Fetusi ultratingull gjatë shtatzënisë


Ne të gjithë duam një brez i ri u rrit shëndetshëm dhe të fortë. Fetusi ultratinguj gjatë shtatzënisë është absolutisht i pafajshëm dhe sjell përfitime të mëdha. Si rezultat, ultratinguj zbuluar anomalitë në zhvillimin e trurit, janë patologjike ndryshimet raste bujari. Për shembull, truri zhvillon djemtë më të gjatë sesa vajzat, për shkak të dëmtimit të trurit është një rrezik të veçantë në gjysmën e parë të shtatzënisë.
Ka raste kur ultratinguj fetusit gjatë shtatzënisë shpëtuar jetën e nënës dhe të fëmijës. Fixed një situatë ku ultratinguj paralajmëroi lindjes fëmijë të sëmurë. Nënat kryer trajtimin në kohë dhe njerëzit shmangur shumë probleme. Më të ultrazërit mund të ndihmojë parandalimin lindje të parakohshme. Përfitimi është ultratinguj e qartë dhe nuk do të merren në pyetje. Në ditët e sotme ka skaner tejzanor. Skanera, është pajisje brezi i tretë. Ata kanë më pak fuqi dhe një gamë të gjerë të provimeve, me një rrezatim minimal. Përfitimet e ultrazërit në shumë raste tejkalojnë dëmin. Të jetë i sigurt për sigurinë tuaj, mos vizitoni klasa diskutueshme, i kushtoj vëmendje të makinës nuk ishte vjetëruara, moderne. Konsultohuni me specialistë, pyesni doktorin tuaj kryerjes së studimit. Shqetësimi juaj është e justifikuar, kjo është shëndetin tuaj dhe të fëmijës tuaj. Edhe i kushtoj vëmendje për përdorimin e pajisjeve, të cilat janë duke kaluar nëpër studim. Shih gjithashtu në sensorë dezinfektimit dhe kabineti sterilitetin. Mos të jetë nën ndikimin e reklamave, ka sistem të sigurt për jetën.Fetusi ultratingull gjatë shtatzënisë bëhet për të identifikuar klinikë. Shpesh ekziston rreziku i sëmundjeve të zemrës. Analiza Lidhja dhe ekzaminimi klinik nuk është një mënyrë e sigurt për të identifikuar mnohoplodnosty. Shumë gra nuk kanë shenja të dukshme klinike, megjithatë, janë të ulëta placentë. Nëse është kështu, gjatë ushtrimit, edhe minimale, një grua mund të fillojë gjakderdhje. Nëse një grua është në një distancë mjaft nga spitali, gjendja mund të bëhet kritike. Shpesh gratë pohojnë se e sigurt e shtatzënisë, por besimi i tyre nuk mund të përputhet me realitetin. Gabimet mund të arrijnë deri në dy javë. Vetëm me ultratinguj me saktësi mund të vendosni kohën. Gabim term që mund të çojë në ngjarjet tragjike. Një udhëtim veçanërisht e rrezikshme, çdo lloj të udhëtimit të gjatë në distancë, ngarkimit ushtrim veten në javët e fundit para lindjes. Ultratinguj definojnë termin me saktësi të qartë, dhe nuk do të bëjë një gabim në veprimet e tyre para dorëzimit.

Edhe pse ka disa mjekë që nuk e dërgoni disa pacientë të ultrazërit, duke pasur parasysh se kostoja është tepër e lartë, dhe shtatzënia dhe kështu vazhdon normalisht. Në parim, të vendosë t'i nënshtrohet ultratinguj në shtatzëni normale apo jo është një çështje individuale dhe ajo duhet të trajtohet, në konsultim me mjekun tuaj. Ju mund të insistojnë në kalimin studimin, edhe në qoftë se mjeku këmbëngul.

Me ultratinguj, ne mund të përcaktojë gjininë e fetusit. Afateve të përcaktuara, të diagnostikuar bahatoplidnist. Me ultratinguj, ju mund të shihni patologjinë e fetusit.

Vonuar zhvillimin e fetusit, përcaktimin patologjinë, gjetur fetusit, sasia e lëngut amniotik, përjashtimin e fibroids, tumoret, etj, gjëja kryesore që përcaktohet gjatë shtatzënisë.
Ultratinguj duhet të shkoni në fillim të shtatzënisë, është e këshillueshme që të tetëmbëdhjetë javë. Kjo është për të konfirmuar saktë shtatzënisë, përkufizim, përjashtojnë ektopike mnohoplodnosty zbulimin shtatzënisë, përjashtimin e shtatzënisë rreme, mitrës dhe tumoret ovarian. Faktorët eliminuar të shtatzënisë ishte normale.

Është e rëndësishme për të kuptuar nëse ka një shtatzëni të shumëfishtë ose amniotik krahasuar klinikë, sigurohuni që shtatzënia fetusi pavërtetë ose normalisht në zhvillim, mitrës të cilat theksojnë se sasia e lëngut amniotik dhe placenta.
Përmes ultrazërit në 36 javë, mjeku duket për zhvillimin normal të anomalitë fetusi, vendndodhja, placenta, lëngu amniotik, prania e comorbidities.

Në fazat e mëvonshme me ultratinguj tregojnë pjekuri, pozicioni i fetusit, placentës,

Ultratingull gjatë shtatzënisë nuk kërcënojnë ose nënën ose fëmijën e palindur. Zbulimin shtatzënisë dhe patologji fetusit përjashtojnë mundur në mjekësi moderne ndihmon ultratinguj të drejtpërdrejtë. Në fillim klinikisht e vështirë për të përcaktuar se anomalitë gjenetike, megjithatë, tejzanor diagnostike moderne në vend të zgjeruar mundësitë e mjekësisë moderne. Ata janë të lejuar për të shmangur shumë probleme. Femrat shpesh janë të frikësuar për të marrë me ultratinguj, megjithëse paragjykimet e mbetur që kjo procedurë mund të rrezatoj dhe të dëmtojnë fëmijën. Të gjitha dyshimet duhet të hedhin mënjanë. Në fund të fundit, në fakt, kjo pikëpamje, kjo është mbeturinat e së kaluarës, dhe kjo është krejtësisht utopike. Shpesh, njoftimi kist truri i fëmijës, të cilat mund të tregojnë se fëmija është i lindur inferior, nuk përjashton sindromën Down. Pas grua emërohet analizë me ultratinguj e ADN-së. Marrë gjakun e babait të tij dhe nënës, kontrolluar sigurimin përkatës të kromozomeve. Ndonjëherë duke bërë një birë, kontrolloni fruta kurrizor të lëngshme, por vetëm në dëshminë e ultrazërit. Sipas analizës, përshkruajnë trajtim. Ultrazërit mund të parandaluar probleme të shumta. Në 80% të rasteve ju mund të shmangur abortin.