Traktit biliar - simptomat, trajtimi
Traktit biliar (DZHVP) në fëmijët dhe të rriturit vjen si pasojë e fluksit të shkeljes së biliare në duodenum shkaktuar nga lëvizshmëri muskulare çrregullim ZHVP që shkakton dhimbje në sektor të sipërme të djathtë.
Ka dy lloje kryesore të kësaj sëmundjeje: hipertensionit (hypertensive-hiperkinetike) dhe hypotonic (hypotonic-hypokynetycheskaya). Në rastin e parë u rrit muskul unazor ton, dhe ngjarja e dytë është zvogëluar.
Kam simptomat e mëposhtme: ndonjëherë anën e djathtë ka një dhimbje e shurdhër. Rezultatet tomography tregoi traktit biliar. Ju lutem më tregoni se cili trajtim të sëmundjes, dhe më e rëndësishmja si për të hequr sulmet dhimbje?


Hi, Svetlana. Për të përcaktuar strategjinë e trajtimit nuk është e mjaftueshme për të bërë një hetim. Trajtimi gastroenterologist mjek përshkruar vetëm pas sjelljes inspektim syrit, ekzaminim të plotë dhe të studiuar të gjitha simptomat.
Mirëdita. Ultratinguj tregoi se unë dzhvp. E cila dietë ju duhet të merrni vitamina për të ndihmuar trupin dhe jo të forcojë fshikëz e sëmundjeve dhe pankreasit. Në mënyrë të qartë, ju duhet së pari të shëruar flluskë, por ende vitamina mund të ndihmojnë sëmundjen luftuar trup. Si e bën atë të ndikojë në reflekset shije, sepse në mëngjes unë ndjehen në gojë shije bukë merzitur?

Hi Inga. DZHVP janë dy llojesh: hipertension esencial dhe hypotonic. Pas ekzaminimit dhe mjeku do të përcaktojë llojin e sëmundjes që përshkruajnë trajtim. Hidhërim simptomë në gojë mund të jetë në formë të hipotension.
Mirë se vini! Unë të kenë simptome të pakëndshme dyskinesia tëmth. Çfarë trajtimi, duke lënë sëmundja u shfaq?
Mirë se vini Vitali. DZHVP Arsyet kryesore janë: mosfunksionim autonom; diskinesia rezultuar çrregullime organike (patologjinë e tëmthit); çrregullimet e rregullimit nervor ose humorale (ndonjë patologjisë tjetër i sistemit të tretjes).