Encoding Parimi trashje e njeriut


Problemi i mbipeshës shqetësuar për rritjen e numrit të grave. Megjithatë, lufta me mbipeshë dhe të interesuar në gjysmën e meshkujve të njerëzimit. Sot ne e dimë një shumë të metodave të ndryshme të humbjes së peshës: dietë, stërvitje, shtojcave dietik, akupunkturë. Por parimi encoding trashje e njeriut nuk është i njohur për të gjithë.
Kjo metodë mund të rekomandohet për ata që nuk arritën të arritur rezultatet e dëshiruara duke përdorur metoda të përbashkëta. Parimi coding bazuar në ndikimin mbi psikologjinë e njeriut, në të cilën nënndërgjegjeshëm zhvillim fireplace. Me kalimin e kohës, kjo qelizë zhvillon dhe fillon të ekzistojë në mënyrë të pavarur, duke udhëhequr luftën kundër dëshirave të paligjshme. Kjo teknikë është alkooli i ngjashëm encoding dhe varësia nikotina. Kur kodimin trashje e njeriut është rritur shtypjen e oreksit.


Nëse ju vendosni për të ekspozuar mendjen e tyre këtë metodë, ju duhet të zbatohet vetëm për të dini specialist verifikuar. Sepse përndryshe, shëndetin tuaj mund të shkaktohen dëme të mëdha.

Nëse keni arritur të humbur peshë me kodim, ju do të duhet të ndryshojnë zakonet e tyre për të ruajtur rezultatin. Nuk ka nevojë të mbështetet në një encoding. Në fund të fundit, në qoftë se ju jeni pas do të vazhdojë për të ngrënë çdo gjë dhe do të çojë jeteses joaktive është përsëri në gjendje për të fituar peshë. Pra, të heqë dorë nga e ëmbël, ushqime niseshte, të përpiqen për të reduktuar sasinë e yndyrë dhe të lartë kalori ushqim. Provoni më shumë stërvitje.

Kjo nuk do të thotë dietë të rreptë. Dietë duhet të jetë e ndryshme, nuk përjashtohet tërësisht nga dieta disa ushqyesve të tilla si yndyrë ose karbohidratet, e cila është tipike për shumë dieta. Vetëm dietë e balancuar e duhur do të ju ndihmojë të mbajë formën e mirë pas encoding.

Parimi i kodimit të trashje
Kjo metodë bazohet në efektet e njeriut përmes nënndërgjegjeshëm. Encoding është kryer duke përdorur metodat speciale të psikoterapisë që synojnë ndryshimin e perceptimeve të produkteve të veçanta.


Një shkak i zakonshëm i trashje është zhurma stresin dhe tensionin nervor. Kur një person është i ngacmuar, pastaj fillon për të ngrënë më shumë, me këtë ushqim të lartë kalori apo kryesisht e ëmbël. Kjo ndihmon për të pirë e të ngrënë deri, të ndjehen më mirë. Parimi i coding është fokusi i tij në luftë me dëshirën për të ngrënë diçka të ëmbël. Pas kësaj procedure të njerëzve ushqim e shijshme do neveri. Megjithatë, të luftojnë me peshën e tepërt pasur rezultate të mëdha, ju duhet të mësojnë të merren me stresin metoda të tjera.


Coding nuk është e njëjtë për çdo efekt personi, si jo të gjithë njerëzit mund të lehtë sugjerimi. Mund të arrijë rezultate maksimale impulsiv, personi të ndjeshme, por pacientët ka një mendje analitike do të jetë shumë më e vështirë.

Si funksionon kodim
Gjatë procedurës kodim të trashje në njeriun vendosi një kod. Kjo çon në ndjenjat e kënaqësi që ushqimi ndryshon frikë. Pacienti ndalesa ngrënë ushqime që mund të çojë në trashje, e cila ndihmon për të humbur peshë.


Megjithatë, në këtë rast mund të ketë disa probleme. Së pari, humbje peshe shpejtë është shumë e dëmshme për trupin. Humbja e më shumë se 2 kg në javë çon në përkeqësimin e flokëve, thonjve, lëkurës dhe organeve të brendshme. Një problem tjetër është se pacienti ishte në gjendje për të gjetur mënyra për t'u marrë me stresin. Njeriu duhet të gjeni diçka për të bërë që do të shkëpusin atë nga të hahet. Nëse është e mundur, në parim, mund të përballen me trashje pa kodim. Dhe në qoftë se një person nuk mund të gjejnë një burim gëzimi, atëherë ajo do të jetë shumë e vështirë për të humbur peshë. Gjendja normale e njeriut - është lumturi dhe gëzim, dhe kur lindin probleme ne përpiqemi që të kthehen në këtë shtet.


Nëse ju vendosni për të humbur peshë në këtë mënyrë, është e rëndësishme për të gjetur një specialist i mirë. Mos i besoni atyre që thonë se të çlirojë ty nga peshë të tepërt në disa ditë. Në këtë rast, ka charlatans, sepse problemi nuk është zgjidhur në një periudhë të shkurtër kohe. Përveç kësaj, humbje peshe shpejtë e bën pacienti nervoz dhe agresiv.

Ne nuk mund të themi se kodimin e trashje me 100% të ju ndihmojë të humbni peshë. Siç shihet, vetëm gjysma e pacientëve të koduar në gjendje për të humbur peshë. Vetëm 30% e tyre arritën të shkojnë në një dietë të shëndetshme. Prandaj, ju nuk duhet të mbështetet në këtë metodë si një mrekulli, sepse në qoftë se ju vetë nuk do të bëjë asgjë, atëherë coding do të jetë i pafuqishëm.


Si është kodim?
Encoding kryhet në disa faza. Specialist i parë i përshkruan të gjitha vetitë negative të produkteve të rrezikshme, efektet e overeating. Kjo pacienti është nën stres në rritje dhe fillon të perceptojnë ushqimin ndryshe. Atëherë ai kalon encoding. Pacienti hyrë në një ekstazë dhe ai vendosi armiqësi dhe neveri ndaj ushqimeve të caktuara. Në mendjen e fotografive të tmerrshme pacientit tërhequr që janë të lidhur me trashje.

Para encoding një njeri nuk duhet të hani gjatë ditës. Kështu stresi ndihmon në forcimin perceptimin. Pas specialist procedurës trajnon pacientin në parimet e ushqim të shëndetshëm.