Ostritsa - Simptomat


Worms - një sëmundje që mund të ndikojë askujt. Yyazytsirnist kontraktues më e madhe - jo-pajtueshmërisë me rregullat e higjienës. Por ne nuk mund të harrojmë se Pinworms shëndoshë mund të transmetohet direkt nga një person i infektuar. Pavarësisht se si sëmundja mori në trup, në kohë dhe e duhur trajtimit të të ndihmojë e saj për të përballuar me parazitët plotësisht. Si të njohin pinworms? Kjo është përshkruar më poshtë.

Worms, pinworms - çfarë është ajo?Ostritsa - një nga varietetet e krimba. Ndërsa në trup, e parazitëve me shpejtësi në zhvillim. Çdo ditë në botë ka një pasardhës të ri. Vezët e krimbave të zorrëve mund të shfaqen në lëkurën e njeriut dhe gjërave obhruntovuvatysya personale. Shkatërrojë të gjitha manifestimet e pinworms mundeni, duke ndjekur rregullat e higjienës, pastrimi i rregullt dhomë, sendet proprasovuyuchy personale.

Ashtu si të gjithë parazitëve, Pinworms nuk duken shumë tërheqëse. Kjo - Worms meshkujt e bardhë e cila zakonisht rritet jo më shumë se katër milimetra, por femrat mund të jenë dy ose edhe tri herë. Emrin "krimb zorrësh" parazitëve të merret përmes veçantë, acutate në fund të formularit.
Vezë krimb zorrësh mund të njihet nga tradicionale zgjatur. Shumica e personit të infektuar që mund të gjenden në lëkurën e anusit. Kjo është për të identifikuar krimbat duhet të marrin analiza specifike. Në qoftë se llojet e tjera të infeksionit krimb zorrësh, ju duhet të shqyrtojë stol, është e nevojshme për të diagnostikuar pinworms analiza të tjera - scraping me regjionin perianal.

Si mund të përcaktojë që ju keni pinworms?
Ka disa mënyra për të ndihmuar të përcaktuar besnik krimb zorrësh trupi i infektuar apo jo. Si për të diagnostikuar në krimb zorrësh, simptomat e infeksionit me këto parazitëve do të përshkruaj më poshtë.
Shenja më e sigurtë - kruarje të rënda në zonën anal. Arsyeja është se cikli jeta e pinworms mjaft monoton, worms kasolle në zorrë e vogël, të ushqyerit, të shkatërruar florën e trupit, dhe pas fekondimit meshkujt vdesin dhe femrat të shkojnë në zorrën e trashë për të hedhur vezë. Më jashtë (dhe nëse ju kujtohet, se Pinworms femra vë vezë pranë anusit) krimbat femra të dalë gjatë natës, kështu që sulmet më të forta të kruhet vërejtur gjatë kësaj periudhe.

Gjithashtu ndihmojnë në identifikimin e pinworms simptomat janë si më poshtë:

 • Stomaku i mërzitur, i shoqëruar nga diarre të shpeshta dhe dhimbje të forta në bark.

 • Në pushtimeve në shkallë të gjerë në helmyntoznыh person i infektuar mund të paraqiten në acarim të lëkurës dhe skuqjen.

 • Si fëmijë, disa të rriturit që vuajnë nga krimbat mund të jenë shumë më të kërcëllijnë dhëmbët e tyre gjatë gjumit.

 • Në shumicën e rasteve, pacientët mund të gjeni Pinworms Calais. Të vogla të bardha "shkopinj" zgjatur janë shpesh vetëm krimba.

 • Nganjëherë pacientët kanë inflamacion të organeve gjenitale (kur krimbat dalin).


 • E gjithë kjo - indikacione të besueshme se trupi i edukuar pinworms. Me ta dhe çdo dyshimet e tjera janë të këshilluar që të kontaktoni një specialist i cili do të ndihmojë për të vendosur një diagnozë të saktë dhe të përshkruajnë kursin efektiv të trajtimit.
  Vetë-ilaçe nuk mund të angazhohen në, sepse, përveç shqetësimit dhe ndjesi të dhimbshme, Pinworms mund të shkaktojnë bakteret probleme rritje e jashtëzakonshme dhe të tjera të rënda që lidhen me shkatërrimin e microflora zorrëve.

  Sepse infeksion krimb zorrësh mund të ndodhë përmes kontaktit me të sëmurë ose gjëra të rëndësishme për të ndjekur rregullat bazë të higjienës;

 • Pas kthimit nga jashtë dhe kontakti me kafshët është i nevojshëm për të larë duart me sapun dhe ujë.

 • Brendshme të përpunohen pas larjes dhe të ndryshojë çdo ditë.

 • Shtëpi apo apartament duhet rregullisht të kryejë pastrimin e lagësht.