Temperatura e reduktuar e trupit shkakton një person për të bërëMirëdita! Unë dua të shkruaj për ju me një pyetje. Në nëntë fëmijën tim vëzhguar rregullisht temperaturën reduktuar trupit, të tilla si 337 - 350. Kjo është një fëmijë mjaft aktiv, por ndonjëherë ankohet për lodhje. Për çfarë arsye vazhdimisht mund të mbajnë temperaturën dhe atë që mund të quhet, dhe pse? Thanks in advance.
Ju e parë duhet të shoh një endokrinolog specialist, pasi ajo mund të jetë një mosfunksionim i gjëndrës tiroide ose gjëndra veshkave, dhe duhet të konsultoheni me një neurolog.


Mirëdita! Ju lutem më tregoni arsyen, nëse për një kohë të gjatë mbajtur ulur temperaturën e trupit të njerëzve dhe nganjëherë një skuqje të lëkurës shfaqet në fytyrë, duhet të shqyrtohet në endokrinolog? Ose ky problem duhet të kontaktoni një mjek tjetër?
Këto tregon jo domosdoshmërisht mund të jetë për shkak të mosfunksionimit të sistemit endokrin. Kjo mund të ndodhë për shkak të mungesës së vitaminave në trup. Çfarë duhet të bëni? Problemi duhet zgjidhur për të filluar me një vizitë në një terapist dhe të bëjë një studim të përgjithshëm.

Mirëdita! Unë kam një pyetje. Ka ulur temperaturën e trupit 35-363 në disa javë rezultatin e sëmundjes së rëndë? Para kësaj situate me përvojë të rënda e vështirë dhe ka humbur 5 kg në peshë. Ndonjëherë marramendje, unë dua të të marrë edhe më të shpejtë. Çfarë do të thotë kjo? Thanks in advance.
Temperatura e trupit reduktuar në shumicën e rasteve nuk të rrezikshme për njerëzit. Megjithatë, në qoftë se përveç se ka ankesa të tjera të marramendje, mënyrë që të mos rrezikojnë shëndetin e tyre, duhet të merren testet biokimike dhe klinike të gjakut, dhe provë gjëndër tiroide.

Mirëdita! Emri im është Victoria, unë kam qenë në '22 dhe unë jam nënë e dy fëmijëve. Mbi 24 vjet, 7 muaj më të rinj. Për tre muaj kam vërejtur ulur temperaturën e trupit (345-352), e cila shkakton që bëjnë? Unë mendoj se kjo mund të jetë për shkak të lodhjes. A është gjithmonë temperaturën e rrezikshëm e të ulët për shëndetin e njeriut, çfarë duhet të bëjmë dhe se si për të normalizuar atë, përveç kësaj, ju keni nevojë për kohë të mjaftueshme për t'u çlodhur? Ju faleminderit shumë!
Shpesh ndodh që disa njerëz për një kohë të gjatë mbajtur temperaturë të ulët, për pjesën më është hypotensive. Nëse nuk ka shumë ankesa, nuk ka arsye për shqetësim, pasi kjo gjendje është normale. Norma e përcaktuar nga mjeku.