Simptomat histerike sulm
Sulm histerik - simptomat është shumë e lehtë për të dalluar nga sëmundje të tjera të këtij lloji janë shumë të shpeshta në fëmijët dhe të rriturit. Manifestimet e kësaj sëmundjeje janë jashtëzakonisht të ndryshme. Ajo mund të fshehin nën simptomat e simptomave goditje, epilepsi, tërheqjes. Kështu një person mund të vijë shpejt verbëri, shurdhim, pasurive të patundshme dhe kushtet e tjera patologjike.
Në një përshtatje e pacientit histerike bie.
Por këtë vjeshtë, në vend të kujton rënien e aktorit në teatër - në këtë rast pacienti nuk do të shkaktojë dëm vetes. Ai bie apo kolltuk ose krevat ose në dysheme, por jo për të kryer ndonjë dhimbje.


Shumë shpesh një tik nervoz krahët dhe këmbët, por vetëdija në përshtatet histerike gjithmonë shpëtuar. Për më tepër, ka leje shkumëzuar nga goja, të cilat janë nën sulmin e epilepsisë. Dhe më e rëndësishmja - të durueshëm gjallërisht kujton veten sulm Paulsen dhe si për të qetësuar, lan them atë në detaje.
Sulmi histerike ndihma e parë
Nuk duhet të dërgohen jashtë për të siguruar ata që janë afër pacientit. Përveç kësaj, është e nevojshme për të lëvizur pacientin sa më shpejt që të jetë e mundur në zonat shkretëtirë, dhe në çdo rast jo për të le postoronyyh. Edhe për të qetësuar dhe amoniak nuhatës, megjithatë dobishëm kjo nuk është gjithmonë. Dhe më e rëndësishmja gjatë përshtatje histerike e një pacienti nuk duhet të paguajnë asnjë vëmendje. Por në të njëjtën kohë nuk do të lënë një person në dhomë.

Asnjë mënyrë në një përshtatje e personit histerike nuk mund të mbajë duart apo këmbët. Nga kjo do isteryty vetëm edhe më të fortë. Të sigurojë liri të plotë, por të jetë i sigurt për të parë atë që ai bën. Rrallë, por ende kjo ndodh - një njeri gjatë një sulmi të histerisë mund të shkaktojë vetes disa lëndime jo-serioze.
Konfiskimet histerik në fëmijëtKonfiskimet histerike në fëmijët janë shumë të zakonshme dhe të njohur me ta pothuajse çdo prind. Tantrums e tilla të dhunshme ndodhin në fëmijët dhe ata gjithashtu do të kujdeset për të. Tantrums në këtë rast lidhet me dëshirën e fëmijës për të marrë atë që ai me të vërtetë dëshiron. Kjo mund të jetë çdo gjë që ju dëshironi.

Në tantrums fazën e parë fëmija të fillon të bërtas me zë të lartë. Pastaj ai fillon duke hedhur çdo gjë që bie në duart e tij, stomp këmbët e tyre dhe valëzim. Nëse në këtë fazë fëmija nuk paguajnë asnjë vëmendje, pastaj pas një kohe ai thjesht - thjesht qetësuar dhe gjithçka kthehet në normale. Megjithatë, në disa raste ka arritur fazën e tretë në të cilën fëmija fillon të qajë me zë të lartë. Dhe këtu pa ndihmën e prindërve thjesht nuk e bëjmë.