Qepallat fryrë fort
Qepallat fryrë - nuk është vetëm e bukur. Ajo është gjithashtu shkaku i shumë sëmundjeve, disa prej të cilave mund të jenë të rënda. Por vetëm diagnoza ende nuk është e vlefshme, dhe kjo është e mirë për të parë një mjek - një okulist i cili do të ndihmojë të identifikojnë dhe sëmundje, dhe njëkohësisht përshkruajnë trajtimin e duhur. Nga vetë nuk është mendja zakonisht nuk ndodh.
Përveç kësaj për të qenë qepallat fryrë - kjo nuk është shumë e bukur, një simptomë cënon fuqimisht vizionin njerëzor që i jep siklet dhe shumë njerëz përreth. Dhe prekur dhimbjen sy është vetëm i padurueshëm. Sigurisht, shkaku fryrë qepallat mund të jetë thjesht banale dhe përhapur alergjik ndaj kozmetikës. Por kjo nuk është gjithmonë.


Arsyeja qepallat fryrëShkaku më i zakonshëm i qepallat fryrë - një infeksion. Për të marrë atë në sytë tuaj mund të jetë shumë e thjeshtë dhe aq shpesh ndodh kur sytë vetë fërkim duart e palara. Megjithatë, armiqësia infeksion infeksion, për shkak se ajo mund të jetë një kërpudhat dhe Staphylococcus si E. coli dhe Streptococcus. Pra, për diagnozën e duhur do të keni për të parë një mjek.
Një tjetër shkak i zakonshëm i qepallat fryrë - një konjuktivit. Ky njeri vazhdimisht ndjen sytë itchy dhe të kuqe. Kjo nuk është një sëmundje e rrezikshme, por në qoftë se koha nuk fillon trajtimin, mund të ketë komplikime shumë të pakëndshme.

Elb - jo shkaku më i zakonshëm i tumor ndonjëherë. Kjo ndezi gjëndër potovaya, e vendosur në bazë të syve qerpik. Kjo është gjithashtu një sëmundje shumë të pakëndshme.
Në mesin e disa shkaqeve të tjera qepallat fryrë duhet të quhet nje blefarit, nje sindromi nefrotike dhe celuliti orbitale.
Trajtimi fryrë qepallatTrajtimi duhet të fillojë vetëm pasi të jenë diagnostikuar si duhet. Zakonisht trajtimi për tumore qepallë duhet të përdoret krem ​​me bazë antibiotik. Por kjo është vetëm nëse shkaku i sëmundjes ishin mikrobet apo bakteret. Antibiotikët Virusi nuk punojnë, sepse nuk është e nevojshme për të përdorur barnave antivirale.

Shpesh trajtim shkakton qepallat fryrë dhe të zbatohet pika të ndryshme. Por për të zgjedhur trajtimin e drejtë do të ndihmojë vetëm një mjek me përvojë - okulist. Kjo është arsyeja pse në këtë simptomë nuk duhet të vonojë kohë dhe presim që gjërat mund të shkojnë vetëm. Kjo është, natyrisht, do të kalojë, por komplikime mund të qëndrojnë për jetën. Komplikimet që mund të shpëtoj plotësisht e.