Arna të bardha në gjuhën


A keni menduar ndonjëherë pse mjeku kërkohet për të treguar atë? Mendoni vetëm për të vlerësuar gjendjen e fytit? Dhe kjo është e gabuar. Gjuha - është një lloj i hartës së trupit, një mjek me përvojë është në gjendje të tregojë pacientin në lidhje me sëmundjen më mirë se çdo pushim mjekësor. Si një mjek kjo kartë lexon? Është shumë e lehtë për vendndodhjen e shtresë të bardhë në gjuhë. Ju, nga rruga, gjithashtu, mund të zotëruar këtë art të lexuar artikullin deri në fund.

Ku bën arna të bardha në gjuhënPra, të fillojnë të kuptojnë se ku gjuha ka absolutisht asnjë person i sëmurë ka arna të bardha, dhe pse në mëngjes. Në fakt nuk ka asnjë gjëzë këtu një fiziologji. Goja veshur me mukozën, e cila dominon bakteret acid dhe relevante. Si mendoni ju pëlqen gojën tuaj - kjo është lidhja e parë në zinxhirin e tretjes, ushqimi është tashmë filluar të jenë të përpunuara, në mënyrë që ajo ishte më e lehtë për të ndarë në stomak në komponente të thjeshta.

Në pasdite, kur ne jemi aktiv, rregullisht hani dhe pini, këto baktere punë intensive. Disa prej tyre larë gjatë gargarë, duke marrë ushqim të lëngët dhe pije dhe gëlltitjes pështymë. Me pak fjalë, mukozën e gojës larë vazhdimisht dhe refreshed. Natën ne flemë, dhe ka marrë ditën e lëngjeve gradualisht shkojnë nga trupi përmes veshkat, duke shkuar në fshikëz. Nga reduktimin lagështi gojën e thatë, bakteret trash dhe të formojnë një film të vazhdueshëm, përmes të cilit shkëlqen sipërfaqe rozë e gjuhës. Ky fakt është arsyeja për formimin e shtresë të bardhë në gjuhën në mëngjes. Por ende kjo ishte një njeri i shëndetshëm, dhe se si gjërat janë duke shkuar për sëmundje?

Historia mjekësore, të shkruara në gjuhën


Dhe në sëmundjet e foto është mjaft e ndryshme. Kohëzgjatja është e trashë dhe të errët nëpërmjet saj janë ngjyrë pothuajse të padukshme të gjuhës, dhe filmi i baktereve është krejtësisht e ndryshme. Ai akumulon atje, ku zona e një organi të brendshëm ose të sistemit, dhe këtu është se si ajo duket.

  • Arna të bardha në qendër të gjuhës. Kjo pllakatë marrëveshje, i shoqëruar nga çarje të vogla, dëshmi e gastrit ose zhvillon ndonjë gabimet në stomak. Në qoftë se simptomat e tjera nuk janë të ndjerë, dhe prekje delikate dhe jo shumë të trasha, sëmundja është në fillim e hershme. Rregullo dietë dhe rutinë e përditshme, të kufizojnë aktivitet fizik, dhe së shpejti çdo gjë do të përmirësohet.

  • Arna të bardha në skajet e gjuhës. Skajet e gjuhës - një zorrë zonë kushtëzuar. Kur pllakatë ndërton në këto vende, dhe madje edhe printime në dispozicion nga dhëmbët, kjo është një shenjë e sigurt e kolit dhe enterit.

  • Nëse pllakatë është e vendosur në anët, por afër majës, ai tregon për praninë e sëmundjeve të mushkërive, pirja e duhanit sinjal vërtetë "koha për të hedhur, dhe ajo do të jetë tepër vonë." Por nëse e njëjta kufiri zhvendosur për të prekur gjuhën, ai paralajmëron se zhvillimi nefrit, duke thënë se "është koha për të vizituar një urolog."

  • Arna të bardha në gjuhë. Arna të bardha në gjuhën dhe djegies në të njëjtën zonë tregojnë përçarje e mëlçisë dhe fshikëz fshikëz e tëmthit, dhe ndonjëherë edhe pankreas. Rastësisht, arna të bardha në gjuhë mund të jetë një person i shëndoshë, nëse ai përdor ujë të mjaftueshëm dhe do ushqim i yndyrshëm dhe të rëndë. Në çdo rast, ky fenomen duhet të rishikojë seriozisht zakonet e tyre gastronomike.


  • Si të hiqni njolla të bardha në gjuhë?


    Nëse ju jeni të shëndetshëm dhe ju keni asgjë përveç pranisë së lulëzim të bardhë në mëngjes nuk e mërzit, asgjë më shumë tjetër për të bërë. Vetëm kur brushing butësisht fshij furçë dhe gjuhën, dhe pastaj tërësisht shpëlarje gojën. Gjithashtu, mos harroni të shpëlaj gojën pasi të hahet.
    Nëse arna e trashë, ngjyrë të errët dhe nuk është uniforme, dhe në fusha të caktuara të gjuhës, ajo është me vlerë duke menduar për dështimet në trup. Të identifikuar shkakun e vërtetë në këtë rast për të ndihmuar një mjek, ai do të japë rekomandimet e duhura rastin. Mbi të gjitha, nuk do të tërheqë nga shkuarja në klinikë. Ndiqni ata vetë, dhe çdo gjë do të jetë mirë.