Lose peshë në viçat këmbët në mënyrë efektive


Struktura e trupit të njeriut është i ndërlikuar dhe për të menaxhuar atë, nganjëherë kanë vënë përpjekje të konsiderueshme. Sigurisht, nëse të gjithë njerëzit mund në diskrecionin e tyre për të sunduar trupin e tij, si çdo gjë shpirtin, ne do të të gjithë të jenë të bukur, të pakta, të shëndetshëm. Për fat të keq, ajo është e lehtë për të ndryshuar veten askujt nuk i nënshtrohet për t'u bërë një pak më të përsosur, ne duhet të punojmë shumë për veten e tyre. Për shembull, shpesh ndodh që kur njerëzit të humbasin peshë të humbur peshë, por në shumë pjesë të trazuar të trupit që mbetet dhe duket se nuk është duke shkuar askund. Rastësisht, ky problem është një nga më serioze në rast të humbjes së peshës, shpesh ne humbasin vëllim nuk është në vendet ku ne duam. Dietat dhe trajnimi i përgjithshëm ndonjëherë nuk mund të përballen me këtë problem, kaq shumë njerëz janë të interesuar në çështje të veçanta, të tilla si se si të shpëtoj e yndyrë belly dhe palët ose siç humbasin peshë në viçat këmbët në mënyrë efektive dhe të shpejt.


Ky është problemi, se si për të humbur peshë në viçat këmbët më efikase, dhe ne do të trajtojë, pasi kjo zonë shpesh bëhet problematike në procesin e humbjes së peshës. Në mënyrë që të zvogëlojë sasinë e një zonë të caktuar të trupit, ju duhet të përdorin teknika të veçanta dhe ushtrime. Rastësisht, detyra e të cilit është për të humbur peshë është për viçat këmbët, mjaft e komplikuar si në mënyrë efikase dhe të shpejtë të arrihet vetëm me punë e vështirë. Suksesi vjen vetëm në qoftë se të saktë të kryer të gjitha uyazyka nevojshme për këtë.


Shumica problemi humbje peshe në këmbë spantelychuyetsya pjesën femërore të popullsisë, për shkak se shumica e zonjat priren për të luftuar për bukurinë e gjymtyrë të ulët. Megjithatë, disa njerëz shikuar shifrat e tyre, është e dobishme të dinë se si për të humbur peshë në viçat këmbët më efikase, në mënyrë që të ruajë përmasat e trupit në nivelin e duhur.

Siç është e qartë, arsyeja është zakonisht viçat plotë peshë të konsiderueshme. Zakonisht, në raste të tilla, personi nuk është veçanërisht e specifikojnë objektivat, duke kufizuar atë vetëm për humbje peshe në viçat, dhe kërkon për të hequr qafe kilogram panevojshme në përgjithësi. Por sapo ka arritur disa rezultate, vjen kthesën e problemit mëposhtme: ushtrime të rregullta dhe dietë pothuajse nuk është në gjendje për të hequr qafe sasi të tepërta të zonave problematike, veçanërisht në këmbët viçat. Kështu, pavarësisht nga fakti se humbje peshe në këtë pjesë të trupit - një detyrë mjaft e vështirë për të arritur rezultatet optimale do të jetë e nevojshme për të kuptuar se çfarë praktikat dhe metodat për të arritur dëshiruar.


1. Gabimi më i zakonshëm njerëzit më të zakonshëm që duan të humbin peshë në këmbë viçat - kjo punë të zgjeruara në palestër. Njeriu tenton të lëkundur këmbët e tij, duke menduar se në këtë mënyrë qëllimisht djeg dhjamin në zonat problematike, por kjo nuk është kështu! Situata bëhet kështu vetëm keq, për shkak se përmes trajnimit intensiv muskujt të rriten shumë më shpejt si rezultat - fuqishme, vezë fryra, të cilat nuk mund të dekoroj një vajzë (natyrisht, në qoftë se ajo nuk është e angazhuar në bodybuilding apo sporteve të tjera të energjisë).


2. Shumë vëmendje në procesin e humbjes së peshës në viçat duhet të jepet ushtrimet që synojnë shtrihen muskujt viç. Trajneri mund të japin këshilla lidhur me këtë çështje, të emërojë ushtrime të veçanta që synojnë për të zgjidhur një problem të veçantë. Ushtrime të tilla dhe do të tërheqë muskujt viç, nuk të ndërtuar në masë.

3. Një tjetër pikë e rëndësishme: për të zvogëluar volumin e viçat duhet të thatë e tyre duke përdorur stresin specializuara aerobe. Nëpërmjet këto ushtrime arritur këmbët me formë të hijshme e nevojshme si shpejtësi aerobic stërvitje të ndryshme dhe lehtësinë që ju duhet në këtë situatë.


4. Së fundi, një tjetër keqkuptim i përhapur se në mënyrë për të humbur peshë në këmbë viçat, nuk ka nevojë për të ndjekur një dietë. Kjo masë do të sjellë përfitime të mëdha, por e saktë, ushqim i dobishëm, menyja hartuar në mënyrë efikase çdo ditë do të përshpejtojë procesin.

Sidomos theksoj se për të duhet të shtrihet të ofrojmë flijimet e këmbët dhe humbje peshe në në këtë zonë të nevojshme ushtrimi duhet të ndihmojë të marr ekspertin. Një trajner profesionist mund të ndihmojë në këtë çështje, do të studiojnë plan do të duhet këshilla kur është e nevojshme.


Tani disa fjalë për ndryshimet në dietë, pa të cilat çështja nuk është humbje e plotë peshe ndonjëherë. Vini re se problemi i plotë viç në gratë nuk ndodh në vakum - shpesh fajësojnë çekuilibër hormonal, për shkak të cilat yndyrë akumulon në vende të caktuara, i quajtur shpesh problematike. Ajo nuk duhet të jetë arsye për të kryer një tjetër gabim - të fillojë të marrë ndonjë hormonal, pasi problemi është zgjidhur nga tjetri, më të butë për trupin do të thotë. Para së gjithash është e nevojshme për të përdorur vidyazykatysya ëmbël (të reduktuar të paktën ndjeshëm numrin e produkteve të tilla në dietë). Nga ana tjetër, duhet të marrë më shumë ushqim që përmban proteina.


Shifër e mirë proporcional arritur për shkak të kushteve të shumta, nganjëherë ajo mund të kombinuar biznesin me kënaqësi. Siç është përmendur tashmë - është ushtrimi më i mirë aerobik për trup të pakta të mira, por në të njëjtën këmbët hollë mund të merrni, duke bërë vallet. Nëse dhënë këtë detyrë çdo ditë, ju mund të arrijë rezultate mbresëlënëse, Dancing ndihmë peshë të humbur dhe në përgjithësi të zvogëlojë sasinë e zonave problematike, duke përfshirë kofshë, viçat këmbët. Me Dancing arritur bukurinë, lehtësinë e lëvizjes, hijeshi, hiri, fleksibilitet, ata këndshëm monoton stërvitje çdo ditë. Një tjetër mënyrë për të hequr vëllimit të tepërt në vende të caktuara - masazh. Masazh në ijet bëjnë shumë gra, e njëjta procedurë duhet të kryhet dhe viçat që merren.