatë gruaja pritur fëmija ndjehet si lodhje shtesë fizike - peshën e shtim në peshë dhe emocionale - nga eksitim dhe ankthi. E gjithë kjo çon në një gruaje myyazytsilnoho tensioni i muskujve, i cili nuk lejon trupin të shërohet plotësisht. DC Shteti merr shumë energji dhe mund të shkaktojë dhimbje (kokë, muskujve). Pas lodhjes lindjes ndonjëherë zhvillohet në një kronike, për shkak se disa foshnjave kërkojnë vëmendje 24 orë në ditë. Kjo është arsyeja pse edhe gjatë shtatzënisë gratë, dhe të kuptojnë se çfarë aktivitete rekreative do të ju lejojnë të relaksoheni plotësisht.Mund të them se të ndjeni relaksim të plotë gjatë shtatzënisë? Nëse ju bëni këtë lehtë - kështu që ju jeni të njohur me këtë kusht dorës së parë. Megjithatë, në shumicën e rasteve, përgjigja është e turpshme. Pas të gjitha, relaksimi është një tipar i veçantë. Kjo gjendje është e lidhur me një ndjenjë të rehati emocionale. Me relaksim shfaqen mendimet këndshme, planet për të ardhmen, çdo gjë duket të forcave. Brenda funksionimin normal të sistemit nervor, ndihmon tretjen e ushqimit dhe kardiovaskulare. Ju mund të ndjeheni si Ngrohjes duart, trupi bëhet i lehtë (ose e vështirë). Shteti zbutës i lidhur ngushtë me aktivitetin e veçantë të trurit. Ne e dimë se ai lëshon valët elektromagnetike të frekuencave të ndryshme. Ata mund të jetë fikse duke përdorur një pajisje të veçantë - elektroencefalograf.


Një e mikut tuaj më të mirë vetëm zbutës në banjë shkumë, të tjera - ski rekreative dhe relaksim gjatë shtatzënisë. Këto avantazhe të ndryshme që lidhen me njeriun psiko - karakteristikat individuale të sistemit nervor. Hipokrati identifikuar katër temperamentin: përgjakshëm, kolerik, flegmatik, melankolik. Në mënyrë tipike, një person kombinon disa lloje të temperamentit: shtëpi përmbajtur në punë mund të jetë një Zonja e Hekurt. Nga tiparet mbizotëruese e temperamentit dhe të relaksimit gjatë shtatzënisë mund të jetë yyazytsirnistyu të mëdha thonë se një person zgjedh. Një zgjedhje e gabuar mund të pushoni, në të kundërtën, forcimin e stresit. Me këshillat tona ju tani e dini se çfarë - për t'u çlodhur gjatë shtatzënisë dhe se si të bëjnë relaksim më optimale për secilin prej nesh.